Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

sorduğun sorular çok saçma,iki harf bişeyler yazıyon amma sen de bilmiyon ne yazdığını,ben ne diyom sen ne diyon
Evet sacma senin uslubun sacma.
"Aptalların ülkesinde "
Yasadigim ulkeye insanlarina sirf nefretin icin hakaret eden kisiliksin.Ellerinizde klavye kin kusmak ne kolay.Size militan kiyafetli bir parti es baskani sunuyrm.Hala idiii viddii.Kimseye hakaret etmem asagilamam.Kendimi bilirim.Azicikta siz bilin.

Nerdeydi Ataturku sevenler..
12144723_1160805023934446_8184300426122485292_n.jpg

"Aptalların ülkesinde "
Yasadigim ulkeye insanlarina sirf nefretin icin hakaret eden kisiliksin.Ellerinizde klavye kin kusmak ne kolay.Size militan kiyafetli bir parti es baskani sunuyrm.Hala idiii viddii.Kimseye hakaret etmem asagilamam.Kendimi bilirim.Azicikta siz bilin.

Bize,ulkenin muhalif kesimine edilen hakaretlere neden bu kadar celallenmedin diyorum.Gormezden geldin mesajimi ??Bizler senin o ulkenin evlatlari degilmiyiz???

Evlaefe desene Atatürk candır diye :KK66: sen şuan okula gidiyosan rahat geziyorsan secimde oy kullanıyo san ve daha bir çok bunlar hep CUMHURİYET yani ATATÜRK sayesinde. Öyle değil mi evlaefe evlaefe
Ben okul mevzunu kapatali uzun yillar oldu ama okula 2 evlat yolluyrm.Ben kizima dun İstiklal Marsini yazdiriyrum.Cocuk 6.5 yasinda okuyur yaziyor ama soruyor.Kurban olayim ne anne?.irkim ne anne.? Alsancak ne anne?
Siradan tek tek sordu bana.Ben ona gururla anlattim.Atamin halkimin mucadelesini.Karsindakini bilmeden kesinlikle yargilama.

sadece bu yorumuna odaklanıp yazıyorum..
Bu fotoğraf çok mu doğru? yani Selahattin demirtaş böyle bir tabloyu görse sevinir mi sence.. Atatürkü sevmiyor dur belki.. Ama böyle bir tablodan hoşlanacağını sanmıyorum...
Haftalar önce, biri darp edilip meydanda atatürk büstünü öptürmüşlerdi hatırladın mı? Onu yapmak nekadar anlamsız ve saygısızsa bunu yapmakta o şekilde...

"Aptalların ülkesinde "
Dört kutuplu türkiyede kimsenin kimseye tahammülü yok, herkes bir güç yarışında ben daha doğruyum hayır ben hayır ben doğru mu bunda herkes hem fikirdir, o zaman düşünün bakalım neden oluyor bunlar,insan ayrımı yapmasaydık olur muydu sence,peki bunu başlatanlar kimler ?

Sizin partiniz bilmem ne demek istemiyorum parti olayı değil bu,insanlar birbirine bu kadar kin ve nefret duyuyorsa sebebi kimdir ? yani barış içinde yaşamak varken,insana insan gibi davranmak varken,sen teröristsin sen paralelsin demek,ısrarla insanları kutuplara ayırmak aptallık değil midir?

ben türkiyenin bu halini hiç mi hiç sevmedim mutlu huzurlu günlerimizi özledim,bu hükümette bunu sağlayamıyorsa çekilsin bir zahmet,takım tutar gibi parti desteklenmez,kendi hayatlarınızı düşünün insanlığı düşünün.

Bir sabah da uyandığımda huzurlu uyanayım be şu ülkede.

Ankara Türkiye'nin kalbi.
Kalbimizi durduran hain saldırı.
İnsan olan, birazcık vicdan taşıyan herkesin canı yandı, evladını, bir yakınını kaybedenler daha çok yandı.
Hayat bizler için bile ağırlaştıysa onlar için hayat durdu. Bunun telafisi yok bunun izahı yok.
Bu olayın faili kim? kimler neden yaptı? bu sorular çok önemli kesinlikle faili mechul olarak kalmamalı.
Aylardır ülkemizin üzerin de dolaşan karabulutların sebebi her kimse,kimlerse dilerim aynı acı ile yanarlar.
Ben artık yorumlayamıyorum anlam bile veremiyorum.

İşte ne yapacaklarini şaşırdılar, acep ne bulsak da bunları sustusak diye düşünüyorlar :KK66:

X