Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
söylediklerinin çok arkasında durabilecek kapasitesi olsaydı takır takır cevapları sayardı zaten boşver.sizin gibi düşüneler bu ayrılığı getirdi zaten ve bu ülkeyi böyle bölmeye çalışıyorsunuz..illa sivri bir şey yazıp dikkat çekip polemik yaratcaksınız pes valla pes
siz acaba üzüldünüz mü şehit polislere askerlere onlarında çocukları aileleri eşleri var.aynen surçtakiler gibi
Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
amiiin arkadasım aynen bizi bizden baska kimse anlamazbazen hissettiklerimi anlatamadığımı düşünüyorum sonra benimle aynı konumda olanlar aklıma geliyor, bizi ancak bizler anlayabiliyoruz... biliyorum... yazamasak tam olarak ifade edemesek de hislerimiz ortak... biliyorum...
amin arkadaşım, tüm kalbimle amin diyorum...
tez vakitte çıkalım aydınlığa..
amiiin, çok teşekkür ederim...
ALLAH korusun hepsini, dualarımız onlarla... hala unutamıyorum yıllar önce, şehit olmafan hemen önce ailesini arayıp helallik isteyen askeri ve onun şehadet anına telefondan tanık olan ailesini... Adını sanını unuttum ama o ve onun gibi binlercesinin yaptığı yiğitliği unutamıyorum. Konuyla alakası yok ama eylemcilere, göstericilere üzülmek, onlara ihanet gibi geliyor bana...
ya malesef, aylar öncesinde plan yaptık, tatil için rezervasyon yaptık, parayı ödedik, dün ağlaya ağlaya iptal ettim. hem tatile çok ihtiyacım vardı hem gidemediğim tatilin parasını ödedim :/bende polis eşiyim keşke eşim polis olmasaydı diye düşünüyorum.
her yıl temmuz ağustos aylarında bir şeyler oluyor ve polis avına çıkıyorlar.
eylemi orada işid yapıyor ama ne hikmetse suçlu polis.
polisin yetkisi var ama lafta.
yetkiyi kullanınca hemen basıyorlar soruşturmayı.
Amerikaydı sanırım adam polise taş attı polis adamı vurdu ki polisin can tehlikesi bile yok.
Türkiye de aynı olayda polisinde can tehlikesi varken polise hapis cezası verdiler.
Avrupa Amerika birçok olayda bize insan hakları dersi veriyor ama aynı olaylar kendi ülkesinde yaşanınca bizdekinden daha sert önlemler alıyor.
polis asker şehit oluyor sosyal medyada oh iyi olmuşçular başlıyor konuşmaya.
suruçtaki olaydan sonra polislerin izinleri iptal edildi.
facede bir kıt akıllı yazmış iyi olmuş azcık çalışsınlar.
sanki tüm polis teşkilatı sermiş oturuyor.
be adam bu adam aylar öncesinden planlamış alacak eşini çocuğunu insani hakkı olan tatiline gidecek 1 hafta 10 gün. emniyette olanlar bilir bu izin işlerini ayarlamak çok zordur çünkü emniyette her zaman adam eksiktir. o gelsin sen öyle git derler. ben yarın izne çıkçam yeaa diyemezsin. oda kursağına diziliyor.
polisin önceden planlı hiçbir işi olamıyor çünkü yarın ne olacağı belli değil.
ahhh canim bnmde yuregim agzimdaSon zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldumsevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor
bende polis eşiyim keşke eşim polis olmasaydı diye düşünüyorum.
her yıl temmuz ağustos aylarında bir şeyler oluyor ve polis avına çıkıyorlar.
eylemi orada işid yapıyor ama ne hikmetse suçlu polis.
polisin yetkisi var ama lafta.
yetkiyi kullanınca hemen basıyorlar soruşturmayı.
Amerikaydı sanırım adam polise taş attı polis adamı vurdu ki polisin can tehlikesi bile yok.
Türkiye de aynı olayda polisinde can tehlikesi varken polise hapis cezası verdiler.
Avrupa Amerika birçok olayda bize insan hakları dersi veriyor ama aynı olaylar kendi ülkesinde yaşanınca bizdekinden daha sert önlemler alıyor.
polis asker şehit oluyor sosyal medyada oh iyi olmuşçular başlıyor konuşmaya.
suruçtaki olaydan sonra polislerin izinleri iptal edildi.
facede bir kıt akıllı yazmış iyi olmuş azcık çalışsınlar.
sanki tüm polis teşkilatı sermiş oturuyor.
be adam bu adam aylar öncesinden planlamış alacak eşini çocuğunu insani hakkı olan tatiline gidecek 1 hafta 10 gün. emniyette olanlar bilir bu izin işlerini ayarlamak çok zordur çünkü emniyette her zaman adam eksiktir. o gelsin sen öyle git derler. ben yarın izne çıkçam yeaa diyemezsin. oda kursağına diziliyor.
polisin önceden planlı hiçbir işi olamıyor çünkü yarın ne olacağı belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?