- 15 Şubat 2013
- 24.303
- 91.216
Adınız çıkmış napalım seks demek akrep demek hdhdhhLitfen bir akrep burcu olarak alınıyorum güceniyorum örseleniyorum ashsjsj. Bu kadar da cozutuk değiliz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adınız çıkmış napalım seks demek akrep demek hdhdhhLitfen bir akrep burcu olarak alınıyorum güceniyorum örseleniyorum ashsjsj. Bu kadar da cozutuk değiliz ya
Tamam seks demek olalım da günde 3 4 tane devirmiyoruz biz valla ajahahAdınız çıkmış napalım seks demek akrep demek hdhdhh
Söylüyoruz bunu zaten gidip tedavi olması lazım,iyi değil durumuTamam işte normal değil hasta
Biliyon demi afrika kabilesi kadınları ciltlerine sürüyor sivilceye iyi geliyormuşProtein deposu hshshshhshsh
Çok fena bulgular.
Uyduruyo mu diyosun? Yok ya bence uydurmuyo, yani pek çok mesajında var o sıkıntılı düşünce biçimi, kadınla, tecavüzle, kadına verilen değeri sevgiyi sekse endekslemiş durumda, çok küçük yaşta sevdiği birinden tacize falan uğradığını düşündüm ben hep Ferhanın. Bu kadar bağdaştırmasının anlamı yok çünkü bazı şeyleri kafadaKadın olduğunu teyit edebilirler ama yaşadıklarının doğruluğunu kim bilebilir? Kimse.
Aile sevgisizliğide var bence,taciz durumuda olabilir yoksa bir kadın bu kadar günde 3-4 adamla yatmaz.Uyduruyo mu diyosun? Yok ya bence uydurmuyo, yani pek çok mesajında var o sıkıntılı düşünce biçimi, kadınla, tecavüzle, kadına verilen değeri sevgiyi sekse endekslemiş durumda, çok küçük yaşta sevdiği birinden tacize falan uğradığını düşündüm ben hep Ferhanın. Bu kadar bağdaştırmasının anlamı yok çünkü bazı şeyleri kafada
Kaç defa ansızın telefon edip kontrol ettiler beni.
Düşünceleri sıkıntılı kesinlikle ama kendiyle ilgili yazdıklarında çok çelişki var. Başka konularda erkeksizlikten dert yanarken burada randevu defteriyle sevisen birine dönüşmüş. Hastanede başhekim yardımcısı, hasta ayırt etmeksizin sevisiyor ama ortada dönen bir dedikodu yok. Evine sürekli erkekler geliyor komşular laf etmiyor. Hiç sorunsuz yaşıyor tüm bunları. Van da yaşıyor hemde. Hiç cinsel hastalık, sıkıntı yaşamıyor bu korunmasız "devirmelere" üstelik. Sadece bu konu üzerinden yazdım başka konularda da birbirini tutmayan şeyler vardı.Uyduruyo mu diyosun? Yok ya bence uydurmuyo, yani pek çok mesajında var o sıkıntılı düşünce biçimi, kadınla, tecavüzle, kadına verilen değeri sevgiyi sekse endekslemiş durumda, çok küçük yaşta sevdiği birinden tacize falan uğradığını düşündüm ben hep Ferhanın. Bu kadar bağdaştırmasının anlamı yok çünkü bazı şeyleri kafada
Doğru söylüyorsunDüşünceleri sıkıntılı kesinlikle ama kendiyle ilgili yazdıklarında çok çelişki var. Başka konularda erkeksizlikten dert yanarken burada randevu defteriyle sevisen birine dönüşmüş. Hastanede başhekim yardımcısı, hasta ayırt etmeksizin sevisiyor ama ortada dönen bir dedikodu yok. Evine sürekli erkekler geliyor komşulardan laf etmiyor. Hiç sorunsuz yaşıyor tüm bunları. Van da yaşıyor hemde. Hiç cinsel hastalıklı, rahatsızlık yaşamıyor bu "devirmelere" üstelik. Sadece bu konu üzerinden yazdım başka konularda da birbirini tutmayan şeyler vardı.
Tacize uğramış biri tecavüze iç geçirir mi mesela? Neyi ne kadar yaşıyor yada hiç yaşayamadığindan mi bu kadar diline vuruyor onu bilmemiz mümkün değil.
Bütün bilimsel gerçeklere dayanan konuşmaların ortasına bıraktın şuvan bdbdhdAsılmaya devam bebem yapçak birşey yok
Akrep koç yay boğa en çok diye biliyorum ilk 3ünün benim sıralamam olması dısında sorun yokAkrep burcu falan mısınız acaba? Hani akrep burçları da cinselliğe düşkün olurlar ya o yüzden soruyorum akrep burcu tanıdığım kişiler bile bu kadar seks bağımlısı değil ama neyse
Spor etkili olmuyor tam tersi oluyor kesin bilgiEnerjiyi farklı şeylere kanalize et, spor falan yap. Bence en net çözüm bu olur kendine faydan olur.
Kelime Sonu …istanla biten çok heriflerin içine düşmek gibi pis şeyler düşün libidon ölür
Tutarlı ama hep kendinden bu mevzuda dert yanıyo.Siteye üye olur olmaz cinsellik ile ilgili konu açan üyelere hoşgeldin Mahmut abi/dayı yazan üyeler nerde?
Eski bir üye olduğu için mi inandırıcı bulunuyor?
Bazen görüyorum yorumlarını mantıklı geliyor,şaşırıyorum.
Bazen de böyle kaptırıyorsun değişik değişik!
Bir kadına ait olduğuna inanmadığım yorumların var.
Erkeksin veya gerçekten testosteron hormonun yüksek ya da tamamen trollsun bizimle kafa buluyorsun.
valla burdakş cogu kadın oyle degılMerhaba.benim bir sorunum var.seksi aşırı seviyorum.buradaki çoğu kadın seviyordur ama ben resmen 1 gün bile geçiremiyorum seks yapmadan.içimde çok rahatsız edici bir huzursuzluk hâli oluyor.resmen içim içimi yiyor, yerimde duramıyorum.tuhaf bir enerji oluyor.bazen memlekete gidiyorum 3 günden sonra uyutmamaya başlıyor o enerji.gece gece dört dönüyorum.durup dururken nefes alışverişim falan değişiyor.kendi kendime orgazm olmaya başlıyorum resmen.başka hiçbirşey düşünemez oluyorum.bir dönem biraz normale döner gibi oldum ama o zaman da resmen depresyondaydım.birazcık normale döneyim hemen bu hâle geri geliyorum.eee seviyorsan yap diyeceksiniz ama bir şeye bu kadar muhtaç olmak da sıkıntıya sokuyor insanı.resmen sevişemeyeceğim ortamlarda kalamıyorum.memlekete gidiyorum en fazla 4 gün kalabiliyorum.ne olacak halim bilmem.böyle olmak istemiyorum.acaba nasıl düzelir? Tecrübesi olan var mı?
burdaki çoğu kadın seviyor yorumu da bana erkek mesajı hissi verdi, cunku sunu yazabılırdı bu kullanıcı...Merhaba.benim bir sorunum var.seksi aşırı seviyorum.buradaki çoğu kadın seviyordur ama ben resmen 1 gün bile geçiremiyorum seks yapmadan.içimde çok rahatsız edici bir huzursuzluk hâli oluyor.resmen içim içimi yiyor, yerimde duramıyorum.tuhaf bir enerji oluyor.bazen memlekete gidiyorum 3 günden sonra uyutmamaya başlıyor o enerji.gece gece dört dönüyorum.durup dururken nefes alışverişim falan değişiyor.kendi kendime orgazm olmaya başlıyorum resmen.başka hiçbirşey düşünemez oluyorum.bir dönem biraz normale döner gibi oldum ama o zaman da resmen depresyondaydım.birazcık normale döneyim hemen bu hâle geri geliyorum.eee seviyorsan yap diyeceksiniz ama bir şeye bu kadar muhtaç olmak da sıkıntıya sokuyor insanı.resmen sevişemeyeceğim ortamlarda kalamıyorum.memlekete gidiyorum en fazla 4 gün kalabiliyorum.ne olacak halim bilmem.böyle olmak istemiyorum.acaba nasıl düzelir? Tecrübesi olan var mı?
Akrep burçlarına cinsellikteki performanslarına hayranlığımı bildirmek isterimm fakat bende bu kadar olduğunuzu sanmıyorumLitfen bir akrep burcu olarak alınıyorum güceniyorum örseleniyorum ashsjsj. Bu kadar da cozutuk değiliz ya
yok mu konuya bakan bır pro uye vbAynen onun gibi.yaptıkça da daha çok yapasım geliyor.
Bir koç eşi olarak bildiriyorum o kadar değil ama tanıdığım akreplerdeki duyumlarım fenaAkrep koç yay boğa en çok diye biliyorum ilk 3ünün benim sıralamam olması dısında sorun yok
O da olabilir. Zamanında bana zorbalık yapmışlardı bu konularda.ben de hırs yaptım bir dönem.sırf ego tatmini olarak başladı sonra seksten başka birşey düşünemez oldum.etkisi geçti sanmıştım ama şimdi de fiziksel zevkler ağır basıyor sanki.valla burdakş cogu kadın oyle degıl
esı ve esının sacma sapan aılesı... varsa cocuk sorumlulugu derken... ıster calısan olsun ıster ev hanımı. sızın gıbı degılız yanı. oncelıkle bunu dıyeyım de.
sızınkı bır bagımlılık bence.. ya da alt temelde baska bır psıkolojık rahatsızlıgınız var ve bu sıze farklı acıdan yansıyor