- Konu Sahibi kumsall3232
-
canım zaten hamilelikte şekeri çıkanlar ileri yaşlarda muhakkak bi şeker hastası oluyorlar.yani büyük bi kısmı.bu yüzden dediğin gibi hep dikkat etmeliyiz.
24-28. hafta arasında yapıyorsun ama ben bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum.açlık tokluk değerlerine baktıracam sadece.canan karatay akciğer zarının gelişmesini engellediğini söylüyor inanıyorum buna.ilk gebeliğimde yapmıştım çok şükür şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz.şeker yüklemesini kaçıncı haftada istiyor doktor.
şeker yüklemesini kaçıncı haftada istiyor doktor.
teşekkür ederim canan karatay a bende güveniyorum .24-28. hafta arasında yapıyorsun ama ben bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum.açlık tokluk değerlerine baktıracam sadece.canan karatay akciğer zarının gelişmesini engellediğini söylüyor inanıyorum buna.ilk gebeliğimde yapmıştım çok şükür şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz.
teşekkürler24-28 HAFTALARINDA
genelde değil bütün doktorlar yaptırın diyor aslında.ama anne adayına kalmış bir şey.benim ilk gebeliğimde çıkmadığı için yaptırmıcam ama ilk gebeliği olunca insan çok tedirgin oluyor .dr ile konuş bence onun da fikrini al ona göre karar verirsin zaten.teşekkür ederim canan karatay a bende güveniyorum .
rutin olarak yaptırılıyor değil mi . ama doktorum ikna ederse yaptıracam.
doktorum biraz sert biri yapmam deyince odadan kovabilir o derece yani.genelde değil bütün doktorlar yaptırın diyor aslında.ama anne adayına kalmış bir şey.benim ilk gebeliğimde çıkmadığı için yaptırmıcam ama ilk gebeliği olunca insan çok tedirgin oluyor .dr ile konuş bence onun da fikrini al ona göre karar verirsin zaten.
doktorun ikili ve üçlü taramaları yaptırdı mı sanadoktorum biraz sert biri yapmam deyince odadan kovabilir o derece yani.
ama kurallara uymam için böyle bi doktorumun olması şart benim için. yoksa yasaklara ve tavsiyelere uyamıyorum. doktorun korkusu ile yapıyorum bi çok şeyi.
ikiliyi yaptık onbeş gün sonra gel üçlüyü yapalım dedi. sormuyor ki yapalim mi yapmayalım mi diye gel yapalım diyor. .doktorun ikili ve üçlü taramaları yaptırdı mı sana
ohh ne güzel kendini rahat hissediyorsundur o zaman..ikili temiz çıkınca çoğu dr üçlü dörtlü yaptırmıyor .ben ikili üçlü yaptırdım dörtlü yaptırmadım.haftaya ayrıntılı ultrasona giricem.onu kaçırma senin drnda olmayabilir özele bile olsa mutlaka git.ayrıntılı çok önemliikiliyi yaptık onbeş gün sonra gel üçlüyü yapalım dedi. sormuyor ki yapalim mi yapmayalım mi diye gel yapalım diyor. .
arkadaşım yaptır müdahale edilecek durumlar oluyor onları bilmek tedbir almak için demişti.
24-28. hafta arasında yapıyorsun ama ben bu gebeliğimde yaptırmayı düşünmüyorum.açlık tokluk değerlerine baktıracam sadece.canan karatay akciğer zarının gelişmesini engellediğini söylüyor inanıyorum buna.ilk gebeliğimde yapmıştım çok şükür şeker çıkmamıştı umarım bunda da çıkmaz.
haklısın dediğim gibi ilk gebeliğimde ben de yaptırdım çok şükür doğum sonrası bebeğin solunumuyla ilgili bir sıkıntı da yaşamadım.ama bu ikinci gebeliğimde de çıkmaz diye düşünüyorum o yüzden yaptırmıyorum.bol bol su için ekmek,pirinç yemeyi bırakın ben ilk çocuğumda çok faydasını gördüm böyle beslenerek.cnm bende yaptırdım doktor zorlamsıyla bende canan karatayın yazısını okudum ama yapılacak bşi yok bu durumda doktor yaptıracaksın diyice zorla oluyorsun.
Geçen hafta Yaptırdım çok şükür bir sorun yok. Canan Karatay kendisi için haklı olabilir. Hiç şeker tüketmeyen bir insan. Ama biz öyle değiliz. Şekeri bi şekilde alıyoruz zaten kii genelde hamilelerde şerbetli, çikolatalı şeyler çok tüketiyorlar. Ben yinede yaptırdım içim rahat etsin diye.
tam hatırlamıyorm ama şekerli suyu içtikten sonraki ilk 60 dakikadaki 180 olması gerekirken 195 çıktı 75 ml di içtiğim şekerli sukaç sonuçlarını yazab,lirmisin?
ama korkulacak birşy olduğunu sanmıyorum endokrin değerlerim normal çıktı açlık kan şekerim 80-105 arası olması gerekirken 74 çıktı
bence yanlış.evet kiloyla çok bağlantılı bi durum.ama benim şekerim bebeğin kilosunu etkilemiyordu.arkadaşımında suyunu arttırıyodu.ama onun çok yüksekti.tabi doktora göre değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?