Seks oyuncakları

Keşke eşim de böyle bir şey kullanmamıza izin verse o kadar korkuyorum ki yanlış anlayıp ortalığı birbirine katıcak diye

Kızlar dün geceden beri burayı okuyorum beni deli ettiniz 😅 Sabah sabah ne halde uyandığımı söylememe gerek yok heralde 🤤 Ben genelde aliexpressten file vücut çorabı sipariş ediyorum. Kargo gizli geliyor, üstünde sadece adres vs yazıyor. Tavsiye ederim, güzel oluyor 😁 File olunca da eşim önce ilgilenmek istediği yerleri yırtıyor sonra da komple parçalanıyor 😁 Bu file çoraplar da her yerde satılıyor, hemen bu gece alın

Anam bunu giysem eşim uzaylı görmüş gibi bakar. Dün gece çok yorgunduk sıcaktan gebermis şekilde uzandım yatağa şort bile fazla geldi, bir tek a101 kilodu ile uyuklarken tabi ten tene sarılınca uyuyamadik ikimiz de olan oldu
O kadar özenip süslenip seksi zannedip gidiyorum bu kadar ateşli başlamıyor sevismelerimiz ya
Hazırlık yapınca olmuyor spontane gelişince daha vahşi oluyor :))) Geçenlerde marketin çırağına şortla kapıyı açtım siparişi yarım göndermişlerdi,çocouk gitti geri geldi kol gibi uzatmış asansörde yoklamış galiba sonra bir ateş basınca beni içeri gittim acısını benimkinden çıkarttım bunun gibi spotane daha tutkulu bence

Guzel gecelik/kostumler herzaman eglence verir hem kendinize hem esinize..

Diyer seyler hakkinda pek bisey yazmicam 😄❤️

Bir masaj aleti daha geliyormuş. Allah askina söyleyin, bu klitoral vibratör degil de ne simdi?🤣 hangi kasımızı rahatlatacak şuncacık şey?😆 Farkli farklı disleri falan var. 😍 bundan da mutlaka alacağım. Alanlarla yorumlaşalım.😅
Ekonomik olarak ülkeye katkıda bulunduğun kesin artık LOTUS :))))

X