• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeker yüklemesi yaptıranlar?

canım zaten hamilelikte şekeri çıkanlar ileri yaşlarda muhakkak bi şeker hastası oluyorlar.yani büyük bi kısmı.bu yüzden dediğin gibi hep dikkat etmeliyiz.

Büyük bir kısmı ilerde şeker hastası oluyor yazmışsın. önceden böyle testler varmıydı yok senin annende çıktı belki ama şuan yok daha ilerki yaşta olabilirmi olmayabilirde ama ynede dikkat etmek gerekiyor aşırıya kaçmaycaksın ama bu hamilelikte olan doğal bir şey dedi doktorum ilerki hayatında eğer aile fertlerinde bir şey yoksa olmayabilirisn dedi. ama tabi ynede dikkat etmek şart dedi.

şeker yüklemesini kaçıncı haftada istiyor doktor.
24-28. hafta arasında yapıyorsun ama ben bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum.açlık tokluk değerlerine baktıracam sadece.canan karatay akciğer zarının gelişmesini engellediğini söylüyor inanıyorum buna.ilk gebeliğimde yapmıştım çok şükür şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz.

24-28. hafta arasında yapıyorsun ama ben bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum.açlık tokluk değerlerine baktıracam sadece.canan karatay akciğer zarının gelişmesini engellediğini söylüyor inanıyorum buna.ilk gebeliğimde yapmıştım çok şükür şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz.
teşekkür ederim canan karatay a bende güveniyorum .
rutin olarak yaptırılıyor değil mi . ama doktorum ikna ederse yaptıracam.

teşekkür ederim canan karatay a bende güveniyorum .
rutin olarak yaptırılıyor değil mi . ama doktorum ikna ederse yaptıracam.
genelde değil bütün doktorlar yaptırın diyor aslında.ama anne adayına kalmış bir şey.benim ilk gebeliğimde çıkmadığı için yaptırmıcam ama ilk gebeliği olunca insan çok tedirgin oluyor .dr ile konuş bence onun da fikrini al ona göre karar verirsin zaten.

genelde değil bütün doktorlar yaptırın diyor aslında.ama anne adayına kalmış bir şey.benim ilk gebeliğimde çıkmadığı için yaptırmıcam ama ilk gebeliği olunca insan çok tedirgin oluyor .dr ile konuş bence onun da fikrini al ona göre karar verirsin zaten.
doktorum biraz sert biri yapmam deyince odadan kovabilir o derece yani.
ama kurallara uymam için böyle bi doktorumun olması şart benim için. yoksa yasaklara ve tavsiyelere uyamıyorum. doktorun korkusu ile yapıyorum bi çok şeyi.

doktorum biraz sert biri yapmam deyince odadan kovabilir o derece yani.
ama kurallara uymam için böyle bi doktorumun olması şart benim için. yoksa yasaklara ve tavsiyelere uyamıyorum. doktorun korkusu ile yapıyorum bi çok şeyi.
doktorun ikili ve üçlü taramaları yaptırdı mı sana

Geçen hafta Yaptırdım çok şükür bir sorun yok. Canan Karatay kendisi için haklı olabilir. Hiç şeker tüketmeyen bir insan. Ama biz öyle değiliz. Şekeri bi şekilde alıyoruz zaten kii genelde hamilelerde şerbetli, çikolatalı şeyler çok tüketiyorlar. Ben yinede yaptırdım içim rahat etsin diye.

doktorun ikili ve üçlü taramaları yaptırdı mı sana
ikiliyi yaptık onbeş gün sonra gel üçlüyü yapalım dedi. sormuyor ki yapalim mi yapmayalım mi diye gel yapalım diyor. .
arkadaşım yaptır müdahale edilecek durumlar oluyor onları bilmek tedbir almak için demişti.

ohh ne
ikiliyi yaptık onbeş gün sonra gel üçlüyü yapalım dedi. sormuyor ki yapalim mi yapmayalım mi diye gel yapalım diyor. .
arkadaşım yaptır müdahale edilecek durumlar oluyor onları bilmek tedbir almak için demişti.
ohh ne güzel kendini rahat hissediyorsundur o zaman..ikili temiz çıkınca çoğu dr üçlü dörtlü yaptırmıyor .ben ikili üçlü yaptırdım dörtlü yaptırmadım.haftaya ayrıntılı ultrasona giricem.onu kaçırma senin drnda olmayabilir özele bile olsa mutlaka git.ayrıntılı çok önemli

cnm bende yaptırdım doktor zorlamsıyla bende canan karatayın yazısını okudum ama yapılacak bşi yok bu durumda doktor yaptıracaksın diyice zorla oluyorsun.

cnm bende yaptırdım doktor zorlamsıyla bende canan karatayın yazısını okudum ama yapılacak bşi yok bu durumda doktor yaptıracaksın diyice zorla oluyorsun.
haklısın dediğim gibi ilk gebeliğimde ben de yaptırdım çok şükür doğum sonrası bebeğin solunumuyla ilgili bir sıkıntı da yaşamadım.ama bu ikinci gebeliğimde de çıkmaz diye düşünüyorum o yüzden yaptırmıyorum.bol bol su için ekmek,pirinç yemeyi bırakın ben ilk çocuğumda çok faydasını gördüm böyle beslenerek.

Geçen hafta Yaptırdım çok şükür bir sorun yok. Canan Karatay kendisi için haklı olabilir. Hiç şeker tüketmeyen bir insan. Ama biz öyle değiliz. Şekeri bi şekilde alıyoruz zaten kii genelde hamilelerde şerbetli, çikolatalı şeyler çok tüketiyorlar. Ben yinede yaptırdım içim rahat etsin diye.

NE çıktı sonuçların cnm

ama korkulacak birşy olduğunu sanmıyorum endokrin değerlerim normal çıktı açlık kan şekerim 80-105 arası olması gerekirken 74 çıktı

aslında bu şeker olayına takılı kalıp değilde düzenli olarak yememize dikkat etmemiz şart hem gereksiz fazla kilo almamak için hem bebeğimizin sağlığı için..ben biraz şekerli yiyecekleri abartmştm bi oturuşta 2 dilim künefe yiyordum ama artık dikkat etmek şart..

Back
X