Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Gece su içmeden durabilsemde sabah ki net kgmu gorebilsem. Ah şöyle 86.9 gelsem vallahi aglarım hamile kaldigim kgyu tam hatirlamiyorum ama ya 86.8 di ya da 85.7

Gece su içmeden durabilsemde sabah ki net kgmu gorebilsem. Ah şöyle 86.9 gelsem vallahi aglarım hamile kaldigim kgyu tam hatirlamiyorum ama ya 86.8 di ya da 85.7
Menülerin bence cok iyi gormezsen moralin bozulmasın ama en yakın zamanda gorursun

Ya bizimkide oyle evdekiler bitmeden yenilerini aliyor haftalardır en sevdigim çikolatalarla yaşıyorum bu evde ama 1 tane bile yemedim henüz
İnan bende sekersize başladıgimdan beri tek bir lokma abur cubur yemedim. Sadece bir kez bulgur bir kez makarna yedim o da kepekliydi. Ama orucluyken ne olacak onu kestiremiyorum henüz. Gözüm dönmez inşallah

Evde oldugum zamanlarda sikinti olmaz ama annem kv baslicak yakinda iftara gelin diye. Ee haliyle ben cagircam falan derken allah kolaylik versin. Görüpte yiyememek cok zorluyor. İnst.da bi hesap var diyetteyim gelemem diye cok komigime gidiyor ama en dogrusu aslinda

İnan bende sekersize başladıgimdan beri tek bir lokma abur cubur yemedim. Sadece bir kez bulgur bir kez makarna yedim o da kepekliydi. Ama orucluyken ne olacak onu kestiremiyorum henüz. Gözüm dönmez inşallah
Senin belki donmez cok alistin ama benim dinuyir valla. Bubarada 2tane light limonlu biskuvi yedim aksam .

Sahur
Sütlü kahve
1 dilim siyes ekmek üzerine kasar
Princ patlagi üzerine fistik ezmesi ve bikac dilim muz( su princ patlagi ve fistik ezmesine sardım acayip lezzetli bisey)

Senin yedigin gibi jafif yapmazlar mi canim ikisidee biliyodur diyette oldugunu ,orucluyken insan 2kat zorlaniyor normalde cocuklara yedirim yemiyodum tatli ama simdi baya yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…