Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Slm cnm iyi geciyor cok sukur. Cinar uyumuyor bi o zorladi yaa halsizlik geliyo arada pesinde dolanasim gelmiyoda mecbur kalkiyorum. Yaa evet cnm illa olucak Allah guc kuvvet verir tasalanma .

Slm cnm iyi geciyor cok sukur. Cinar uyumuyor bi o zorladi yaa halsizlik geliyo arada pesinde dolanasim gelmiyoda mecbur kalkiyorum. Yaa evet cnm illa olucak Allah guc kuvvet verir tasalanma .
Cok merak ediyorum ben ne yapcam. Ama oruc tutmayi da cok istiyorum. Direkt sana sorcam basja kimseye sormama gerek yok en cok emen bebelerden beri cinar neticede süt durumun nasil

Kizlar bugun 1 saat hafif bi pilates yaptim
Orada tartildim
Kas oranim iyiymis yağdan vermem lazım bide odem varmis ama bende hep oluyor zaten sadece 65.6 kilo çıkmama sinirlendim
Yag yakmaya yönelik biseyler yapmam lazim

Sabah erken mi tartildin canim sahurdan 12 saat sonraa daha iyi olur diyorlardi ,kasin cok iyiymis

Iftar
1 kepce mercimek çorbası
Biber ve sogan kavurma
3 c.kasigi yogurt
Bol salata ve 1 dilim siyez ekmegi
1 pastırma
Oruç acarken 1 iri hurma

Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve

Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata

Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut

Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata

Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres

Olabilir canim Allah yardımcın olsun

Teravihten once enerji yüklemesi
Princ patlagi ve fistik ezmesi filtre kahve

Eklentiler

• 20210415_211907.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 25
Cok merak ediyorum ben ne yapcam. Ama oruc tutmayi da cok istiyorum. Direkt sana sorcam basja kimseye sormama gerek yok en cok emen bebelerden beri cinar neticede süt durumun nasil
Valla cnm ben ara ara tuttum oruc 3aylarda etkilenmedi sut miktari. Bugunde sorun yasamadim cok sukur. Dedigin gibi ben oglumu doyurabiliyosam herkesde bebesini doyurabilir

Iftar menum heosini bitiremdim biraz makarna ve dimates biber kaldi. Yaninda meyveli soda ictim. Ara ogun niyetine kahve ve kuruyemis hurma yedim . Ve galiba birazdan gullac yicem

Eklentiler

• 20210415_193249.jpg
    184,6 KB · Görüntüleme: 22
Iftar menum heosini bitiremdim biraz makarna ve dimates biber kaldi. Yaninda meyveli soda ictim. Ara ogun niyetine kahve ve kuruyemis hurma yedim . Ve galiba birazdan gullac yicem
Tavugu nasil yaptin pink güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ,sut olsun

Bende yarinda oruc yok. İyice asabim bozuldu. Birde hemeroid cikti basima of

Bugun cok acikmistim midemde agrimaya basladi artik baya yedim yazmasamda olur ,doner eti( yarim kase kadar ) sandvic yaptim durum ekmegiyle yaninda arpa sehriye salatasi 2kasik ,ayran ,ezogelin corba
Aksamda 1bardak cay , 1donut yarindogumgunum pasta niyetine yedim

Olsun canim emziriyosun hem sizin orda oruc suresi daha fazla normaldir yedigin

Afiyet olsun canim gecmis olsun,dogum gubun kutlu olsun nice senelere ailenle ve tum sevdiklerinle

Tavugu nasil yaptin pink güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun ,sut olsun

Bende yarinda oruc yok. İyice asabim bozuldu. Birde hemeroid cikti basima of
Canim butu kemiginden ayirdim salca kori kirmizi toz biber tuz hazir mangal harci var knorun ondan diktum mayonez sıktim azcik harmanladim az yagla pisirdim cok lezzetli oluyor canim cinarr mmmhhh mmmhhh diyerek minik de olsa yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…