şeker yüklemesii

canım sabah erken gidersen ii olur aç gidiceksin şekerli suyu içtikten sonrada bişi yemiyceksin 1 saat falan bekletiolar aç olucaksın o zamanda ondan sonra yiyebilirsin yanına simit falan al canım insan o kadar saat aç kalınca içi dışına çıkıo walla akşamdan yemeğini yiyebilirsin canım sabah aç olucaksın yalnızca...sana ii şeker yüklemeler canıma.s.:içelim:

Biraz önce Baktim Doktorun Yazdiğina 50 Mg Yazmiş Yani Bi Tüp Içicem De Mi?yaa Bu Hafta Yaptir Dedi Yarin Yaptirsam Ya Fena Olmaz.kizlar Sonuçlar Kaç Günde çikiyoo

Canım pankreas gece az çalıştığı için yüksek çıkar sabahları ( Bende kaçırırsam diyet dışına çıkarsam arada yükseliyo ama genelde normal Allah'a şükür.
Bu arada yükselince kaç oluyo şekerin mesela en çok kaça çıktı?

Canim ben gunde 4 sefer olcuyorum kanimi. Kahvalti oncesi, kahvaltidan 2 saat sonra, ogle yemeginden 2 saat sonra ve aksam yemeginden 2 saat sonra. kafamçokkarıştı

Normalde kahvaltidan once 3.5 ile 5.4 arasi olmasi lazim ama benimki bazen 5.4u geciyor. en fazla 6.1 oldu.diger zamanlar cok iyi ama arada kahvalti oncesi fazla ciktiydi bikac sefer.
Herhalde Tr'de ki degerlerle burdaki degerler farkli cunku anneme anlatmistim rakamlari
anlamamisti:)

Birde bazi geceleri migdem cok kotu yaniyor.Bende mecburen diyet falan dinlemiyorum kalkip elma yiyorum yada sut iciyorum migdemi bastirsin diye.diyetisyenim gece yatmadan once 1 ogun fazla yemem gerektigini( yogurt gibi hafif seyler) onun beni tok tutacagini, gece yememem gerektigini soylemisti.Belki ondan siniri gectim sabah fisfisfis

Bu arada senin tatliyla aran nasil simdi canim.Tamamiyle kestin mi yoksa arada ucundan aliyor musun benim gibi.

Ah canım gerçekten anlamadım değerleri burda sınır 140 buna göre bakılıyo. Birde senin 2. saatinde yüksek çıkmış sanırım benim sadece 1.saatim yüksek bende yemekten 1 saat sonra ölçüyorum. Tatlıya gelince hiç yemiyorum da denilebilir yani yok denecek kadar az tatmışımdır bazen birde özsüt diye bi tatlıcı var burda orası diabetliler için sütlü tatlı yapıyo eşim ordan kazandibi falan alıp getiriyo anca öyle yiyorum bazen

bana doktor aç gelmene gerek yok ufaktan atıştırabilirsin ama şekerli yemeden gel demişti.. 2 gün önce gittim yaptırdım..ama benim parmak ucumdan aldılar kanı kolumdan değil..138 çıktı bana ii dedi ..sınırın altındasın ama fazla şekerli,hamur işi,kızartma ve pilav yememem gerektiğini....kilo almamamı ve az az ama sık yememi söledi

dun diet doktorunu aradim dedi sekeriniz yok cok sukur ama kilo alimina dikkat edin dedi sadece
sukurler olsun allahim sanaaaaaaaaaaaaa
nay ninay ninommmmmm amannnnnnnn :)

kızlar eşim almış sonucu 132 çıkmış kötüdimi dr gidecem ne diyecek bakarım
140 ne kalmış dimi

Aslinda Kizlar O Kadar Iğrenç Değil Ben 50 Lik şeker Aldim Onu Iki Bardağa Bölüştürüyorsun Içlerine Limon Ve Su Koyuyorsun Limonata Oluyor Benim şekerim 132 çikti 136 üzeri Sorun Oluyormuş

canım bencede banada bir bardak verdi üzerine limon sıktı aç karnına çok iyi geldi 1saat sonra kan aldılar bu kadar önceden kan almadılar benimde 132 çıkmış ama dr göstercem yazını okunca rahatladım korktum 132 çıkınca ama genede bakarım ne diyecek 100 gr yapacakmiki

Ben de bugün yaptırdım ve 134 çıktı. Doktorum henüz yorumlamadı. Sınıra yakın ama altında olması iyi sanırım...

KIZLAR BENDE BİRAZDAN SONUÇLARI ALMAYA GİDİCEM.AYY İĞRENÇTİ SUYUN TADI TATLI TATLI.İKİ KOLUMDAN KAN ALDILAR ÇOK ACIYO VE MORARDILAR.HAA SABAH AÇ GİTTİM ŞEKERLİ SUYUDA İÇİNCE OĞLUM Bİ COŞTUKİ SORMAYIN EŞİM BİLE DIŞARIDAN GÖREBİLDİ.İNŞALLAH SONUÇLAR İYİ ÇIKAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARŞeniz

iyi hadi bakalım güzel haberler alda gel inşallah..yerimseniben

benim içtiğim çok güzeldi valla. aynı limonata gibiydi... olsa bi daha içerdim :))) ben de içince kızım coştu. bi ara öyle bi vurdu ki oturduğum yerde tüm vücudum sallandı resmen... hadi iyi haberle gel...

Kizlar Doktordan Geldim.şekerim 168 çikti.10 Gün Dikkat Et Sonra Tekrar Yükleme Yapicaz Dedi.korktuğum Oldu.benim Babamdada Var Babannemde Irsi Olacak Diye Korktum.inşallah Düşer Ya .kizlar şekerli çok Tüketmem Hatta çaya Bile şeker Atmam Genetik Olabileceği Bu Yönde Beni Endişelendiroyo.bakalim 10 Gün Sonra Ne Olucak

canım yaa dikkat et ki düşşün yeme şekerli bişeyler geçmiş olsun canım..
düşer sen hiç merak etme sadece biraz dikkat et

canım dikkat et bari yeme şekerli bişeyler. geçmiş olsun ama diğer yüklemede düşer sen merak etme canım

canım dikkat et bari yeme şekerli bişeyleryasakkelime. geçmiş olsun ama diğer yüklemede düşer sen merak etme canım

bi problem cıkmaz imşallah canım ya bıraz daha dıkat et sen valla benım dr yapmadı

canım geçmiş olsun şekerli bişeyler yeme bundan sonra. merak etme diğer yüklemede düşer sadece biraz daha dikkat et yediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…