Sekreterlik mutfak düzeni

Bugün bir yere daha başvurdum o da işkur da sekreterlik bir tekstil firması çay kahve yok servisi var saatleri de iyi baktım ilana bir tek ben başvurmuşum inş orası olur

Gidisata bak hep oturmamis olursun az biraz aksiyon olur sana :)

vallah aksiyon maksiyon istemiyorum artık düzgün iyi bir yer olsun yeter öbür türlü hep sıkıntı

Bence işsiz olmaktan iyi. İş işi çeker diye düşünüyorum hep. Çalışırken iş bakmak bana çok daha mantıklı geliyor.

Aynen evde oturmaktan stres sahipi oldum üç aydır boştayım başka bir yer daha var tekstil firması santral elemanı arıyor servisi var saatleri iyi belki orası olur

Valla dediğin yer Davutpaşa’da bi yerse orda sıkıldıkları için değil insan yerine konulmadıkları için kaçıyorlardı. Minnacık kızlara toptanda erkek işi yaptırmaya kalkıyorlardı

Sekreterlik genelde zaten çay getir götür de oluyor. Ofis dediğin en fazla 2 kişilik bir mekansa rahatsın ben sekreterim bi patron bi ben başka kimse yok yiip içip oturuoz müşteri geliyor çay getir götür yemek hazrla topla sabahlarida rutin temizligimi yaparım tamam

Ben bi firmada hem ön muhasebeyi tutuyodum hem iş görüşmeleri yapıp dosya ve sekreterlik işlerine bakıyodum hem de mutfak işlerine hatta temizlik bile yapıyodum. Zorlancak bi şey yok. Yemek bile pişirdiğim oluyodu.

Yalnız bigün tepem atıp müdüre çemkirmiştim. Bütün işleri bana yıkıyolardı bi de hep bi şeyler eksik kalıyo diye söyleniyodu.. bende dellendim haliyle. Burda kaç tane erkeksiniz utanmıyo musunuz bana kullanmadığım tuvaleti temizletmeye mecbur muyum sizin pisliğinizi temizlemeye diye :) müdür bi bozardı sonra da tamam bundan sonra yapmıycaksın dedi :)) paçalarını kollarını sıvadı dip köşe tuvalet yıkadı ve ben o işten ayrılana kadar da o yaptı temizliği

Aynen yengenc bulaşık makinesi yoksa büyük sıkıntı onla mı uğraşıcaksın bütün gün yoksa masana gelip diğer işleri mi halledeciksin

Mesleğiniz var mı?
Mezuniyetiniz ne ona gore yorum yapicam .

Neyse gerek yok konulariniza baktım benim için yeterli .
Öncelikle zaten 3 aydır issizmissiniz.
Ülkemizdeki üniversite mezunu issiz oranını bilseydiniz böyle konusmazdiniz.
Nice orgun öğretimden mezun olan arkadaşım sekreterlik yapıyor.
Hatta yüksek lisans yapan ve iki dil bilen arkadaşım da küçük bi firmada ihracat görevlisi olarak çalışıyor Bursa da .
Aldiği ücret 2000 lira artı cumartesi kimse yokken şirket temizliğini yapıyor.
Bende iki üniversite mezunuyum .
Acikogretim falan değil .
Iki tane de ana dil düzeyinde dilim var.
Küçük bir yerde yaşıyorum .
Üniversite mezunu değildim 3.sınıftaydım
Bir firmada yemek yaptım
Çay götürdüm
Temizlik yaptim.
Ayy bulaşık makinesi de yok mu demek aklıma gelmedi.
Artık donanımlı ve tecrübeliyim .
Buna rağmen sirkette ara sıra patronuma çay goturuyorum tam zamanlı çalışmadığım halde
Mutfakta iki bulaşık gordum mu yıkıyorum .
Elime yapışmıyor
Hatta inanmazsın yardımcı ablaya yardımcı olmak adına salata falan yapıyorum.
Masa siliyorum.
Siz sekreter !!! Olarak alinacaginiz yerde
Iki çay taşıyıp iki bardak yıkayamayacaksanız
Daha çok işsiz kalirsiniz.
Bi de maaş asgari ücret az demissiniz de
Siz hangi vasifla ne kadar ücret istiyorsunuz merak ettim ?

Witch hunt herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum.Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz.Bu arada bugün görüşmeye gittim müşteri yoğunluğu oluyormuş bulaşıkları yıkamak temizlik bana ait asgari ücret sadece yol ücreti de yok.Çarşamba gününe kadar geri döneceklermiş.Bakalım kısmet artık

Benim düşüncem değil ki bu
Vasfiniza gire iş bulabilirsiniz .
Eğitiminizi tamamlayın
O zaman seçici olabilirsiniz ancak

Ben ne işlere bakıyorum bir bilsen
Zorlanmazsın

Akşam bir tekstil firması vardır giyim üzerine santral elemanı arıyor kariyer.nette cv me bakmışlar benim özlemişim açık olduğu için bütün firmalar görebiliyor firma iyi bir firma kadın bugün telde asgari ücret kahvaltı öğle yemeği bizden servisi var sigorta hemenbaslatiyoruz başka iş de yaptırıyoruz dedi daha önceki işlerinden neden ayrıldınız dedi ben de çalışma saatleri ve satış yapıyordum dedim o da sadece telefonları yonlendireceksiniz dedi.Pazartesi sabah 11 de görüşmem var içimden olacak gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…