Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Bu hafta fazla eksilmem yok 61.2 geldim hic olmamasindan iyidir diye dusunuyorum hic spor ve detoks yapamadim bu hafta

Gunaydinn kizlar ben tartilamadim wc ye cikamiyorum yine kac gundur bi hazimsiz hissediyorum . Eksilmem olmamistir gevsek devam ediyorum cunku. Gecen hafta daha cok vucut sekillenmeye odaklanmistim olcumde yapmadim cunku siskinligim var . Simdi biraz ehzersiz yapicam wc ye cikarsam tartilip yazarim

Maviliman tebrik ederim cnm direnc kilosu die beynini sartlama 85denn akip gideceksin bu defa bayrMda 80i zorlarsin sen hem azimlisin hemde motive oldun yeni diyetisyenle disiplin olunca sonuc daha iyi oluyor tabi

Olsun cnm her hafta ayni olmuyor yinede iyisin ama cok az yiyorsun sen 60lardan degilde 80lerden dusecekmis gibi zorluyosun bak cocuklari bildigimden uzuluyorum valla

Bilmemki canim aslinda doyuyorum yemek degilde cok seker yerdim onu kestigim için vucut sasirti sanirim sagol yinede pinkim ramazanda hic kascagimi sanmiyorum porsiyon olarak

Kizlar 55.850 geldim sasirdim mutluyum

Ohh ne güzel masallah 1

Bilmemki canim aslinda doyuyorum yemek degilde cok seker yerdim onu kestigim için vucut sasirti sanirim sagol yinede pinkim ramazanda hic kascagimi sanmiyorum porsiyon olarak

Ohh ne güzel masallah 1
cnm ben gecenn disardaydim sekerim dustu esim cikolata aldi o kdr degisik geldiki 2 aydor hic yememistim sure olarak . Gercektrn kasma can bogazdan gelir zaten tercih olarak saglikli seyler tuketiyoruz . Ben persembe baslicam sanirim oruca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…