Seks oyuncakları

A101, bim gibi marketlere gelen 5 10 TL'lik bir ürün. Birden aklima geldi ve penetrasyon esnasinda klitorise uyguladim. Cok guzeldi. Hatta burada ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz sormuştu, ona da anlatmistim. O da cok keyif almis sanirim. 😄 ben en iyisi link vereyim, gören kapsın.😆

Masaj aletini sevmiştin sanirim ona bir sey demedi😁
Ben masaj aletini yalnızken kullandım canım, memnun kaldım. eşimleyken denemeye cesaret edemem, belki evde başbaşa olduğumuz çılgın bir zaman denk gelir de cesaret ederim. Bazı konularda çok katı, neye tepki vereceğini kestirmek zor. Oyuncak konusuna girme konusunda tedirginim ama penis halkası dehşet olur ona eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben masaj aletini yalnızken kullandım canım, memnun kaldım. eşimleyken denemeye cesaret edemem, belki evde başbaşa olduğumuz çılgın bir zaman denk gelir de cesaret ederim. Bazı konularda çok katı, neye tepki vereceğini kestirmek zor. Oyuncak konusuna girme konusunda tedirginim ama penis halkası dehşet olur ona eminim.
Bence penis halkasini sorun etmez. Şansını denesen mi bi? Penis şeklinde degil, tatmini kolaylaştırıyor, ona da zevk veriyor. Hani vajina icine giren bir sey olmasina benimki de cok sicak degil. Ama bu farkli bir sey. Belki onaylar.

Bence penis halkasini sorun etmez. Şansını denesen mi bi? Penis şeklinde degil, tatmini kolaylaştırıyor, ona da zevk veriyor. Hani vajina icine giren bir sey olmasina benimki de cok sicak degil. Ama bu farkli bir sey. Belki onaylar.
Uygun bir anını yakalarsam çıtlatayım, adam netfliks dizilerine bile tilt erotik sahne çok diye, oyuncak konusuna girecek cesareti vermiyor ki 🙄 aslında alıp bunu denemek istiyorum demek lazım.

Evett ben bunu gördüm o masajıı hic akıll bile etmedim onu abovvv 🤣
Hayal gücümle sarhoş kafayla aklima geldi benim de.😍

Titreyen bir iki aletim daha var. Hepsiyle çok guzel oldu ama bu masaj aleti en guzeli oldu.

Bir epilasyon aletim var onu denedim oluyor. titreşimli yüz temizleme aletleri de olur. Şu an bimde var 30TL.

Titreyen her şeyi deneyelim. Var mi başka fikri olan?😄

İşyerindeki bilgisayardan bana açtırdığınız zımbırtılara bakın! :-)
İzleniyorsam yakarım hepinizi! :KK67:
Yaşlanmışım ayol ben.:KK23:
Sevişip sarılıp uyumak bize yetiyor. :KK73:
Bu konuyla çok benzer biraz magazinsel bir konu okumustum.😁 Isim vermek istemiyorum. Damat, bakanlık bilgisayarindan amazona girip bu halkanin siparisini vermis.🙈 Açığa çıkmış falan ay rezil olmuşlar. Sizin bu yorumuzu görünce aklima o geldi🤭

Hayal gücümle sarhoş kafayla aklima geldi benim de.😍

Titreyen bir iki aletim daha var. Hepsiyle çok guzel oldu ama bu masaj aleti en guzeli oldu.

Bir epilasyon aletim var onu denedim oluyor. titreşimli yüz temizleme aletleri de olur. Şu an bimde var 30TL.

Titreyen her şeyi deneyelim. Var mi başka fikri olan?😄
Hahahah ben almıyım kızz kalsınn

Hayal gücüne hayran kaldım vallaha müthiş 🙈

arkadasim az once internetten baktim sekline de bu meret nasil kullaniliyo 😁anlamadim ilk defa gordum cok geri kalmisim cok😀
Erekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.

X