Aynen.ya çalışan ya başhekim yardımcısı.Amaaan kım gorecek
Mıçıkırık hastayla yapacak hali yok
Ust kademe Hastane personeliyle yapsa kımse Bılmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.ya çalışan ya başhekim yardımcısı.Amaaan kım gorecek
Sperm üstüne sperm.... beni en çok tahrik eden de bu zaten.
Valla haklısın ama yıllardır onlarda da bir sorun çıkmadı.A Aysenimi
Hastalığım yok, tertemizim diyorsun ama en son nezaman HIV testini yaptirdin?
Bu hastalin 3-15 yil sonra belirti verdiğini biliyorsundur
Nasil bukadar sorumsuz olabiliyorsun? Birde hastane çalışan bir memur olarak. Sevişmene kimse birşey demiyor ama bari korun. Hadi sen bile isteye yapiyorsun ama sana gelen adamlar 3cü veya 4cü olduklarini biliyorlarmi?
Bilmez? Erkekleri tanımamak gerekiyor bunu demek için. Bütün hastane ezberlemiştir şimdi. Ama işlerine geldiği için laf edilmiyodur. Kadınlar çok bişey bilmiyodur ama erkek sineğin bilmeme ihtimali yok orda.Amaaan kım gorecek
Tam olarak anlatamıyorum ki.nedense çok hoşuma gidiyor.prezervatifle falan yapınca sanki hiç yapmamışım gibi hissediyorum.Neden? Tam olarak nesi tahrik ediyor?
Yani ne bilim, o adamlar beni seviyor ve saygi duyuyor yazmış.
Çok iğrenç ama birde korunmadan yapiyormuş. Sperm üstüne sperm.
Bunu adamlar biliyorsa saygi duyduklarını hiç sanmiyorum ama neyse.
Bu işi parayla yapan kadinlar hijyen açısından kondon kullanıyorlar. Bizimki sperm coktailleri üretiyor
Iste bunu kastettim. Acıga alınmasını saglayacak olan kımseler bilmeyecek.Bilmez? Erkekleri tanımamak gerekiyor bunu demek için. Bütün hastane ezberlemiştir şimdi. Ama işlerine geldiği için laf edilmiyodur. Kadınlar çok bişey bilmiyodur ama erkek sineğin bilmeme ihtimali yok orda.
İyi aferınAynen.ya çalışan ya başhekim yardımcısı.
Valla haklısın ama yıllardır onlarda da bir sorun çıkmadı.
Tabi ki bilmiyorlar.A Aysenimi
Hastalığım yok, tertemizim diyorsun ama en son nezaman HIV testini yaptirdin?
Bu hastalin 3-15 yil sonra belirti verdiğini biliyorsundur
Nasil bukadar sorumsuz olabiliyorsun? Birde hastane çalışan bir memur olarak. Sevişmene kimse birşey demiyor ama bari korun. Hadi sen bile isteye yapiyorsun ama sana gelen adamlar 3cü veya 4cü olduklarini biliyorlarmi?
Yooo vardır heralde böyle insanlar.sen bizle dalga geciyon
3..4 kişi deviririm derkenişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
Duyarız sonra hastanede tren olayı diye.Iste bunu kastettim. Acıga alınmasını saglayacak olan kımseler bilmeyecek.
Yoksa hem detaylı bı arastırmayla onların da pimi cekılır
Hemde sevıstıklerı bı kızdan olmus olurlar
Hastayla olsaydı acıga alınması mumkundu
Yok.enfeksiyon bile olmuyorum valla.maşllqhım var.İyi aferın
Bel sogukluguyla fılan kanka olmadın mı daha
Tabikide biliyorlarTabi ki bilmiyorlar.
Yooo vardır heralde böyle insanlar.
ilişkiye girerim yani3..4 kişi deviririm derken
Geçsin bu işleri. Adamların kendilerine saygıları yok ki onu sevip saysınlar. ben evime misafir gelip gidince hemen peşine wc yi yıkayıp evi süpürüp siliyorum. Konu sahibini anlamam asla mümkün değil. Sapkınlık sadece. Büyük sapkınlık.