- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Slm cnm iyi geciyor cok sukur. Cinar uyumuyor bi o zorladi yaa halsizlik geliyo arada pesinde dolanasim gelmiyoda mecbur kalkiyorum. Yaa evet cnm illa olucak Allah guc kuvvet verir tasalanma .Nasil geciyor canım güzel yemissin. Biz bu gece hic uyumadik resmen ve sabah 7.30dan beri ayaktayim. Oturukça uyukladim bir ara. Birazdan cocuklari yatirabilirsem uyucam ama oruçluyken de illa olacak böyle o zaman napcam diye düşünüp duruyorumsanirim ben yarinda tutamicam iyice sinir olmaya başladım
Simdi sana yaziyordum canimNasil geciyor canim ilk günün
Cok merak ediyorum ben ne yapcam. Ama oruc tutmayi da cok istiyorum. Direkt sana sorcam basja kimseye sormama gerek yok en cok emen bebelerden beri cinar neticedeSlm cnm iyi geciyor cok sukur. Cinar uyumuyor bi o zorladi yaa halsizlik geliyo arada pesinde dolanasim gelmiyoda mecbur kalkiyorum. Yaa evet cnm illa olucak Allah guc kuvvet verir tasalanma .
Kizlar bugun 1 saat hafif bi pilates yaptim
Orada tartildim
Kas oranim iyiymis yağdan vermem lazım bide odem varmis ama bende hep oluyor zaten sadece 65.6 kilo çıkmama sinirlendim
Yag yakmaya yönelik biseyler yapmam lazim
Valla cnm cok iyi yedim hergun oyle ugrasamam heraldeesimde sasirdi kac gundur ina sadece 1 tane yumurta hasliyodum tabagi gorunce bune askim midemiz yanar dedi
Olabilir canim Allah yardımcın olsunSabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve
Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata
Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut
Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata
Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres
Valla cnm ben ara ara tuttum oruc 3aylarda etkilenmedi sut miktari. Bugunde sorun yasamadim cok sukur. Dedigin gibi ben oglumu doyurabiliyosam herkesde bebesini doyurabilirCok merak ediyorum ben ne yapcam. Ama oruc tutmayi da cok istiyorum. Direkt sana sorcam basja kimseye sormama gerek yok en cok emen bebelerden beri cinar neticedesüt durumun nasil
Tavugu nasil yaptin pink güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ,sut olsunIftar menum heosini bitiremdim biraz makarna ve dimates biber kaldi. Yaninda meyveli soda ictim. Ara ogun niyetine kahve ve kuruyemis hurma yedim . Ve galiba birazdan gullac yicem
Afiyet olsunn canim ,sut olsunIftar menum heosini bitiremdim biraz makarna ve dimates biber kaldi. Yaninda meyveli soda ictim. Ara ogun niyetine kahve ve kuruyemis hurma yedim . Ve galiba birazdan gullac yicem
Olsun canim emziriyosun hem sizin orda oruc suresi daha fazla normaldir yediginBugun cok acikmistim midemde agrimaya basladi artik baya yedim yazmasamda olur ,doner eti( yarim kase kadar ) sandvic yaptim durum ekmegiyle yaninda arpa sehriye salatasi 2kasik ,ayran ,ezogelin corba
Aksamda 1bardak cay , 1donut yarindogumgunum pasta niyetine yedim
Olsun canim emziriyosun hem sizin orda oruc suresi daha fazla normaldir yedigin
İnşallah.benimde iki gündür ar ara geliyo bu mide ağrısıSagol canim ,ülser agrim geri gelicek gibi hissettim ins. Yarina boyle olmam
Sagol cnm tadi degismis yiyemedimAfiyet olsunn canim ,sut olsun
Afiyet olsun canim gecmis olsun,dogum gubun kutlu olsun nice senelere ailenle ve tum sevdiklerinleBugun cok acikmistim midemde agrimaya basladi artik baya yedim yazmasamda olur ,doner eti( yarim kase kadar ) sandvic yaptim durum ekmegiyle yaninda arpa sehriye salatasi 2kasik ,ayran ,ezogelin corba
Aksamda 1bardak cay , 1donut yarindogumgunum pasta niyetine yedim
Canim butu kemiginden ayirdim salca kori kirmizi toz biber tuz hazir mangal harci var knorun ondan diktum mayonez sıktim azcik harmanladim az yagla pisirdim cok lezzetli oluyor canim cinarr mmmhhh mmmhhh diyerek minik de olsa yediTavugu nasil yaptin pink güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ,sut olsun
Bende yarinda oruc yok. İyice asabim bozuldu. Birde hemeroid cikti basima of