-
- Konu Sahibi Diyabetsevgili123
Çok şükür Allah sağlıklı ömür versin evlatlarınıza. Ailem, bu forumdaki yazılanlar, bilimsel makaleler, haberler hep o tarz şeyler yazmış. Sanki şeker hastası olan herkes o sorunları yaşıyormuş gibi. Bu başlığı açmamın sebebi sizin gibi kişilere ulaşmaktı teşekkür ederimSeker hastasiyim, 2 cocugum varneden aileniz boyle yaklasiyor hic anlamadim
Bide şunu şöyle diyeyim sizin uzerinizden konusmayayim seviyosa insan ölceni bilse onla son nefesine kadar yaşamak ister. Hiç bir garantisi yok su dediklerinizin seker hastasi tanidigim war sukur hepsinin bebegide war hem kadin hem de erkek oyle bizden de normal olmayan bir durumlari yok engel gibi cuzzamli gibi bahsetmis aileniz.Hersey Allahtan geldigini biliyosaniz ve soyluyosaniz suan bu konuyu acmazdiniz bileTabi ki düşündüm hiç bilmediğin bir şey çocuk sahibi olmana engel olur. Her şey gelebilir insanın başına. Evlenip çocuğunuz olmadı diyelim kader dersin ama olmama ihtimalinin %60 olduğunj bilerek evlenirsen ve çocuğun olmazsa kader diyebilir misin? Hayır bilerek seçmiş olacaksın yine de acıtmayacak mı canını? İlişkinizi bozmayacak mı? Belki doğrudan belki de pasif agresif tavırlara gireceksin çocuk olmamasının bedelini bizzat yaşayınca ... onu dedim ben yoksa tabi ki her şey Allah'tan hastalık da sağlık da ölüm de doğum da
Rica ederim, amin. Benim ailemde herkes seker hastasi nerdeyse, hepimiz de uredik cok sukurÇok şükür Allah sağlıklı ömür versin evlatlarınıza. Ailem, bu forumdaki yazılanlar, bilimsel makaleler, haberler hep o tarz şeyler yazmış. Sanki şeker hastası olan herkes o sorunları yaşıyormuş gibi. Bu başlığı açmamın sebebi sizin gibi kişilere ulaşmaktı teşekkür ederim
Daha çok erkeklerde uzun süreli hastalık sonrası olduğu yazıyor siz de bu hastalığın içindesiniz uzun süredir bu hastalıkta olan erkek kişiler duydunuz muSeker hastasiyim, 2 cocugum varneden aileniz boyle yaklasiyor hic anlamadim
Evet erkek kardesim var mesela, babam da seker hastasiydi. Biz oldugumuza gore dediginiz sey cok da gecerli degilmis demek kiDaha çok erkeklerde uzun süreli hastalık sonrası olduğu yazıyor siz de bu hastalığın içindesiniz uzun süredir bu hastalıkta olan erkek kişiler duydunuz mu
Evet çok seviyorum ama aşkta sizin kadar gözü kara değilim sanırım o yüzden anlatamadım kendimi teşekkür ederim yine de iyi gecelerBide şunu şöyle diyeyim sizin uzerinizden konusmayayim seviyosa insan ölceni bilse onla son nefesine kadar yaşamak ister. Hiç bir garantisi yok su dediklerinizin seker hastasi tanidigim war sukur hepsinin bebegide war hem kadin hem de erkek oyle bizden de normal olmayan bir durumlari yok engel gibi cuzzamli gibi bahsetmis aileniz.Hersey Allahtan geldigini biliyosaniz ve soyluyosaniz suan bu konuyu acmazdiniz bilehadi ii geceler
Ailenizde bu kadar hasta olmasını üzüldüm ama hayatınızı etkilenmesine sevindim. Evet sanırım çok kötümser yazılara denk geldim. Ama sizler de varsınız yani o kadar da karamsar bir tablo yok. Allah sıhhat versin hepinizeEvet erkek kardesim var mesela, babam da seker hastasiydi. Biz oldugumuza gore dediginiz sey cok da gecerli degilmis demek ki
Emin olun öyle olsa düsünmezdiniz bile çünkü empati yapmayi iyi bilirimEvet çok seviyorum ama aşkta sizin kadar gözü kara değilim sanırım o yüzden anlatamadım kendimi teşekkür ederim yine de iyi geceler
Ben de araba çarpıp ölebilirim engelli kalabilirim ya da hasta olabilirim.Ben de astım hastasıyım ilerde koah olup ölebilirim diye evlenmeyeyim mi. Çocuğu olmuyor diye karısını boşayanlardan kadını kuluçka makinesi olarak gören erkeklerden farkınız yok.
Amin teşekkür ederimEmin olun öyle olsa düsünmezdiniz bile çünkü empati yapmayi iyi bilirimOnun yerine kendinizi koyun.Öyle olmasamda suan 8 seneye adım atmazdim.Seviyosanız Rabbim bi kolayligini weriyor her hastaligin rabbim hakkinizda hayirlisini wersin
Yapıyor aslında ama şekeri hep çok yüksek çıkıyorDüzenli diyet yaparsa dikkat ederse korkma.
Hakkinizi helal edin laflarima alindiysaniz kusura bakmayin yaziyla insanlar yanlis anlasila biliyo ama yazdiklarim sadce icten dusuncelerim.Gercekten ailenizin tutumuna bu dediklerim kafanizi karistirmislarAmin teşekkür ederim
Ailemizde o kadar hasta olmasina uzuluncek bir durum yok cok sukur. Seker hastalari beslenmelerine dikkat ettikleri surece en uzun sure yasayan insanlardir; cunku herkesin beslenmesi gerektigi sekilde, asiri saglikli beslenirler. Yani sizin dusundugunuz gibi dram yaratilacak bir konu degil, hatta sizin gibi birisiyle ilk defa karsilasiyorumAilenizde bu kadar hasta olmasını üzüldüm ama hayatınızı etkilenmesine sevindim. Evet sanırım çok kötümser yazılara denk geldim. Ama sizler de varsınız yani o kadar da karamsar bir tablo yok. Allah sıhhat versin hepinize
Biraz üzüldüm aslında ama sizden kaynaklı değil. Çok kırılgan anımdayım Açıkçası çaresiz kaldım onun hakkında böyle düşünüyor olmak zaten beni üzen bir şey sizinle ilgili değil yani. Teşekkür ederim samimiyetiniz içinHakkinizi helal edin laflarima alindiysaniz kusura bakmayin yaziyla insanlar yanlis anlasila biliyo ama yazdiklarim sadce icten dusuncelerim.
Cinsellik evliliğin temel taşlarından bir tanesidir.Saka misiniz. Adam saglam diye evleniyor cinsellik yok yani. Bu kadar abartilcak kadar onemli mi cinsellik
Kalbinizden ne geçiyosa oyle davranin hayatin neler getirceni bilemiyoruz hepimiz icin insallah guzel seyler getirir.Rabbim bu gunumuzden kotu etmesin.Mutlu olursunuz insallahBiraz üzüldüm aslında ama sizden kaynaklı değil. Çok kırılgan anımdayım Açıkçası çaresiz kaldım onun hakkında böyle düşünüyor olmak zaten beni üzen bir şey sizinle ilgili değil yani. Teşekkür ederim samimiyetiniz için