- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Aman canim verdigin kgyu da alirsin sakin yapma. Meyve kuru meyve yeResmenn araniyorum evde bir suru abur cubur var esim gene doldurdu zor tutuyorum kendimi .
Ya bizimkide oyle evdekiler bitmeden yenilerini aliyor haftalardır en sevdigim çikolatalarla yaşıyorum bu evdeResmenn araniyorum evde bir suru abur cubur var esim gene doldurdu zor tutuyorum kendimi .
Menülerin bence cok iyi gormezsen moralin bozulmasın ama en yakın zamanda gorursunGece su içmeden durabilsemde sabah ki net kgmu gorebilsem. Ah şöyle 86.9 gelsem vallahi aglarımhamile kaldigim kgyu tam hatirlamiyorum ama ya 86.8 di ya da 85.7
Su içmeden duramamki uyanincaMenülerin bence cok iyi gormezsen moralin bozulmasın ama en yakın zamanda gorursun
İnan bende sekersize başladıgimdan beri tek bir lokma abur cubur yemedim. Sadece bir kez bulgur bir kez makarna yedim o da kepekliydi. Ama orucluyken ne olacak onu kestiremiyorum henüz. Gözüm dönmez inşallahYa bizimkide oyle evdekiler bitmeden yenilerini aliyor haftalardır en sevdigim çikolatalarla yaşıyorum bu evdeama 1 tane bile yemedim henüz
Resmen sinav yaaYa bizimkide oyle evdekiler bitmeden yenilerini aliyor haftalardır en sevdigim çikolatalarla yaşıyorum bu evdeama 1 tane bile yemedim henüz
Senin belki donmez cok alistin ama benim dinuyir vallaİnan bende sekersize başladıgimdan beri tek bir lokma abur cubur yemedim. Sadece bir kez bulgur bir kez makarna yedim o da kepekliydi. Ama orucluyken ne olacak onu kestiremiyorum henüz. Gözüm dönmez inşallah
Bugun az tutmussun canimSahur karisik tost,haslanmis yumurta yesil cay
İnşallah.benimde iki gündür ar ara geliyo bu mide ağrısı
Afiyet olsun canim gecmis olsun,dogum gubun kutlu olsun nice senelere ailenle ve tum sevdiklerinle
Evde oldugum zamanlarda sikinti olmaz ama annem kv baslicak yakinda iftara gelin diye. Ee haliyle ben cagircam falan derken allah kolaylik versin. Görüpte yiyememek cok zorluyor. İnst.da bi hesap var diyetteyim gelemem diye cok komigime gidiyor ama en dogrusu aslinda
Yok maalesef canim. Kalorili ne varsa doldururlarSenin yedigin gibi jafif yapmazlar mi canim ikisidee biliyodur diyette oldugunu ,orucluyken insan 2kat zorlaniyor normalde cocuklara yedirim yemiyodum tatli ama simdi baya yemek istiyorum
Tebrik ederimmmmGünaydın kizlar 5 günde -1 kgçok mutluyum. Hamile kalma kiloma indim. Asil surecim bundan sonra basliyor