- 12 Şubat 2022
- 351
- 243
- 32
-
- Konu Sahibi incircekirdegi12
Kelepçe alHerkese merhaba.
2 yıllık evliyim gayet güzel bir cinsel yaşantımız var ancak eşime biraz sürprizler yapmak istiyorum. Minik oyuncaklar fantezi yöntemleri falan var mı fikri olannnn yada şunu al dediğiniz şeyler hanımlar
Ya güzel evet ama renklendirmek istiyorum farklı bişiler daha hem benide daha çok heyecanlandırır :))Suan guzelse bence gerek yok olurda ilerde sorunlar baslarsa o zamanlarda deneyin bunlari o zamanlar daha çok işinize yarayip daha cok faydasini gorebilirsiniz
Hahahaah ay öyle mi ben bilmiyorum bu yöntemiiiBuranın altın kuralını duymadınmı hiç bacım.
Tayt giyip eşinin önünde halıyı gırgırlayacaksın
Evet oral da gözü dönüyorHiçbir erkek oral sekse dayanamaz. Ummadığı bir anda yap. Bir de evde yatakta dikkat çekici giyin. Bunun farkına varsın. Kaçan ol o seni elbet kovalayacak.
At gibi ol diyosunButt plug kesinlikle ama kuyruklu olanından al
Abbooooo değişikmişButt plug kesinlikle ama kuyruklu olanından al
Hahaha bu daha iyi olur aynenPlastik cırt var kelepçe niyetine kullan işi bitince keser atarsın. Bu da çözüm olabilir.
Taşlısı da güzelAbbooooo değişikmiş
Eşinizin meyilli olduğu bi fantazi türü varsa ona yönelik bişeyler alınHerkese merhaba.
2 yıllık evliyim gayet güzel bir cinsel yaşantımız var ancak eşime biraz sürprizler yapmak istiyorum. Minik oyuncaklar fantezi yöntemleri falan var mı fikri olannnn yada şunu al dediğiniz şeyler hanımlar
Şeyi çok seviyor hakim olmayı yani güç kuvvet anlamında. Gidem de kendimi kelepçeleyem bari bacılarEşinizin meyilli olduğu bi fantazi türü varsa ona yönelik bişeyler alın