ayy yemekleri az yemekle aram iyi, ekmek yemiyorum ben de, salata ağırlıklı yedim bugün de ama tatlı
tatlıya dayanamıyorum hiç fakat yine de dayandım iki gündür, az önce hele bir tane küçük tatlı yedim bikaç tane daha götürüvermemek için kendimi zor tuttumsabredince oluyor inşaallah. Şimdi leslie ile yürüyüş zamanııı....
uzun bir aradan sonra bugün 53'ü gördüm ya keyfim yerinde
yarimm, evet sanırım baskülde bir sorun var senin :) düzelince yazarsın bu arada pazar günleri toplu tartılma günümüz, unutma buraya sen de yaz canım e mi
daisy, makarnadan olmuşturşaka tabi ki, ilk gününmüş ve 500 gram fazla görünüyorsun, normal bence gider onlar merak etme
ben de korka korka tartılıyorum, iftardan hemen önce 53 iftardan sonra 54 geliyorum.
ama ilk gün sadece çorba+salata yaptığımızda kendimi çok hafif hissediyordum,
dün
çorba+salata
15 dk ara
4 yk sebze yemeği+salata, yedim çok geldi sanki..
şu an tek sorunum tatlıya saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.. Yazık bana yaa, ben ki tatlı hastasıyımdır
merhaba arkadaslar
ben bu siteye yeni oldum
2 gundur diyetteyim bugun 3. gunum
ama bu diyete diyetisyenle basladm ve 2 hafta sonra kontrolum var
keske bu siteyi daha once bulsaymısım bosuna para vermezdim:)
ben 1.55 boyundayım kilom 80e dayandı ve bel-basen bolgem balon gibi
bunu kimseyle paylasamazdım aslında ama buradaki bazı yazıları konuları okuyorum dunden beri
herkes aynı seylerden muzdaripmiş maalesef...
bana diyetisyen bi liste verdi cok uzun hayatta yiyemeyecegim kadar cok ama kalorisi dusuk seyler ayran meyve gbi
ama hiç bilgi vermedi işte diyetim kac kalorilik neden boyle gbi
benm tahminim 1500-1700 arası bişey
burada okuduklarımdan yola cıkaarak sunu soyleyebilirim ki 1000 kalorinin altına inmeyin lutfen cunku metabolizmanz az yedikce yavaslıyor sadece tavsiye...
hoşgeldin lily86... sanada bu süreçte başarılar arkadaşım hep birlikte inşallah :))))
merhabalar nasılsınz.. ben kendimi pek iyi hissetmiyorum tartıya çıkmaktan korkuyorum sanki daha çok kilo almış gibi hissediyorum kendimidaha bünyem alışamadı galiba.. akşam sahurda bunları yedim mesela 2 kepçe domastes çorbası
1 kk peynir zeytin domates1.5 ince dilim ekmek 4 bardak su nasıl sizcee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?