🐱 Şekersiz Maratonu Vol 1

Kabak çekirdeğinden birşey olmaz ya :)) ben dün 3 bardak votka dışında kaçamak yapmadım . Yanında ballı cevizli muz yedim biraz o kadar 🤣🤣
Kız çokta bozma diyeti 🧐ben bunların çeyreğini bile içsem kilo veremem malum polikistik overim 🤷🤷🤷 neyse bugün sporla telafi edersin inşallah 🤲

Kahvaltı öncesi mi yapıyorsun sporu sende .bide ne yapıyorsun spor olarak Kuzum
Aslında kahvaltı öncesi yapıyorum ama, ev işi yapmaktab rlim ayağım titredi şimdi salata yiyorum 2 saat sonra spor yapıcam 💪🏼
Dur paylaşayı ama hergün yeni bir bökge oluyor güncel programa uuyuyorum bu kadının.
Mesela bugün bunu yapıcam

Aslında kahvaltı öncesi yapıyorum ama, ev işi yapmaktab rlim ayağım titredi şimdi salata yiyorum 2 saat sonra spor yapıcam 💪🏼
Dur paylaşayı ama hergün yeni bir bökge oluyor güncel programa uuyuyorum bu kadının.
Mesela bugün bunu yapıcam

Baya zorluyor bunu yap kesin eritirsin maşallah 🌺 ben sabah Leslie 2 mil yapıyorum şimdilik.ilerleyen günlerde 3 mil olanı yaparım

Bugün menüm
Sabah 2 incir
5ceviz
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
2 dilim kepek ekmeği.
Akşam:kuru fasulye
Sehriye pilavı garnitürlü diyete uygun 🤫
Spor yarım saat yürüyüş yaptım bugün adet olduğum için çok ağrım vardi o yüzden Leslie yapmadım

Günaydın dün nezle oldum ila, alıp dinlemem gerekti spor yapamadım . Bugün güzel bir alt beden çalışıp bol yürüyüş yapabilirim . Eskisi gibi gündüz antreman akşam yürüyüş türüne geri dönmem lazım hem iyi geliyor hemde daha güzel pürüzsüz bacaklara hızla kavuşuyorum :KK200:

Günaydın dün nezle oldum ila, alıp dinlemem gerekti spor yapamadım . Bugün güzel bir alt beden çalışıp bol yürüyüş yapabilirim . Eskisi gibi gündüz antreman akşam yürüyüş türüne geri dönmem lazım hem iyi geliyor hemde daha güzel pürüzsüz bacaklara hızla kavuşuyorum :KK200:
Yaptığın spor bana yarasa kedi😂

X