Arkadaşlar Hepinize çok Teşekkür Ederim Yaa Ben Bu şekerli Su Falan Ne Bilim Iğrenç Gelmişti O Yüzden Sevindim Dedim.yaa Kizlar Ben Unuttum Ne Zamandan Sonra Yemek Yemiycem.yükleme Için Sadece Sabah Kahvaltisini Mi Yapmadan Gidicem Yoksa Akşamdan Mi Bişey Yemiycem
Biraz önce Baktim Doktorun Yazdiğina 50 Mg Yazmiş Yani Bi Tüp Içicem De Mi?yaa Bu Hafta Yaptir Dedi Yarin Yaptirsam Ya Fena Olmaz.kizlar Sonuçlar Kaç Günde çikiyoo[/QUOT
canım benimkide 50 mg lık tı 1 bardak şekerli su içirmişlerdi. tahlilimide yaptırdıktan 2 saat sonra sonuçlarını aldım şekerim.
Benim birkac sabah sinirin ustunde cikti.1 haftadirda gribim.olu gibi yatiyorum.ilacta kullanmadigimdan diyetimi bozdum c vitaminlerine saldirdim.gunduzleri gayet guzelde bazi sabahlari yuksek cikiyor.herhalde pankreansim gece cok calisiyor:)
Sizin sekerleriniz nasil gidiyor kizlar?
Canım pankreas gece az çalıştığı için yüksek çıkar sabahları( Bende kaçırırsam diyet dışına çıkarsam arada yükseliyo ama genelde normal Allah'a şükür.
Bu arada yükselince kaç oluyo şekerin mesela en çok kaça çıktı?
Canim ben gunde 4 sefer olcuyorum kanimi. Kahvalti oncesi, kahvaltidan 2 saat sonra, ogle yemeginden 2 saat sonra ve aksam yemeginden 2 saat sonra. kafamçokkarıştı
Normalde kahvaltidan once 3.5 ile 5.4 arasi olmasi lazim ama benimki bazen 5.4u geciyor. en fazla 6.1 oldu.diger zamanlar cok iyi ama arada kahvalti oncesi fazla ciktiydi bikac sefer.
Herhalde Tr'de ki degerlerle burdaki degerler farkli cunku anneme anlatmistim rakamlari
anlamamisti:)
Birde bazi geceleri migdem cok kotu yaniyor.Bende mecburen diyet falan dinlemiyorum kalkip elma yiyorum yada sut iciyorum migdemi bastirsin diye.diyetisyenim gece yatmadan once 1 ogun fazla yemem gerektigini( yogurt gibi hafif seyler) onun beni tok tutacagini, gece yememem gerektigini soylemisti.Belki ondan siniri gectim sabah fisfisfis
Bu arada senin tatliyla aran nasil simdi canim.Tamamiyle kestin mi yoksa arada ucundan aliyor musun benim gibi.
Aslinda Kizlar O Kadar Iğrenç Değil Ben 50 Lik şeker Aldim Onu Iki Bardağa Bölüştürüyorsun Içlerine Limon Ve Su Koyuyorsun Limonata Oluyor Benim şekerim 132 çikti 136 üzeri Sorun Oluyormuş
KIZLAR BENDE BİRAZDAN SONUÇLARI ALMAYA GİDİCEM.AYY İĞRENÇTİ SUYUN TADI TATLI TATLI.İKİ KOLUMDAN KAN ALDILAR ÇOK ACIYO VE MORARDILAR.HAA SABAH AÇ GİTTİM ŞEKERLİ SUYUDA İÇİNCE OĞLUM Bİ COŞTUKİ SORMAYIN EŞİM BİLE DIŞARIDAN GÖREBİLDİ.İNŞALLAH SONUÇLAR İYİ ÇIKAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARŞeniz
KIZLAR BENDE BİRAZDAN SONUÇLARI ALMAYA GİDİCEM.AYY İĞRENÇTİ SUYUN TADI TATLI TATLI.İKİ KOLUMDAN KAN ALDILAR ÇOK ACIYO VE MORARDILAR.HAA SABAH AÇ GİTTİM ŞEKERLİ SUYUDA İÇİNCE OĞLUM Bİ COŞTUKİ SORMAYIN EŞİM BİLE DIŞARIDAN GÖREBİLDİ.İNŞALLAH SONUÇLAR İYİ ÇIKAR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARŞeniz
Kizlar Doktordan Geldim.şekerim 168 çikti.10 Gün Dikkat Et Sonra Tekrar Yükleme Yapicaz Dedi.korktuğum Oldu.benim Babamdada Var Babannemde Irsi Olacak Diye Korktum.inşallah Düşer Ya .kizlar şekerli çok Tüketmem Hatta çaya Bile şeker Atmam Genetik Olabileceği Bu Yönde Beni Endişelendiroyo.bakalim 10 Gün Sonra Ne Olucak