- 20 Ocak 2010
- 45.089
- 151.889
- 43
Ben koçum yükselenim akrep ay yay kocanı birşey etkiliyordur koc erkeklerini biliyorumBir koç eşi olarak bildiriyorum o kadar değil ama tanıdığım akreplerdeki duyumlarım fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben koçum yükselenim akrep ay yay kocanı birşey etkiliyordur koc erkeklerini biliyorumBir koç eşi olarak bildiriyorum o kadar değil ama tanıdığım akreplerdeki duyumlarım fena
benim hızıma yetişemiyor olabilirdi belki ama çocuk sonrası emekliye ayrıldım haftada 1 olursa şükrediyorumBen koçum yükselenim akrep ay yay kocanı birşey etkiliyordur koc erkeklerini biliyorum
kesin erkek ya buişin garip tarafı millet 30 yıllık kocasıyla seks yapıp cinsel hastalık kapıyor.ben günde 3,4 kişi deviririm. Tertemizim.korunan yok.
3 kez miseks bagımlılıgın hakkında bısey dıyemem ama 3 kez kurtaj olmussun o cocukların hakkına gırme ınsan gıbı korun .
inan ki trolluk yapayım eğleneyim tarzda hiç düşünmedim hiçbir yorumumda.dediğin gibi her çeşit insanla bir derdim olduğu doğru.çok mu kompleskliyim, kıskancım anlamadım ki.evet toplum normlarına ters düşen düşüncelerim var ama elimde değil.kim istemez ki herkes gibi olup kabul görmeyi.kaç defa herkes gibi düşüneyim insanlar bana saygı duysun diye zorla düşüncelerimi değiştirmeye çalıştım bir bilsen.bir gün herkes gibi yazdım 2 gün herkes gibi yazdım sonra yine özüme döndüm.insan zorla düşünce yapısını değiştiremiyor ki.noye tuhafım onu da bilmiyorum.bir yerlerde bir sıkıntı var ama çözemiyorum.Kesinlikle yazdığın yorumlardan çıkan durum malasef bu.
Kadin olabilirsin ama lütfen trolluk yapmıyorum deme.
Yazdığın hemen hemen her yorum çelişkili.
Belkide sorunlari olan bir kadinsin ama bunu kabullenmiyorsun.
Evli, mutlu, hamile, çocuklu, kilolu...
Her kadina kulp takıyorsun. Arada bu doyumsuz sex yorumlarin oluyor ve içeriği hep ayni. Bol sex ve çok sayılı partner.
Yardim istiyorsan yeri burasi değil. Derdim var topiği hiç değil çünkü hoşuna gidiyor. Amacin ne?
ferhans hayal urunu degıl gayet gercek ve kadın.admin yok mu
eğer sapkın bır erkek varsa, dırekt hakkı verılsın bu kısının lutfen
kadınlar ıle dalga gecılmesıne ızın verılmesın lutfen..
Buradaki çoğu kadın seviyordur ileburdaki çoğu kadın seviyor yorumu da bana erkek mesajı hissi verdi, cunku sunu yazabılırdı bu kullanıcı...
,
burdaki cogu kadın gıbı sevıyorum, cogu kadın gıbı ben de sevıyorumm... yanı kendı farklı cınsıyette gıbı bır ızlenım aldım
Buradaki çoğu kadın seviyordur ile
Buradaki çoğu kadın gibi seviyorum arasındaki fark ne ki. Cümlenin gidişatına göre yazmış kadın.
Erkek olmadığı teyit edilmiş
Aranmış konuşulmuş yönetim tarafından kendisiylenasıl teyt edilmiş anlamadım
ama türkçe öğretmenlerinin iyelik eki cümlelerine dair, guvenle ve emın sekılde bır yorum yaptım
ha yanlıs bır turkce kullanımı vardır ve bayandır kendısı, olabılır olmaz degıl
kendine kadın aitliği vermiyor, iyelik ekleri ve aitlik kelimeleri ile. özeti bu aslında, dilbilgisi kullanımı açısından.Buradaki çoğu kadın seviyordur ile
Buradaki çoğu kadın gibi seviyorum arasındaki fark ne ki. Cümlenin gidişatına göre yazmış kadın.
Erkek olmadığı teyit edilmiş
o zaman cidden değişik bir kadınmış, ne diyeyim...ferhans hayal urunu degıl gayet gercek ve kadın.
anladım, aynı cins olmaktan rahatsız oldum diyeyim ve kacıyorum bu konudan vallaAranmış konuşulmuş yönetim tarafından kendisiyle
Telefonla arayıp teyit ediyor yönetimnasıl teyt edilmiş anlamadım
ama türkçe öğretmenlerinin iyelik eki cümlelerine dair, guvenle ve emın sekılde bır yorum yaptım
ha yanlıs bır turkce kullanımı vardır ve bayandır kendısı, olabılır olmaz degıl
iyi bari, ....Telefonla arayıp teyit ediyor yönetim
intikam alma olarak başlamıştı sonra fiziksel bir bağımlılığa dönüştü gibi.Aile sevgisizliğide var bence,taciz durumuda olabilir yoksa bir kadın bu kadar günde 3-4 adamla yatmaz.
Birşeylerin intikamını alıyor bence.
Kimden intikam almak istiyodunintikam alma olarak başlamıştı sonra fiziksel bir bağımlılığa dönüştü gibi.
Sanmam ben Akrep burcuyum sadakate de bir o kadar önem verir bu burç. Önüne gelenle asla takılmaz.Akrep burcu falan mısınız acaba? Hani akrep burçları da cinselliğe düşkün olurlar ya o yüzden soruyorum akrep burcu tanıdığım kişiler bile bu kadar seks bağımlısı değil ama neyse
Eskiden hiç talep gören biri değildim.arkadaşlarım sevgilileriyle hava atardı.Kimden intikam almak istiyodun