- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
Hmm anladim canim bir arkadaşımında oğlunda vardi ama hallettiler inszallah tez zamanda sizinkide hallolurKonusma bozukluğu var
Evett umarım:)Super haber tam motivasyon olmus artik☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladim canim bir arkadaşımında oğlunda vardi ama hallettiler inszallah tez zamanda sizinkide hallolurKonusma bozukluğu var
Evett umarım:)Super haber tam motivasyon olmus artik☺
Muthis olmayan bir menu ile karşınızdayım
Iftar
Bol salata
Domatesli pilav bi kase
Izgara et
1.5 pacanga böreği
Çayin yanina 1 adet sütlü baklava
Kayinvalidem biz geliyoruz diye sevdiğimiz şeyleri yapmis sagolsun
Bu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra etti ne yedim ne yemedim birsey anlamadim.
Sahur klasik kahvalti
İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz
Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği
İncirli kefir
Evet umarim :)Afiyet olsun canim menun guzelmis ,ramazandada ust uste olmadiktan sonra demgeleniyor bence
Cok guzel olmus canim afiyet olsunIftar 3kofte ,mantar sote ,hazir lavas ekmegi yarim kadar ,az salata
Henuz ara yapmadim kahve içerim sanirim
Korona dan şüphelendim ben. İnşallah değildir cok tedirginimGecmis olsun canim usuttuler mi acaba kotu denk gelmis tam yemek zamanina istifra hic dayanamiyorum iyiki orucub bozulmamis
Ne yediğini anlamaman cok normal afiyet olsun kizma kendine tumgun ayaktasin cocuklarla kolay mi
Korona dan şüphelendim ben. İnşallah değildir cok tedirginim
Midesi bulaniyor uyumuyor. Bogaz agrisiyla başladı hafif burnu akip hapsuruyodu. İftarda istifra etti simdide uyuyamiyor, midesi bulanıyorAllah korusun canim neden aklina geldi ,atesleri var mi
Midesi bulaniyor uyumuyor. Bogaz agrisiyla başladı hafif burnu akip hapsuruyodu. İftarda istifra etti simdide uyuyamiyor, midesi bulanıyor
Ay hep öyle oluyor oruçluyken:)Sahur tost (peynir,domatesli) ,bikac zeytin ,cay ,1d.balli ekmek ,1tane musmula (oruclu alinca canim cekti simdi benden baskayiyen olmuycak gaiba)
Gece hic uyumadi canim. Burnu tikandi karnı ağrıdıNasil oldunuz ? Ins.yoktur canim cocuklar usutunce yedigi dokununcada oyle oluyor ama aklina getirme
Ay hep öyle oluyor oruçluyken:)
Gece hic uyumadi canim. Burnu tikandi karnı ağrıdı