Selahattin Demirtaş'ın danışmanı, Ankara tren garı önündeki patlamayı 9 saat önce bildi!!!

Ortaklarından biri olduğunu düşünüyorum evet.

Ben de kesinlikle ihtimal vermeyenlerdenim.. Pkk aklanıyor , ortak aranıyor, siyaset yapılıyor diye düşünüyorum.

Her kimse , kimlerse , göremediklerimiz kimse Allah kahretsin. Aynı ateş kendi evlerine düşsün her dakika , bizde gözlerimizle görelim.

Neden arkadaşım ?Hemen her konuda sayfalarca foto paylaşılıyor ? Daha isteyen var mı diye de soruluyor ?
O zamanda aynı tepkiyi veriyor musun ?
Adil olalım biraz.
Ben her soruya foto ekleyeni gormedim Arkadasim...
Bide foto koydugu seyler sorulandan cok alakasiz bilmem hdpliler guluyormus bilmem..oy istemismis..
Arkadasim o kadar sehit verdik sehitlerimizin tabutun uzerinde oy istenildigini gorduk...
Her soruya istesem...
Bende sana 5 bin foto yuklerim simdi Allah Allah...

Diğer konuları ya görmediniz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Daha dun onlarca foto paylaşıldı. Ve önceki günler , diğer önceki günler..

için daraldıysa bakma cicimm..ama farkettimde başka paylaşılan fotolar için daha yokmu, daha yokmu, diyenlermi söylüyor bu kelimeleri..

sen bu fotoğraf işini pek sevdin, al bu da benden. bu ölen küçücük çocuğa bakarak at kahkahalarını kakao.
bu çocuğun yeşil gözleri bir daha açılamayacak. bu çocuğun katili kim olursa olsun, ölümünden üzüntü duymayan herkesin eline bu çocuğun kanı bulaşmıştır.
öldü bu çocuk.
o hep 9 yaşında.

Egem , herzaman yapılıyor bu ; yok niye dün ses çıkmıyordu diye ?
Misilleme üstüne misilleme yapılıyor.

Tayyip selfiesine neler neler yazıldı.. Desteklendi. Ellerinize sağlık dendi. Çok komik bulundu
. Peki o zaman şimdi neden bu selfieye aynı şey denilmiyor ?

Herkes kendi penceresinden görüp öyle konuşuyor. Kimseye sormamak lazım beden diye ? Bu çok gereksiz olur. Önce dönüp kendimize bakalım derim ben ?

Severim yazdıklarını, okurumda. Ama şimdi bile bunu kullanarak konuşmuyor muyuz ?
Buda bir siyasettir.
Dünkü konuda onlarca foto paylaşıldı. Yine bunu paylaşıp kızdıysan özrümü dilerim senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…