Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Kizlar bu hafta ne yazikki 300 gr verebilmişim. Sağlık olsun. Ramazan güzel gecsinde. Haziranda tekrar 21 gün yapmayi düşünüyorum 🥰 programimi hazırladım sayilir. 2 hazirandan 10 temmuza kadar sıkı yönetim olacak. Sekersiz beslenme yapcam yine

Hic vermemekten iyidir canim daha 2gun pazartesiye ,ramazandan sonra bende dusunuyorum tekrar motive olmam lazim aksamlari esimle yiyince cesit cok.yqpiyorum normalde aksamuzeri yiyip ise geçiyordu bende tekrr yemiyordum 😪

Hic vermemekten iyidir canim daha 2gun pazartesiye ,ramazandan sonra bende dusunuyorum tekrar motive olmam lazim aksamlari esimle yiyince cesit cok.yqpiyorum normalde aksamuzeri yiyip ise geçiyordu bende tekrr yemiyordum 😪
Evet bende farkettim. Akşam erken yemek yiyip günü kapatınca oyle guzel kg veriliyor ki

Iftar
1 hurma
1 kepce tarhana çorbası
Tatli eksi soslu tavuk yaptim gogusten(sosunda bal soya sosu 1 kasik ketçap vs var :skandal:)
bol salata
Ve bir lavasin 4 te 1 i

İyi akşamlar kizlar

Leslie 2 yaptım 30 dk

Menüm
Bir kepçe çorba
3 4 çiçek karnabahar graten
Az salata az semizotu yogurtlusu
Bol su

Az önce ara yaptim
Filtre kahve
3 k.kayisi, 3 kare çikolata

Arada büyük fincanda yesil cay
Zuber fıstıklı kakaolu
Aslinda yarimi yetmisti ama hepsini yedim :KK51:

Yarim saat egzersiz bol ter attırandan. Tabata egzersizleri kisa ama cok performanslı oluyor memnun kaldım gibi :)

Eklentiler

• Screenshot_20210423-234630_Chrome.jpg
    Screenshot_20210423-234630_Chrome.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 17
Suyumda 2 litreyi geçecektir sahura kadar. Bol su içmenin rahatlığını yasiyorum kizlar mutlaka su tüketin iftardan sonra

Sahur
Yesil çay
3 zeytin ve antep peyniri 1 dilim eksi maya ekmek
2 princ patlagi üzerine fistik ezmesi 1.5 tatli kasigi kadar

Tam 2 şişe yani 2 litre su içtim şu matara olayi cok iyi oluyor

Kizlar arada yesil cay ve 3 top züber lokma yedim
Birdr yemekten hemen sonra canim asiri tatli istemisti kucuk bir parça seker ilavesiz bitter çikolata yemiştim

Eşim pogaca istedi simdi fırına attim bu sahur kacamak yapicam sanırım sekersizde de yapmıştım pofidik pofidik aklim kaldi hep bugun yiyim yarin spor yaparim:dua:

Evet sahurumu yaptim
Pogaca 2 avuç içi kadar
Antep peyniri 1 siyah zeytin çay

Princ patlagi ve fistik ezmesi( pogacadan sonra buna ne gerek vardı dediginizi duyar gibiyimm hala regl olmadım zor zabtediyorum tatli istegimi bide sacma sapan yeme arzum var her şeyi ust uste yemek istiyorum)

Neyseki suyum 3 litreyi buldu

Evet sahurumu yaptim
Pogaca 2 avuç içi kadar
Antep peyniri 1 siyah zeytin çay

Princ patlagi ve fistik ezmesi( pogacadan sonra buna ne gerek vardı dediginizi duyar gibiyimm hala regl olmadım zor zabtediyorum tatli istegimi bide sacma sapan yeme arzum var her şeyi ust uste yemek istiyorum)

Neyseki suyum 3 litreyi buldu
Olsun canim bizim yediklerimizin yanında seninkiler daha sağlıklı

X