• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yüklemesi yaptiranlar lütfen bir bakin !!!

ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum acaba sorun olur mu :110:

ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum acaba sorun olur mu :110:
Gebelikte sorun yaratabiliyormus şeker..o yüzden kontrol atina almak icin yapman gerek bence..şuan üzgünüm ama hersey bebegim icin o iyi olsun da diyet ilac umrumda degil..keşke sorunsuz gecirebiksek hamileligimizi ama olmuyor maalesef hep kaygi hep stres..ben biraz sakinlestim :) insallh hersey yoluna girer..

• Beğen
Reactions: mik
Yaptırmazsan sekerin olup olmadığını anlayamazsin. Doguma yaklaştıkca seker dahada yukselir bu sefer test icin gec olur
Ronam Ronam araştırmalarıma göre yapmasamda olur. hem eski zamanlarda şeker yüklemesimi vardı. bilmiyorum ama şuan istemiyorum istemiyor olmamın sebebi zaten bebeğim için keyfi değil ama yinede doktorumla konuşacağım bu konuyu cevap için teşekkürler kızlar. :anneadayı:

Ronam Ronam araştırmalarıma göre yapmasamda olur. hem eski zamanlarda şeker yüklemesimi vardı. bilmiyorum ama şuan istemiyorum istemiyor olmamın sebebi zaten bebeğim için keyfi değil ama yinede doktorumla konuşacağım bu konuyu cevap için teşekkürler kızlar. :anneadayı:
Tabi ki yapmamaka özgursün ama şu da bir gercek eskiden bu kadar hormonlu besin bu kadar radyasyon bu kadar kötü etki de yoktu..dünya doğalliğini yitirdikce hersey zorlasiyo..yine de hepimiz icin mutlu ve sağlikli hamilelikler diliyorum :anneadayı:

Kac mg seker yuklemesi bu?
Degere sadece bir defa mi baktilar.
Bana 75 mg yapildi.
Once siviyi icmeden aclik sekerine bakildi 88 cikti.
Yuklemeden sonra ilk saat 156 ikinci saat 136 cikti.
Doktor iyi oldugunu soyledi.

Size sanirim 50 mg yapilmis.
Doktora sorun muhtemelen diyet verir sinirin biraz ustunde cikmis.

Merhaba arkadaslar, bugun şeker yüklemesi yaptirdim internetten aldim sonucu fotograf ekleyemeiyorum ama şoyle söylim benim değerim 151 çikmis ama referans degerde 70-120 arasi yaziyo..cok korkuyorum seker hastasi miyim ki acaba dotoru yarin aricam ama bilen varsa yazsin ne olur icim rahatlasin istiyorum :dua::KK43:
canım şker yüklemesini nasıl yaptılar anlatabilir misin ? ben yaptırmak istemiorum ama kararsızım da bir yandan bilmiyorum napcağımı o_O

Kac mg seker yuklemesi bu?
Degere sadece bir defa mi baktilar.
Bana 75 mg yapildi.
Once siviyi icmeden aclik sekerine bakildi 88 cikti.
Yuklemeden sonra ilk saat 156 ikinci saat 136 cikti.
Doktor iyi oldugunu soyledi.

Size sanirim 50 mg yapilmis.
Doktora sorun muhtemelen diyet verir sinirin biraz ustunde cikmis.
Evet 50 mg yapildi..ictikten sonra kan alindi oncesinde almadilar..birazdan aricam doktorumu hayirlisi bakalim..

canım şker yüklemesini nasıl yaptılar anlatabilir misin ? ben yaptırmak istemiorum ama kararsızım da bir yandan bilmiyorum napcağımı o_O
50 mglik şekerli su verdiler 1 saat hicbirsey yiyip icmeden bekledim sonra kan aldilar..her doktor ayni sekilde yapmiyo sanirim..benim aclik tokluk yapmadi..sanirim bu yüksek ciktigi icin ikincisinde yapicak..

50 mglik şekerli su verdiler 1 saat hicbirsey yiyip icmeden bekledim sonra kan aldilar..her doktor ayni sekilde yapmiyo sanirim..benim aclik tokluk yapmadi..sanirim bu yüksek ciktigi icin ikincisinde yapicak..
hmm anladım canım , teşekkür ederim

Doktorum haftaya ikinci test icin gel dedi..diyet yapsam diye onerdim ama olmaz kontrol etmemiz lazim dedi...dua edin ikincisi normal ciksin..bazi hamilelerde kincisi düsük cikiyormus..ama kan degerlerim de düsmüs halbu ki pekmez faaln da yiyorum neden boyle oluyo anlamiyorum:110:

Doktorum haftaya ikinci test icin gel dedi..diyet yapsam diye onerdim ama olmaz kontrol etmemiz lazim dedi...dua edin ikincisi normal ciksin..bazi hamilelerde kincisi düsük cikiyormus..ama kan degerlerim de düsmüs halbu ki pekmez faaln da yiyorum neden boyle oluyo anlamiyorum:110:
Hamilelikte normal canım demir hapına başlarsın toparlar. İnşallah ikincisi iyi çıkar çok fazla kafana takıp stres yapma hamilelikte olur böyle şeyler normal :)

Hamilelikte normal canım demir hapına başlarsın toparlar. İnşallah ikincisi iyi çıkar çok fazla kafana takıp stres yapma hamilelikte olur böyle şeyler normal :)
Hayir ben zaten stresli biriyim doktorum da cok titiz hersey dortdörtluk olsun istiyo beni daha cok geriyo :)

Back
X