Ben komik değilde ilk işe girdiğim yıl başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum Afuuu
İşyerindeki herkes izne ayrılmıştı ve ben tek çalışacaktım 1. ayımın sonunda ve hiçbir dosya hakkında bilgim yoktu. Acayip kitap kurdu olmuştum o dönemlerde ve her zamanki gibi kitap okurken kapı çaldı ve hiç tanımadığım biri sarhoş ve ne konuştuğunu bilmeyen biri geldi. Avukat yokmu diye soruyordu sürekli ve dosyamı çıkar diyordu. ne olduğunu anlamadım. Benim borcum bu gün silinecek diye söyleniyordu bir yandan da. burda olmadığını şehirdışında olduğunu söylesemde adam anlamıyordu bir türlü. Bir anda silah çıkardı bana hemen onu bul diye. ne yapacağımı şaşırdım, borçlu dediği ve patrona ulaşamadığım için icra Dairesini aradım ve müdüre hemen büroya birilerini göndermelerini, bir borçlunun sarhoş ve silahlı oldunu ve borcunu ödemek istediğini söyledim allahtan icradakiler doğru olduğuna inanmıştı ki bi 5 dk. sonra polisler geldi, bende derin bir nefes aldım. o kadar çok korktum ki işten çıkmayı bile düşündüm o zaman, ama 11 yıldır bu işyerinde çalışıyorum ve bu olaydan başka böyle bir olay hiç başıma gelmedi.