Seks oyuncakları

Küçük mini bi alet dedi kızzz ben gördüm ama onunla ilgili akıl etmedimm konu sahibi sağolsun ne olduğunu söyledii :KK70:
Masaj aleti olarak satiliyor. Bu amaçla kullandim ben. Bence deneyin. Partnere gerek yok, saklamasi kolay, biri görse açiklamasi kolay.🤪

Artık A101 de şunu satın alan bi kadına denk gelince ben :KK8:
Ben o marketlerde denk gelememiştim sonra züccaciyede buldum 😅😅😅 yalnız olabildiği kadar çıkık kenarlı olanlardan alnak lazım yuvarlağa yakın olanlar yeteri kadar başarılı değil.

banyomda tadikat yapılacak, armatür değişecek, duş başlığı basıncı ayarlanabilir olsun dşye özellikle belirttim, muhtemelen kızarmışımdır 😅 benim aklımdan geçen milletin aklından da geçiyor sanki ne diye kızarıyorsam.

Kadın milleti fena anacığım, neyi nasıl kullanacağı bilinmez.

Hayal gücümle sarhoş kafayla aklima geldi benim de.😍

Titreyen bir iki aletim daha var. Hepsiyle çok guzel oldu ama bu masaj aleti en guzeli oldu.

Bir epilasyon aletim var onu denedim oluyor. titreşimli yüz temizleme aletleri de olur. Şu an bimde var 30TL.

Titreyen her şeyi deneyelim. Var mi başka fikri olan?😄
Bazı traş makinelerinin gövdeleri bu durum için üretilmiş gibi 🤭

Ben o marketlerde denk gelememiştim sonra züccaciyede buldum 😅😅😅 yalnız olabildiği kadar çıkık kenarlı olanlardan alnak lazım yuvarlağa yakın olanlar yeteri kadar başarılı değil.

banyomda tadikat yapılacak, armatür değişecek, duş başlığı basıncı ayarlanabilir olsun dşye özellikle belirttim, muhtemelen kızarmışımdır 😅 benim aklımdan geçen milletin aklından da geçiyor sanki ne diye kızarıyorsam.

Kadın milleti fena anacığım, neyi nasıl kullanacağı bilinmez.
Of ne kadar da dümdüz bi insanmışım ben ya🤣

Yardımcı olamıycığim aynı adamda pek kalmadığımdan haha benim için hep heyecanlıydı
Neyse evlenme ihtimalime karşı bir bakayım yorumlara
O zaman sana da şöyle bir dileğim olsun. Dilerim yeni adamın heyecan sever, yeniliklere açık, libidosu yüksek biri olur. Dener dener konumu hortlatırsın.:KK8:

X