- 13 Nisan 2007
- 32.962
- 99.705
- 45
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Çok tatlısın.Işıkli falan olsaymis yav gozumuz gonlumuz açılırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısın.Işıkli falan olsaymis yav gozumuz gonlumuz açılırdı
vavv bu cok iyimis tesekkurler degerli bilgi icinErekte penise takiliyor. Çıkıntı yeri üstte kaliyor. Misyoner pozisyonunda, penis içerideyken çıkıntılı yer klitorisi uyarıyor titreyerek.
Yok ben almayım korkarım öyle şeylerden canlısını bul sen boşver öyle şeyleri canlısı gibi olmazMasaj aleti diye satiliyor. Seks oyuncagi olarak ben deneyimledim. Öneriyorum guzel titretiyor
Masaj aleti olarak satiliyor. Bu amaçla kullandim ben. Bence deneyin. Partnere gerek yok, saklamasi kolay, biri görse açiklamasi kolay.Küçük mini bi alet dedi kızzz ben gördüm ama onunla ilgili akıl etmedimm konu sahibi sağolsun ne olduğunu söyledii
Içimize sokmuyoruz niloyaYok ben almayım korkarım öyle şeylerden canlısı bul sen boşver öyle şeyleri canlısı gibi olmaz
Ben o marketlerde denk gelememiştim sonra züccaciyede buldum yalnız olabildiği kadar çıkık kenarlı olanlardan alnak lazım yuvarlağa yakın olanlar yeteri kadar başarılı değil.Artık A101 de şunu satın alan bi kadına denk gelince ben
Erotik bir müzik de dinletse hiç fena olmazIşıkli falan olsaymis yav gozumuz gonlumuz açılırdı
Bazı traş makinelerinin gövdeleri bu durum için üretilmiş gibiHayal gücümle sarhoş kafayla aklima geldi benim de.
Titreyen bir iki aletim daha var. Hepsiyle çok guzel oldu ama bu masaj aleti en guzeli oldu.
Bir epilasyon aletim var onu denedim oluyor. titreşimli yüz temizleme aletleri de olur. Şu an bimde var 30TL.
Titreyen her şeyi deneyelim. Var mi başka fikri olan?
Of ne kadar da dümdüz bi insanmışım ben yaBen o marketlerde denk gelememiştim sonra züccaciyede buldum yalnız olabildiği kadar çıkık kenarlı olanlardan alnak lazım yuvarlağa yakın olanlar yeteri kadar başarılı değil.
banyomda tadikat yapılacak, armatür değişecek, duş başlığı basıncı ayarlanabilir olsun dşye özellikle belirttim, muhtemelen kızarmışımdır benim aklımdan geçen milletin aklından da geçiyor sanki ne diye kızarıyorsam.
Kadın milleti fena anacığım, neyi nasıl kullanacağı bilinmez.
Evliyimm ben kızzzz partnerim varrMasaj aleti olarak satiliyor. Bu amaçla kullandim ben. Bence deneyin. Partnere gerek yok, saklamasi kolay, biri görse açiklamasi kolay.
O zaman sana da şöyle bir dileğim olsun. Dilerim yeni adamın heyecan sever, yeniliklere açık, libidosu yüksek biri olur. Dener dener konumu hortlatırsın.Yardımcı olamıycığim aynı adamda pek kalmadığımdan haha benim için hep heyecanlıydı
Neyse evlenme ihtimalime karşı bir bakayım yorumlara
Yemin ederim öyle. Bendekini denicem bir gün yalnizkenBazı traş makinelerinin gövdeleri bu durum için üretilmiş gibi
Yani demek istedigim partnersiz de kullanilir. Evden biri görse seks oyuncagi diye dusunmez. O bakimdan yani. Partnerle de zevk katlaniyor tabiEvliyimm ben kızzzz partnerim varr
Olursada herkesin kendi tercihlerii
Yaşla ilgisi yok bende sevişip uyurum yeter o kadar , egzantrik şeyleri kesmiyor bünyem .İşyerindeki bilgisayardan bana açtırdığınız zımbırtılara bakın!
İzleniyorsam yakarım hepinizi!
Yaşlanmışım ayol ben.
Sevişip sarılıp uyumak bize yetiyor.
Korkuyorum küçük ev aletlerine de örnek vereceksiniz diyeYemin ederim öyle. Bendekini denicem bir gün yalnizken
Olsun.Yaşla ilgisi yok bende sevişip uyurum yeter o kadar , egzantrik şeyleri kesmiyor bünyem .
Evett o konuda doğru evden biri görse neolduğunu bile anlamazYani demek istedigim partnersiz de kullanilir. Evden biri görse seks oyuncagi diye dusunmez. O bakimdan yani. Partnerle de zevk katlaniyor tabi