Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şeker yüklemesi yaptiranlar lütfen bir bakin !!!
- Konu Sahibi Ronam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
Gebelikte sorun yaratabiliyormus şeker..o yüzden kontrol atina almak icin yapman gerek bence..şuan üzgünüm ama hersey bebegim icin o iyi olsun da diyet ilac umrumda degil..keşke sorunsuz gecirebiksek hamileligimizi ama olmuyor maalesef hep kaygi hep stres..ben biraz sakinlestim :) insallh hersey yoluna girer..ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum acaba sorun olur mu
- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum acaba sorun olur mu
Yaptırmazsan sekerin olup olmadığını anlayamazsin. Doguma yaklaştıkca seker dahada yukselir bu sefer test icin gec olur
- 24 Eylül 2013
- 98
- 50
- 88
- 34
Ronam araştırmalarıma göre yapmasamda olur. hem eski zamanlarda şeker yüklemesimi vardı. bilmiyorum ama şuan istemiyorum istemiyor olmamın sebebi zaten bebeğim için keyfi değil ama yinede doktorumla konuşacağım bu konuyu cevap için teşekkürler kızlar.Yaptırmazsan sekerin olup olmadığını anlayamazsin. Doguma yaklaştıkca seker dahada yukselir bu sefer test icin gec olur
- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
Tabi ki yapmamaka özgursün ama şu da bir gercek eskiden bu kadar hormonlu besin bu kadar radyasyon bu kadar kötü etki de yoktu..dünya doğalliğini yitirdikce hersey zorlasiyo..yine de hepimiz icin mutlu ve sağlikli hamilelikler diliyorumRonam araştırmalarıma göre yapmasamda olur. hem eski zamanlarda şeker yüklemesimi vardı. bilmiyorum ama şuan istemiyorum istemiyor olmamın sebebi zaten bebeğim için keyfi değil ama yinede doktorumla konuşacağım bu konuyu cevap için teşekkürler kızlar.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Kac mg seker yuklemesi bu?
Degere sadece bir defa mi baktilar.
Bana 75 mg yapildi.
Once siviyi icmeden aclik sekerine bakildi 88 cikti.
Yuklemeden sonra ilk saat 156 ikinci saat 136 cikti.
Doktor iyi oldugunu soyledi.
Size sanirim 50 mg yapilmis.
Doktora sorun muhtemelen diyet verir sinirin biraz ustunde cikmis.
Bana 75 mg yapildi.
- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
canım şker yüklemesini nasıl yaptılar anlatabilir misin ? ben yaptırmak istemiorum ama kararsızım da bir yandan bilmiyorum napcağımıMerhaba arkadaslar, bugun şeker yüklemesi yaptirdim internetten aldim sonucu fotograf ekleyemeiyorum ama şoyle söylim benim değerim 151 çikmis ama referans degerde 70-120 arasi yaziyo..cok korkuyorum seker hastasi miyim ki acaba dotoru yarin aricam ama bilen varsa yazsin ne olur icim rahatlasin istiyorum
- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
Evet 50 mg yapildi..ictikten sonra kan alindi oncesinde almadilar..birazdan aricam doktorumu hayirlisi bakalim..Kac mg seker yuklemesi bu?
Bana 75 mg yapildi.
- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
50 mglik şekerli su verdiler 1 saat hicbirsey yiyip icmeden bekledim sonra kan aldilar..her doktor ayni sekilde yapmiyo sanirim..benim aclik tokluk yapmadi..sanirim bu yüksek ciktigi icin ikincisinde yapicak..canım şker yüklemesini nasıl yaptılar anlatabilir misin ? ben yaptırmak istemiorum ama kararsızım da bir yandan bilmiyorum napcağımı
- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
- 238
hmm anladım canım , teşekkür ederim50 mglik şekerli su verdiler 1 saat hicbirsey yiyip icmeden bekledim sonra kan aldilar..her doktor ayni sekilde yapmiyo sanirim..benim aclik tokluk yapmadi..sanirim bu yüksek ciktigi icin ikincisinde yapicak..
- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
Hamilelikte normal canım demir hapına başlarsın toparlar. İnşallah ikincisi iyi çıkar çok fazla kafana takıp stres yapma hamilelikte olur böyle şeyler normal :)Doktorum haftaya ikinci test icin gel dedi..diyet yapsam diye onerdim ama olmaz kontrol etmemiz lazim dedi...dua edin ikincisi normal ciksin..bazi hamilelerde kincisi düsük cikiyormus..ama kan degerlerim de düsmüs halbu ki pekmez faaln da yiyorum neden boyle oluyo anlamiyorum
- 8 Ocak 2016
- 161
- 140
- 23
- 33
Hayir ben zaten stresli biriyim doktorum da cok titiz hersey dortdörtluk olsun istiyo beni daha cok geriyo :)Hamilelikte normal canım demir hapına başlarsın toparlar. İnşallah ikincisi iyi çıkar çok fazla kafana takıp stres yapma hamilelikte olur böyle şeyler normal :)