- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canim. Ara verince alismak zor olurIftar 2kuru kayisi ,1kase sehriye corbasi , 2taze patlican dolması bugun cok actim hala açım sanki biraz bekliycem
Afiyet olsun canim. Ara verince alismak zor olur
Afiyet olsun canım güzel olmuşSahur ,baya cesitli oldu acik kahvalti gibi
Yarim omlet ,zeytin ,domates salatalik ,1lavache qiri peynir ,avuc ici kadar pide ,1tatli kasigi bal
1musmula ,2 3 dilim karpuz
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Ben sahurda ne yedim?
Tbe 2 dilim ekmek, domates ve peynirle sandviç.
1 haşlama yumurta
1 salata
Domatesin kalani
6 zeytin
Çay
Akşama annemdeyim. İnşallah uygun menü olur. Zaten illa çorba fix olur. Yemekte bana uygunsa sorun olmaz. Tatli hakkimi da bu gece kullanabilirim
Cok güzel gitmiş canim tebrik ederim. En azindan bayrama kadar 60 olmaya çalış sendeKizlar bugun sadece 4,5 grissini yedim
Ablama geldim aksam tavukburger yapicaz ama kendimce müthiş bir haberim var tartildim ve 61 ciktim 6 senedir ilk defa onumuz karantina tekrar dikkate baslicam bugün bozucam birazcık
Afiyet olsun canimCok güzel gitmiş canim tebrik ederim. En azindan bayrama kadar 60 olmaya çalış sende
Benimde akşam menüm belli oldu.
Ezogelin çorbası, izmir köfte, coban salata ve yogurt ya da ayran
Canım hayırdır sıkıntınız nedirSahuru yazmismiydim animsayamadim. Klasik sahurdu. Zaten sahurum kontrollu iftarda sapitiyorum ben..
Neyse gelelim iftara
1 hurma
1 kepce ezogelin
2 parmak pide
5 minik kofte
3 4 dilim patates(firinda pişti)
1 servis kasigi tavuklu pilav
Salata ve kereviz yogurtlusu
Ara
Turk kahvesi
5 ekler
Az sonra günah cikarmak icin kiraz sapı
Bugun yusrayi psikiyatriye götürdüm. Terapi almaya baslayacak. Gelisim testi istendi. Ayriyetten takintilari için baska bir bolumede yonlendirildi. Onun moral bozukluguda vardi. Cok yıkılmadım ama uzgunum elbette...
Ordan cikinca parka goturduk malum eve kapancaz baya yoruldum..
Konusma bozukluğu varCanım hayırdır sıkıntınız nedir
Kizlar bugun sadece 4,5 grissini yedim
Ablama geldim aksam tavukburger yapicaz ama kendimce müthiş bir haberim var tartildim ve 61 ciktim 6 senedir ilk defa onumuz karantina tekrar dikkate baslicam bugün bozucam birazcık
Konusma bozukluğu var
İnşallah oyle olur canımCanim eminim doktor yusraya cok iyi gelicektir ,sen surwkli tetiktesin herseyine dikkat ediyorsun tam herseyi kavrama donemindeler tavsiywleriyle cok guzel gelisicegini dusunuyorum