Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Cumlemde anlatim bozuklugu olsunda kanim bozulmamis olsun sikinti yok.Dil kurumundan onay mi almak gerekiyordu yazilarda.Bu ne anlamsiz bir yazi.
Kanı bozuk ????,ne biçim konuşuyosun sen,hakkınla savunamayınca hakarete mi başladın ? seni ancak k.i.b lerim

Hadi ben bu hdp yöneticilerini anlarım bu olay onları sevindirmiştir. Canı cehenneme hepsinin.
Zaten terörü destekleyen bir partiden daha ne beklenir ki.
Ama ben şunu anlayamam Ankara da dikkat edin Ankara da Tunceli de, Ağrı da değil. Başkentte bu olay olurken devlet nerde? Evet sorum tam da bu DEVLET NEREDE? İstihbarat nerede? Tayyip Erdoğanın şahsına söylenen her sözü, her hakareti tüm sosyal medya hesaplarını inceleyip bulup çıkartanlar nerede? Böylesine planlanmış bir olay kapalı kapılar ardında mı konuşuldu zannediyorsunuz. Yani birden bire birisi uyanıp bari gidip Ankarayı bombalayalım mı dedi kankasına?
İki gündür o kadar saçma şeyler duyuyorum ki. Kimse asıl sorulması gerekenleri soramıyor kimse asıl söylenmesi gerekenleri söylemiyor.

Kanı bozuk ????,ne biçim konuşuyosun sen,hakkınla savunamayınca hakarete mi başladın ? seni ancak k.i.b lerim
Kible de ban kalkti bosuna kiblemis olursun Kanim bozulmamisi kani bozuk diye okuyorsan benim yazi hatamdan cok senin okuma hatan var sanirim.
Senin icin uzgunum.

Artik disari cikmaya korkuyorum arkadas resmen korkuyorum.
Şu bana gezilecek yer açisindan sıkıcı gelen Ankara'da zaten ancak avm geziyorduk, artik ondan da korkuyorum :mad:

Hadi ben bu hdp yöneticilerini anlarım bu olay onları sevindirmiştir. Canı cehenneme hepsinin.
Zaten terörü destekleyen bir partiden daha ne beklenir ki.
Ama ben şunu anlayamam Ankara da dikkat edin Ankara da Tunceli de, Ağrı da değil. Başkentte bu olay olurken devlet nerde? Evet sorum tam da bu DEVLET NEREDE? İstihbarat nerede? Tayyip Erdoğanın şahsına söylenen her sözü, her hakareti tüm sosyal medya hesaplarını inceleyip bulup çıkartanlar nerede? Böylesine planlanmış bir olay kapalı kapılar ardında mı konuşuldu zannediyorsunuz. Yani birden bire birisi uyanıp bari gidip Ankarayı bombalayalım mı dedi kankasına?
İki gündür o kadar saçma şeyler duyuyorum ki. Kimse asıl sorulması gerekenleri soramıyor kimse asıl söylenmesi gerekenleri söylemiyor.
Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafff
Benim cok asker polis canim var hepsi cani cebinde ne yapsinlar sen soyle Emin ol o zafiyetten yararlanip eylemi planlamislardir.Acaba eylemciler kim.Belki o gruplara uye oldular aylar once dikkat cekmemek icin .Ahh bir bilsek ogrensek dogrulari

Çok kanki bunlar...
index.php

Gozunu seveyim Pelinim.Gosterilere girislerde arama yapilinca lafff haber bomba patlar sonra anmak icin yuruyus yapiliyor guvenlik icin arama yapiliyor lafff
Benim cok asker polis canim var hepsi cani cebinde ne yapsinlar sen soyle Emin ol o zafiyetten yararlanip eylemi planlamislardir.Acaba eylemciler kim.Belki o gruplara uye oldular aylar once dikkat cekmemek icin .Ahh bir bilsek ogrensek dogrulari
boşuna cevap veriyorsun..

Ben haberi sundum.Yalanlama varsa bence incelemeler sonunda dogrusu cikar ortaya.
bu olmadı evla. sorduğuna cevap vermemişsin. sana yalan mı doğru mu, diye sormamış, cevap bekliyoruz? o zaman bu tepkin, neredeydi?
hani hep ilahi adalet diyorsunuz ya
çıkın mertçe o da yanlıştı, bu da yanlış, deyin.
diyemiyorsanız da, o da sizin meseleniz bizi bağlamaz.

kibledim seni şu hakarete mune kayıtsız kalmazzz.
Aman be ofluu bunlar dikkate bike alinmayacak yazilar.Benin karsit gorusle seviyeli yazdigimi cogu kisiler bilir.Hakaret ve asagilama yapmadigimi.Ama uslubunu nazikce ceviriyrm.Ama yokkk.Anlamiyor.Asagilama arzusu tavan sanirim.Kendi haline birakiyrm.

Aman be ofluu bunlar dikkate bike alinmayacak yazilar.Benin karsit gorusle seviyeli yazdigimi cogu kisiler bilir.Hakaret ve asagilama yapmadigimi.Ama uslubunu nazikce ceviriyrm.Ama yokkk.Anlamiyor.Asagilama arzusu tavan sanirim.Kendi haline birakiyrm.
bunlar böyle şekerim,,alay, dalga, hakaret beyinciği o kadar çalışıyor ..

Nasıl ne yapsınlar evlaefe? Orası Ankara ya.
Sen tabi ki de tüm önlemini alacaksın? gerekirse alana giren kediyi, köpeği bile arayacaksın?
Sen Ankarayı bile koruyamıyorsan varlığının anlamı ne?
Bu işte hükümetin parmağı vardır, şunun bunun parmağı vardır demem diyemem. Zaten sorumluları bulmak benim vazifen deği hiçbirimizin değil. Ama ben Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan sıradan bir vatandaş olarak ülkede yaşananların hesabını muhalefetten değil bizzat hükümetten sorarım ve ondan cevap beklerim. Hepimizin de bunu sorması gerekiyor bence çünkü bunun için oy vermiyoruz mu onlara. Milletin güvenliğinden yönetenler sorumlu değil de muhalefet mi sorumlu?
Mantıklı mı sence?

gözardı edersen görmezsin
bunlar böyle şekerim,,alay, dalga, hakaret beyinciği o kadar çalışıyor ..
fotoğrafçı hanım sen beyin yerine beyinciğini kullanıyorsan,beyinin nasıl çalıştığını da anlayamazsın :KK45:

beyincik nedir ?
Beyincik ya da Cerebellum, vücudun denge organlarından biridir. Kasların düzenli çalışmasını sağlar.

hadi şimdi o beyinciğini calıştır da beyin ne demek ona bak istersen bir de.

X