- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
- Konu Sahibi KedidirKedii
Mapus damları soğuk olurAaa kızlar tatile gitmiş umarım bir an önce gelirler
şimdi kahve içiyorum bi yandan evin işlerini hallediyorum 12 de spor yapacağım sonra ilk öğün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mapus damları soğuk olurAaa kızlar tatile gitmiş umarım bir an önce gelirler
Kız çokta bozma diyeti ben bunların çeyreğini bile içsem kilo veremem malum polikistik overim neyse bugün sporla telafi edersin inşallahKabak çekirdeğinden birşey olmaz ya :)) ben dün 3 bardak votka dışında kaçamak yapmadım . Yanında ballı cevizli muz yedim biraz o kadar
Kahvaltı öncesi mi yapıyorsun sporu sende .bide ne yapıyorsun spor olarak KuzumMapus damları soğuk olur
şimdi kahve içiyorum bi yandan evin işlerini hallediyorum 12 de spor yapacağım sonra ilk öğün
Aslında kahvaltı öncesi yapıyorum ama, ev işi yapmaktab rlim ayağım titredi şimdi salata yiyorum 2 saat sonra spor yapıcamKahvaltı öncesi mi yapıyorsun sporu sende .bide ne yapıyorsun spor olarak Kuzum
Geçmiş olsun inşallah telefi ederim herlade ananslı yeşilçay içicem bütün günKız çokta bozma diyeti ben bunların çeyreğini bile içsem kilo veremem malum polikistik overim neyse bugün sporla telafi edersin inşallah
Aslında kahvaltı öncesi yapıyorum ama, ev işi yapmaktab rlim ayağım titredi şimdi salata yiyorum 2 saat sonra spor yapıcam
Dur paylaşayı ama hergün yeni bir bökge oluyor güncel programa uuyuyorum bu kadının.
Mesela bugün bunu yapıcam
Mükemmel bende kısıtlamalarda yapıyordum lesliBaya zorluyor bunu yap kesin eritirsin maşallah ben sabah Leslie 2 mil yapıyorum şimdilik.ilerleyen günlerde 3 mil olanı yaparım
Evet çok zorlamiyor en azından biraz kilo verene kadar.sahi kaç kilosun kuzum ve hedefin kaç olmak.Mükemmel bende kısıtlamalarda yapıyordum lesli
Tabi ben yaptım kedi mutfakta iyiyimdirKız ne güzel görünüyor sen mi yaptın afiyet olsun.
Kedicim ağlıyor arkamdan ağlaman beni mutlu etti kediGünaydınnn @H M dediy yine binmiş süpürgesine gitmiş
Hoşgeldin canımTabi ben yaptım kedi mutfakta iyiyimdir
Hoş buldumHoşgeldin canım
Ben kilo vermeye çalışmıyorum Genel olarak senelerdir spor yapıyorum daha sıkı ve kaslı olmak hedefim . 170 boyundayım 57 kiloyumEvet çok zorlamiyor en azından biraz kilo verene kadar.sahi kaç kilosun kuzum ve hedefin kaç olmak.
Nere gittin hemen geldin tut şu diliniKedicim ağlıyor arkamdan ağlaman beni mutlu etti kedi
Tutamıyorum, cahille cahil olasım geliyoNere gittin hemen geldin tut şu dilini
Yaptığın spor bana yarasa kediGünaydın dün nezle oldum ila, alıp dinlemem gerekti spor yapamadım . Bugün güzel bir alt beden çalışıp bol yürüyüş yapabilirim . Eskisi gibi gündüz antreman akşam yürüyüş türüne geri dönmem lazım hem iyi geliyor hemde daha güzel pürüzsüz bacaklara hızla kavuşuyorum
Maşallah o zaman ideal kilodasiniz.Ben kilo vermeye çalışmıyorum Genel olarak senelerdir spor yapıyorum daha sıkı ve kaslı olmak hedefim . 170 boyundayım 57 kiloyum
Canım sende mi ideal kilondasinYaptığın spor bana yarasa kedi