akşam menüben bugün başladım tam şekersize.
sporum da var haftada 3 gün
Menüm
11de kahvaltı
2 yumurta
mor lahana salatası
5 zeytin
birkaç fındık ceviz
ooo harikaaa sporlar yapılıyorrrakşam menü
3-4 kaşık taze fasulye kavurması
50dk spor
bu sabah kahvaltı
(11:00de yapılacak.)
-2 yumurta
-mor lahana salata
-zeytin
-ceviz ve fındık
ahaha benim eski kilomm vay anasını nerden nereyeeee70.3 ile şekersiz beslenmeye 4.3.2024 tarihinde başladım
ayyyy benim de canım çiğköfte çekiyor kaç gündürDün 17:30 gibi hurma ve fındık yedim.
Akşam yemek yerine çiğ köfte yedim, lavaşsız ve sossuz.
Bu sabah
8:30
Kahve ve 1 hurma
11:00'de
Taze fasulye kavurmam vardı içine iki yumurta kırdım, onu yiyeceğim.
Zeytin
Ceviz-findik
o kahvaltı değil de açılış diyelim.ayyyy benim de canım çiğköfte çekiyor kaç gündürkeşke hatırlamasaydım
afiyetler olsun kahvaltına hayran kaldım1 hurma ve kahve
selamlar hoş geldinnnmerhaba hanımlar bu grup nasıl işliyor eger tatlı bir rekabet varsa daha da motive olabilirim ilk mesajllar çok iyiydi ama baya bi yazışma olmuş.bende kilo vermek istiyorum.şu son iki yıldır sürekli evdeyim ve diyetisyen yada spor salonu için bütçem yok malesef. şimdi nasıl yapıyoruz. 28 yaşındayım mersindeyim evliyim ve 69 kiloyum tokkken bu 69.6 çıkabilir ve şuan regliyim o yüzden sanırım biraz ödemim var ve ramazan geliyo elimden geldiğince oruç tutmak istiyorum oruçken diyeti nasıl yapıyoruz . yardımcı olursanız sevinirim
bir haftada mı üç kilo verdingünayddıınnn 4. haftadan herkeseee
3 haftayı geride bırakırken -3 kilo ile yola devam ediyorum
darısı diğer 3 lere inşallah
yolum çookk uzun şimdilik ama başlamak bitirmenin yarısıdır ve tabiki acelem yok
ekim kasım gibi bu işi kökten bitirmiş olmayı hedefliyorum...
ahah hayır yaa 3 haftada 3 kilobir haftada mı üç kilo verdinverdiğin bilgiler için teşekkür ederim siz ikiniz çok tatlı bir ekip olmuşsunuz.
ee süperrr aslında bi bildirim zamanı yok ama benim çarşambaları 1 hafta doluyo o yüzden çarşamba yazıyorumo zaman bende diyetimi dün başlamış sayıyorum ama siz haftanın belirli bir gününde paylaşalım derseniz o gün tartılır yazarım. sayfanın ilk başındaki gibi belirli günler tartı günümüz olsa daha güzel olur bence 06.03.2024 de 69.3 kilo ile bu işe başladım hedefim 56 kg a düşmek En son iki yıl önce bu kilodaydım.
veee güne hurmasız başlamakAkşam fasulyemi yedim
1 bira içtim ve az bişey kuruyemiş yedim.
Bu sabah 11:00de
Kıymalı yumurta
Zeytin
Ve güne kahve su eşliğinde devam ediyorum.
Pişman olma canin istemis yemişsin kaldığın yerden devam et yeterligünaydın kızlar dün iki gofret yemenin pişmalığı ve ben güne başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?