- 1 Eylül 2016
- 203
- 17
- 98
- 34
- Konu Sahibi Nileylul16
-
Bende onun için uğraşıyorum ama hicbisey olmasa şekerli yoğurt falan yiyorum evdeEvde bulundurmayın
Merhaba, ben de böyleydim, bırakmayı denedim hep sonuç hüsrandı. İki gün durabiliyordum en fazla.Merhaba arkadaşlar . Ben her gün yüksek oranda şeker alıyorum ve bırakamıyorum . Direnemiyorum. Şeker, çikolata,buskivi bunları yemedigim.bir gün bile yok. Bırakmak istiyorum kilo almaya da başladım ama bırakamıyorum bir türlü . Bir yöntem var mı bildiginiz ?
Krom vitamin takviyesine bir bakın , şeker krizlerine iyi geliyor diye okudum yorumlardaBildiğiniz bir yöntem , takviye gıda gibi bir şey var mı acaba
merhaba, kan değerlerine baktırdın mı cnm?Merhaba arkadaşlar . Ben her gün yüksek oranda şeker alıyorum ve bırakamıyorum . Direnemiyorum. Şeker, çikolata,buskivi bunları yemedigim.bir gün bile yok. Bırakmak istiyorum kilo almaya da başladım ama bırakamıyorum bir türlü . Bir yöntem var mı bildiginiz ?
Tiroid hastalığım var hashimato . Kansızlık vs yoktu üç dört ay önce bakıldı aslında ama tekrar baktirmayi düşünüyorummerhaba, kan değerlerine baktırdın mı cnm?
kan şekerin,kansızlığın vs
Bunu diyetisyenlerde öneriyormus.. deneyeecegim kullanmayı , inşallah bende de etkisi olurKrom vitamin takviyesine bir bakın , şeker krizlerine iyi geliyor diye okudum yorumlarda
Bitter çikolata aldım ,paket bitene kadar yiyorum bir gün içinde yani acı falan kesmiyor beni o paket bitmeden rahat edemiyorumCanınız şekerli şeyler istediğinde tarçınlı süt için. Veya bitter çikolata bulundurun elinizin altında canınız tatlı istediğinde günde 1 veya 2 parça yiyin bastırır isteğinizi.
Çaya şeker attığınızda her gün biraz daha az atarak için çayınızı böyle böyle azaltın.
Şekerli yoğurt fikri çık aklımdan
ama ilacını alıyorsundur o kontroldedir cnm , istersen bi diyet grubuna katıl, bu arada doktoruna başvurursun testler vs yenilenir ,vitamin de baktırmak istersenTiroid hastalığım var hashimato . Kansızlık vs yoktu üç dört ay önce bakıldı aslında ama tekrar baktirmayi düşünüyorum
öyle oluyor canım, çünkü bu gıdalar karın doyurmyuyor yani karın ağrısı olmasa durmadan yenebilirBitter çikolata aldım ,paket bitene kadar yiyorum bir gün içinde yani acı falan kesmiyor beni o paket bitmeden rahat edemiyorumama tarçınlı sütü deneyecegim
İnsülin direnci olabilir bence buna batırın bende de aynı krizler var daha önce glifor kullanmıştım şimdi emzirdiğim için gitmeye çekiniyorum biraz ilaç kullanamam çünküTiroid hastalığım var hashimato . Kansızlık vs yoktu üç dört ay önce bakıldı aslında ama tekrar baktirmayi düşünüyorum
Valla gramaj hesabini hiç bilmiyorum. Dun 3 hurma yedim umarım sayilmazGünlük tavsiye edilen maksimım şeker miktarı 50 g. Buna dikkat edin, hem şekersiz kalmazsınız hem de abartmamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?