- 21 Haziran 2014
- 89
- 19
- 18
- Konu Sahibi kumsall3232
-
Canan Karatay yaptırmayın diye kendini paraladı. Doktorum şart koşmazsa yaptırmayacağım.
Bende canan Karatay dediği için kararsız kaldım. İnsan kime inanacağını şaşırıyor.
Mrb kızlar bende bugün seker yüklemesi yaptırdım tam sınırda 140cıktı doktor üç gün diyet yap sonra 100lük yapılacak dedi bu diyette karbonhidratı azaltıyoruz dimi inş çıkmaz başka neye dikkat edicez bi fikir verin lütfen baya canım sıkıldı
Canan Karatay yaptırmayın diye kendini paraladı. Doktorum şart koşmazsa yaptırmayacağım.
Bende canan Karatay dediği için kararsız kaldım. İnsan kime inanacağını şaşırıyor.
Mrb kızlar bende bugün seker yüklemesi yaptırdım tam sınırda 140cıktı doktor üç gün diyet yap sonra 100lük yapılacak dedi bu diyette karbonhidratı azaltıyoruz dimi inş çıkmaz başka neye dikkat edicez bi fikir verin lütfen baya canım sıkıldı
NE çıktı sonuçların cnm
kan değerlerinde şeker yüksek değilse . seni ve bebeği riske sokmuyorsa yaptırmazsın ama bazen diyet yapma dikkat etme durumları oluyor. son aylarda el ayak şişiyor şekerin artmasından dolayı. onları araştır öyle karar ver. zaten normal olup olmadığına bakılacak. bende yaptırmama taraftarıyım da aksi durumlar için önlem alınması durumu da olunca kafam karışıyor.arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim doktoruma seker yüklemesini sordum yaptırman gerek diyor ama ben yaptırmak istemiyorum canan karatayın dediklerine takıldım
bende çok araştırdım.yaptırmayın diyen sadece karatay var zaten.başka hiç bi doktorun böyle bi iddası yok.ama ben diyet uygulamama rağmen şekerim düşmüyordu.yani yemeği hayatımdan cıkarmama rağmen şekerim düşmedi.tüm gün boyunca sadece yarım elmada yesem sütte içsem yoğurtta yesem düşmüyordu.endokrinci mecburen insülin verdi.ki hamilelikte insülin kullanan birçok tanıdığım var.sözkonusu bebek.Rabbim tabikide vermesin kimseye ama tedbirBen biraz arastirdim yaptirmayacam. Aclik kan sekeRimi Olcturdum. Seker yuklemesi yapinca sonuc yuksek ciksa bile doktorlar Diyet veriyormus zaten Normaldede sekerden uzak durmamiz karbonhidratlara yuklenmemek gerekiyor bunu yapmak yeter... canan karatay seker yuklemesi.yapacaginiza hamilelere kilo aldirmayin seker ciksada cikmasada beslenmesini duzgun yapmali herkes 24_28. Haftada yapiliyor sker peki ya diger haftalarda seker cikarsa?? Diyor bana cok.mantikli geldi canan KKaratayin netteki Yazilarini okumanizi tavsiye ederim iciniz rahat etmiyosa tercih sizin
kadın dahiliye uzmanı... asıl jinekolog ne anlar şekerden????Valla hic sevmiyorum su karatayi kendi dalinda konussa amenna sanane jinekolojiden kac defa kadin dogurttun vallahi bn doktorum ne diyorsa onu yapicam cunku bnm icin en iyisini beni muayne eden bilir karatay bni muaynemi ediyor hayir o yuzden soyledigi mantikli gelmiyor bana ani bebek olumune sebeb oluyormus bu yani karatayi dinleyip yaptiranlar bunu goze aliyor demekki ha kendi doktoru onermez yada yapmaz ona birsey diyemem
kadın dahiliye uzmanı... asıl jinekolog ne anlar şekerkedidirTE]
Katılıyorum sana Canan Hocanın her dedigi cıkıyor bir dusunsek kotu ne tavsiye ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?