- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Hâla agriyo canim. Yedigim tatlilar cikana kadar etki edecek benceIftardan sonra kahve icmeden gecmiyor belki iyi gelir sNada
Sende benim gibi sahurda tatli yemissin insallah carpmaz bugunSahur tost (kare tost ekmegiyle)
Tavukgogsu tatli ,cay
Sende benim gibi sahurda tatli yemissin insallah carpmaz bugun
İnşallah kötü etkilemesinde canim. Ben cumaya kadar yemicem. Kaldi iki günYemeyince daha cok çarpıyor sankikendim yapmistim ama bakalim nolucak
Canim cok guzel bi SahurEk olarak bir küçük kivi
Ooo hayirli olsun sağlıklı gunlerde giyinElbisem geldi. 25 kgyu tamamlayamadim hâla ama hediyem gelmiş oldu
İnşallah iyi bir sonuç alirsin canimBende regl oldum biraz önce cok sukur karnim davul gibiydi dün biraz rahatlarım. Yarin ablama gidicektim orada tartilirim artik
İnşallah kötü etkilemesinde canim. Ben cumaya kadar yemicem. Kaldi iki gün
Elbisem geldi. 25 kgyu tamamlayamadim hâla ama hediyem gelmiş oldu
Bende regl oldum biraz önce cok sukur karnim davul gibiydi dün biraz rahatlarım. Yarin ablama gidicektim orada tartilirim artik
Hediyem gününde gelmiş kizlar. Elveda 25 kgBugun tartilmadim ama yarin tartilicam kontrol icin ,yarinda kaynanamgile iftar yapicaz kesin seebetli bisey yapar
Guzel gunlerde giy canim ,coktan hak etmistin
Ay bende cok sevindim senin adına harika haber buHediyem gününde gelmiş kizlar. Elveda 25 kg
Bu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idibirkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan
Hediyem gününde gelmiş kizlar. Elveda 25 kg
Bu tarti dogru mu, o zaman gecen gordugum 87 ne idibirkaç kez indim ciktim o kadar mutluyumki şuan