Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Sufle tarifini vereyim ya da islak kek mi desem tadi cok guzeldi ama birde sicak yiyemedim sicak yesem daha iyi olabilirdi. Benim firin acayip hizli pisiriyor beni deli ediyor ya...

Saat 3ten sonra bu kabin yarisi kadar yedim. hatta belki yarisi bile yoktu. Çünkü bu kabı eşime biraktim, diğer kabın ortasını kizim yedi bana da kenarlari kaldi ahahah

Eklentiler

• Screenshot_20210410-155439.png
    252,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210410_153632_254.jpg
    142,9 KB · Görüntüleme: 26
Slm kizlar sabah menemen 2 dilim ekmek cay 2 lokmada peynir yedim ara ogun kefir ictim oglen yemek yoktu aciktim menemenden vardi indan yedim ceyrek parcada simit yedim . Aksam menusude etli arpa sehriye pilavi brokoli havuc patates sarimsakli yogurt

Afiyet olsun canim. Bizim ozellikle süt urunlerini bol tuketmemiz gerekiyor. Benim menu de her ogunde var nerdeyse

Canim inan azken daha zor veriyorum bak bu hafta mesela korumaya gectim bile ,bunyem cok ağır malesef
Cnm zaten az kilosu olan daha zor veriyor . Odem bile yoktu mesela toplam 2.5kilo verdim o kdr detox dukan mukan yaptim 21gunde daha fazla verebilordim veremedim. Sen ilk haftanda 2.5kilo verdin ilk haftana gore yavaslama olmustur belki ama emziriyorsunda 2cocuk pesinde kosmak kolaymi sagligini daha ön planda tut canim sen iyi olacaksinki coluk cocuguna bakabileceksin .hem bemce sen pzt gunu en az 1kilo vermis olacaksin cunku cok dikatki ilerliyorsun

Sagolcanim benim ins.oyle olur gecen hafta cok detoksta içmiştim haklisin tum siskinlik ne varsa birden gitti sanirim ,pazartesiyegoremenulere tekrarbakicam tabi sahurda nasil yapsam diye simdiden dusunuyorum gucsuz kalmamak icin basim cok agriyor bak mesela bugun agiri bitkin birakti beni

Aksam yemeğim
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase kıymalı sebze yemeği
Salata ve bikac kasik yogurt

Simdide kiraz sapi cayi iciyorum, sallama çay yaptım ise yarıyor mudur yoksa demleme mi yapmaliyim

Eklentiler

• 20210410_200341.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 31
Aksam yemeğim
1 kase tavuk suyu çorba
1 kase kıymalı sebze yemeği
Salata ve bikac kasik yogurt

Simdide kiraz sapi cayi iciyorum, sallama çay yaptım ise yarıyor mudur yoksa demleme mi yapmaliyim
Canım ben açık aldım ama bu bitsin sallama alıcam begenmedim

Cok gecmis olsun canim. Canim sahurda bem 1.5haslanmisnyumurta dusunuyorum cogu gunler oyle yaparim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…