• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekiz Haftada Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba kızlarr... bugün tartı günümüydü şimdi tartıldım veee kilom 77.7 vermişim ya ay aldım die çok korkuyordumm:52::52::1::1: biraz az vermişim ama şimdilik bu iyi geldi artık daha çok dikkat edicem yediklerime akşam fazla kaçırmıştım çünkü..

Merhaba, bugün tartı günü.Geçen hafta 67.6kg'dim sanırım.Tüm hafta boyunca spor yapamadım, oruç tutarken olmuyor sanırım..kilo verememişimdir diye düşünüyordum.Ama vermişim :1: Bugün 66.9'um :62:

selam kızlar anca gelebildim.toparlanamadım ben bu ramazan neden böyle oldu anlamadım da :44: 82.0 çıktım yine.off offf :47:

selamlar kızlar, baya kişi yazmış maşaallah, yeni katılıp da ilk kez yazanlar hariç geçen haftaki kilolarınızı yazmanıza gerek yok, önceki tablodan gideceğim artık..

simorg çok fazla bir kaybın yok canım üzülme, 300 gr dan bişey olmaz verirsin tekrar ;)

veren arkadaşlara da tebrikler, tablomuzu akşam koyayım inşaallah o zamana kadar yazacak olanlar da yazsınlar..

bu arada ben 53 geliyorum çok şükür :)
ama sporu tamamen bıraktım 3 gündür, akşamları da aralıklı yemeyi bıraktım, bi de normal yiyorum yaa.. :77: açlık susuzluk bir yana, oruç ağız açlığımı tetikliyor, durduk yere bişeyler yiyesim geliyor :S

selamlar kızlar, baya kişi yazmış maşaallah, yeni katılıp da ilk kez yazanlar hariç geçen haftaki kilolarınızı yazmanıza gerek yok, önceki tablodan gideceğim artık..

simorg çok fazla bir kaybın yok canım üzülme, 300 gr dan bişey olmaz verirsin tekrar ;)

veren arkadaşlara da tebrikler, tablomuzu akşam koyayım inşaallah o zamana kadar yazacak olanlar da yazsınlar..

bu arada ben 53 geliyorum çok şükür :)
ama sporu tamamen bıraktım 3 gündür, akşamları da aralıklı yemeyi bıraktım, bi de normal yiyorum yaa.. :77: açlık susuzluk bir yana, oruç ağız açlığımı tetikliyor, durduk yere bişeyler yiyesim geliyor :S

bende hiç spor yapamadım canım ya kiloları verdikten sonra artık inşallah :1: oruçluyken spor yapamıyorum iftardan sonrada mayışıyorum spor falan kalıyor.. bereket iftardan sonra atıştırmalığım yok ne zamandır cips yemiyorum gazlı içecek içmiyorum tuzu fazla kullanmıyorum 700 gramım gitmiş sporda yapsam daha güzel olurdu ama malesef bu bile yeter :1::1: senide tebrik ediyorum canım bu arada:nazar:

bende hiç spor yapamadım canım ya kiloları verdikten sonra artık inşallah :1: oruçluyken spor yapamıyorum iftardan sonrada mayışıyorum spor falan kalıyor.. bereket iftardan sonra atıştırmalığım yok ne zamandır cips yemiyorum gazlı içecek içmiyorum tuzu fazla kullanmıyorum 700 gramım gitmiş sporda yapsam daha güzel olurdu ama malesef bu bile yeter :1::1: senide tebrik ediyorum canım bu arada:nazar:

ayyy nerden aklıma getirdin yaa nasıl canım istedi bak şimdi :26: :59:

yok canım, evde yok zaten :) iyi ki de yok yoksa az falan yiyemezdim hepsini yerdim :)
(ne kadar "yok"lu bir cümle olmuş :)

No Hatun Kişi Başlangıç Kilosu Geçen Hafta Bu Hafta YANİ
1 Kayıt 55 55 53 :62:
2 Simorgh 56.6 54,2 (4 günlük) 54,5 :58:
3 Jelyb 51 49
4 Ewrem 60 59 58 :62:
5 Esindrella 70,1 67,6 66,9 :62:
6 Minnaksultan 55 -
7 Kirmizii 54 -
8 Daisy 78 79
9 Umutlugünler 89 87,7
10 Yenilik 58 -
11 Prensesperi 82 81,4 (ilk haftası) 82 :58:
12 Domination 95 93,5 (ilk haftası)
13 Uykucuşirin 78 76,6 (ilk haftası)
14 Unlucky 83 Yeni Başladı
15 Asikumrall 86 Yeni Başladı
16 Yarimmm 78,4 Yeni Başladı 77,7 :62:

kendimi böyle görmek çok güzel ama egzersizi bıraktım, tatlı falan da yiyorum, rahat alırım bir kiloyu gelecek haftaya kalmaz :44: Ben böyle 53-54-55 arası dolaşırken süre bittiğinde yine aynı yerde olacağım galiba :))

No Hatun Kişi Başlangıç Kilosu Geçen Hafta Bu Hafta YANİ
1 Kayıt 55 55 53 :62:
2 Simorgh 56.6 54,2 (4 günlük) 54,5 :58:
3 Jelyb 51 49
4 Ewrem 60 59 58 :62:
5 Esindrella 70,1 67,6 66,9 :62:
6 Minnaksultan 55 -
7 Kirmizii 54 -
8 Daisy 78 79
9 Umutlugünler 89 87,7
10 Yenilik 58 -
11 Prensesperi 82 81,4 (ilk haftası) 82 :58:
12 Domination 95 93,5 (ilk haftası)
13 Uykucuşirin 78 76,6 (ilk haftası)
14 Unlucky 83 Yeni Başladı
15 Asikumrall 86 Yeni Başladı
16 Yarimmm 78,4 Yeni Başladı 77,7 :62:

kendimi böyle görmek çok güzel ama egzersizi bıraktım, tatlı falan da yiyorum, rahat alırım bir kiloyu gelecek haftaya kalmaz :44: Ben böyle 53-54-55 arası dolaşırken süre bittiğinde yine aynı yerde olacağım galiba :))

hiç bozma moralini canım ben 700 gr vermeme rağmen mutluyum:9::9:sende alıcam diye şartlama kendini haftaya 52 bile olabilirsin:21::21:

arkadaşlar bende başladığım yere geri döndüm malesef:26: Allahım nasıl acıkıyorum iftarda sürekli bir atıştırma isteği bir de adet düzenleyici ilaç kullanıyorum ramazanın başından beri doktor onunda iştah artışına neden olacağını söyledi ben ne yapacağımı şaşırdım malum bayrama da az kaldı ne olacak bu halim :50::50::50:özetle başlangıç kilom 89 şimdi de 89 2 haftadır çektiğim eziyet boşa gitti :58::58::58:

kızlar kaç gündür giremiyorum sayfaya.. bir boğaz ağrısı geniz akıntısı tuttu gitti bni..oruç tutarkende sürekli miğdem bulanıyo bu ramazanda noldu bana bilmem..

bu arada afrika paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.. ben bu yıl hafta sonları hariç yemeğe misafirde alamıyacağım onun yerine afrikaya göndermeyi düşünüyorum..

bu arada regldenmi ramazandanmı bilmiyorum ben 78,9 um :((((

Ay nasil özendim azminize birsey merk ediyorum insallah yardim edebilen biri cikar :)

Ben 24 yasinda 1.68 boyunda ve malesef 65 Kiloyum :43:

Bu arada yillar önce tam 23 kilo verdim 85 kg dan 62 kiloya düstüm ama isten cikinca malesef aldim yine kilolari :(

Aslinda 1.68 boyunda isem kac kilo olmaliyim ?

sevgili arkadaslarim ben bir sure kayiplara karistigim icin cook ozur dilerim hepinizden...azminize bakarak tekrar geri geldim. bu 2 hafta icinde sanki kitliktan cikmis gibi yedim:84: ama 2 gun dikkat ettim en azindan hala basladigim yerdeyim 58 kiloyum. bu arada evlilik yildonumume az kaldi 18 gunde 8 kilo veremem ama 4 kilo verebilirim. suremizin bitmesine 6 hafta kaldi...hepinize soz en az 52 kilo olacagim. bugun pilatese basliyorum. bir yil oncesine kadar yapiyordum hergun duzenli super bir vucudum vardi..yine olacak tabi ki:62: sema_can 1.68 boy icin 51-52 kilo super olur ama bu bazilarina fazla gorunebilir ben sahsen 1.70 boyundayim su an 58 kiloyum ama 51-52 olunca kendimi begeniyorum kemik yapim iri oldugu icin ciliz da gorunmuyorum. bu vucut yapisiyla da alakali biraz

Back
X