Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Neyse yeter bu kadar saçmalık,lütfen olanları görmezden gelmeyin artık. Kimseyi suçlamadan olması gerekene ve yapılanlara bakın.

Y
Nasıl ne yapsınlar evlaefe? Orası Ankara ya.
Sen tabi ki de tüm önlemini alacaksın? gerekirse alana giren kediyi, köpeği bile arayacaksın?
Sen Ankarayı bile koruyamıyorsan varlığının anlamı ne?
Bu işte hükümetin parmağı vardır, şunun bunun parmağı vardır demem diyemem. Zaten sorumluları bulmak benim vazifen deği hiçbirimizin değil. Ama ben Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan sıradan bir vatandaş olarak ülkede yaşananların hesabını muhalefetten değil bizzat hükümetten sorarım ve ondan cevap beklerim. Hepimizin de bunu sorması gerekiyor bence çünkü bunun için oy vermiyoruz mu onlara. Milletin güvenliğinden yönetenler sorumlu değil de muhalefet mi sorumlu?
Mantıklı mı sence?
Yeni guvenlik paketi keske yururluge girseydi hemen diyorum.Gecici hukumet degilde gercek bir hukumetle guvenlikle ilgili ciddi onlem ve istihbarat olmali .

Neden hemen hemen her başlığın altında hdp aklanmaya çalışılıyor anlayamıyorum.

Hdp yalanladı " deniyor. Hani her haber yalanlamdığında " tabi tabi kesin yalandır" diyenler nerede ? Tek sorun akp mi yine ? Akp gitsinde pkk yla ilgisini kesinlikle saklamayan hdp gelsin yeter sloganlarına devam mı yoksa ?

Tek bir ölüm de bile " kahrolsun pkk " derken bu katliamda neden kimse konduramıyor ?

Bomba patlamanın hemen ardından , dakikalar geçmeden " kahrolsun akp" sloganları atılmış.
Ne oluyor herkese böyle?
Pkk nın yerini akp mi aldı kalplerde ?

hakarete ban yok. mune yazdı. yok diye
Canim hakarete burda ban olmayabilir ama ben avukatla gorusup kendi adima dava acabilirim.Ama useniyrm.Sadece ayrintilari ogrenecegim gerekli gorursemde yapacagim.Hadsizlik ayri bir konu.Fikir beyani yap ama asagilama hakaret :KK12:

Y

Yeni guvenlik paketi keske yururluge girseydi hemen diyorum.Gecici hukumet degilde gercek bir hukumetle guvenlikle ilgili ciddi onlem ve istihbarat olmali .

Geçiçi hükümet daha 3-4 aydır var eflave ve geçici hükümette kim AKP.
Değişen ne? Ülke bu tip olayları yıllardır yaşıyor. Devlet vatandaşını koruyamıyor. Hiç birimizin can güvenliği yok malesef.
Yani keşke şu olsaydı idilerle yürümüyor bu işler. O kadar basit değil yani. İnsan canı gidiyor ki bu hepimizin üzerinde.

Geçiçi hükümet daha 3-4 aydır var eflave ve geçici hükümette kim AKP.
Değişen ne? Ülke bu tip olayları yıllardır yaşıyor. Devlet vatandaşını koruyamıyor. Hiç birimizin can güvenliği yok malesef.
Yani keşke şu olsaydı idilerle yürümüyor bu işler. O kadar basit değil yani. İnsan canı gidiyor ki bu hepimizin üzerinde.
Bence dusundurulmek istenen tamda bu Pelinim.

Neden hemen hemen her başlığın altında hdp aklanmaya çalışılıyor anlayamıyorum.

Hdp yalanladı " deniyor. Hani her haber yalanlamdığında " tabi tabi kesin yalandır" diyenler nerede ? Tek sorun akp mi yine ? Akp gitsinde pkk yla ilgisini kesinlikle saklamayan hdp gelsin yeter sloganlarına devam mı yoksa ?

Tek bir ölüm de bile " kahrolsun pkk " derken bu katliamda neden kimse konduramıyor ?

Bomba patlamanın hemen ardından , dakikalar geçmeden " kahrolsun akp" sloganları atılmış.
Ne oluyor herkese böyle?
Pkk nın yerini akp mi aldı kalplerde ?

Doğru. Bana göre sorumlu ikisi de.

Ya şu vefat edenleri resmedip , selfie edenlerin yatacak yeri yok. Siyaset bu kadar kirli olmamalı. Bu fotoğrafı başka yerde de gördüm içim sızladı.
Hdp den nefret ediyorum. Buna rağmen içim kaldırmadı. :KK43:

Bence herkes uzuldu ve herkes birbirini uzlmemekle sucluyor. Kim yapti ??
Akp diyen var buna sinirlenip pkk yani hdp diyen var. Digeri buna sinirlenip "hdp yaptiysa uzulmicez mi" diyo. O da diyor ki vekiller "guluyor" Digeri oy icin bilmem kim yapti. Konu dolasiyor geliyor sonuna
" eee uzulmicez mi su yapti diye"
Oteki en "iyi ben biliyorum"
Digeri "hayir ben "
Sonuc burda da kavga .
Kimse "Karsi taraf ne diyor ya hakliysa" demiyor.
Öldü Türk de, Kürt de, Arap da öldü.
Ölenler avrupali degil amerikali degil. Bu topraklarda yasayan halk. Isidmis pkkmis beyni yikanmis bi dolu insan. Yok efendim guneydoguda yatirim yok olanak yok. Pkk silaha verdigi parayi yatirim yapsin egitime harcasin. Ay efendim isidmiş cihatmiş. Salak sen kime karsì cihat yapiyorsun. Evinde coluguyla cocuguyla oturmus halka mi??? Hikaye hikaye...kavga kavga kavga...

X