Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??
- Konu Sahibi pofu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?akşam arkadaşa gittim. akşam yemeği yemedim ama tatlıları gömdüm valla.Ay ahaha ben de bi acıktım içeri gittim az sut iki kaşık yulaf ile ara öğün yaptim ayy valla hala açiimm
Evet yazıyor çünkü astrolog olcam az kaldi ama burc yorumu bana gore değil cok sacma geliyor
neyse bugün başlayayım
sabah
yumurta
domates
biber
maydanoz
zeytin
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
cok kötüsünakşam arkadaşa gittim. akşam yemeği yemedim ama tatlıları gömdüm valla.
neyse bugün başlayayım
sabah
yumurta
domates
biber
maydanoz
zeytin
en az - 2 inşallahYarınn tarti günümm , gecen hafta ctesi başlamıştım ne çabuk geçti 1 haftaaa
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Ayyyy insalllaahhhh bana daha cok gaz veriren az - 2 inşallah
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Helloooo ve ben 6. Gunu de kapattim mm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltida 1 dilim peynir ve 1 yumurtayla menemen ,1 dilim.ekmek 5 zeytin
Öğlen semizotu yemegi, salata,1 küçük patates, ayranli corba
Arada filtre kahve yulaf bar
Aksam türlü, pilav, ayranli corba canm salata istemedi
Aksam Acıkırsam bi ogun daha yaparım
Veee yarin tartiii günüm oleeyyy
Su icmeye devam
Spor bugun off gunum
Sabah 1 bardak su
Kahvaltida 1 dilim peynir ve 1 yumurtayla menemen ,1 dilim.ekmek 5 zeytin
Öğlen semizotu yemegi, salata,1 küçük patates, ayranli corba
Arada filtre kahve yulaf bar
Aksam türlü, pilav, ayranli corba canm salata istemedi
Aksam Acıkırsam bi ogun daha yaparım
Veee yarin tartiii günüm oleeyyy
Su icmeye devam
Spor bugun off gunum
Eklentiler
ben ne dedimGunayddiinn
Ilk hafta sonucu -2.65 kilocuk
Darisi diğer haftalara
Ve başlasın 2. Haftaaaa
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Yess dedin valla bu hafta regl.olcam büyük.ihtimal cok bi set beklemyrm ama regl.olana kadar agirlik kaldırmaya devamben ne dedim
yürüyüş yap ve suyu arttır.Yess dedin valla bu hafta regl.olcam büyük.ihtimal cok bi set beklemyrm ama regl.olana kadar agirlik kaldırmaya devam
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
3lt iciymyürüyüş yap ve suyu arttır.
şişkinlik hissettiğin içindir. periyot yakın olunca öyle oluyor. Bazen de doymuyor gibi oluyorsun.Ayyy bugun ne yersem cok geliyor ama ölçülü herseyim
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
Aayy evet olabilir yani normal yiyrm porsiyonlar belli ama aşırı doygunluk var hatta yerken baya şiştim neyse ki bugün legs dayşişkinlik hissettiğin içindir. periyot yakın olunca öyle oluyor. Bazen de doymuyor gibi oluyorsun.
Tam 13 gündür rafine basit şeker tüketmiyorum, normalde her gün Nutella tatlı magnolia dondurma yiyen biriydim. Bağımlı olduğumu fark ettim. İlk 3 gün baş ağrısı mide bulantısı ve agresiflik yaptı sonra yavaş yavaş düzeldi. Yine de görünce insanın canı istiyor ama red etmek gün geçtikçe kolaylaşıyor. Ben özgür irademle yemiyordum köle gibi beni kendine çekiyordu. O yüzden bıraktım. Herkese tavsiye ederim.
ben devam ediyorum ama tam şekersiz değil. yazın şekersiz olayı bana çok zor.Hellloooo kuzular nasılsınızzzzz
Ben yaklaşık 3 haftadir diyetisyenle calisiyrm
Bu esnada 4.2 kilo verdim ve tabiki sıkılaştim, dewam eden var miiiii haydi beraber yapalimmm
Ama dikkatli ilerliyorum. 64 tüm en son. tatilde 1-2 kilo aldım. Spor yaptığım için sıkılaşmamdan bir şey kaybetmedim.
Bugünkü kahvaltımı yazarak başlayayım ben;
08:15
zeytin
marul
maydanoz
roka
domates
salatalık
2 taze incir