Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şehit haberleri :(
- Konu Sahibi ecemmm12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 113
- 38
- 23 Mayıs 2015
- 149
- 90
- 48
- 37
Hem polis kızı hem polis eşiyim...eski pkk dönemlerinde Bitlis'te küçük bir kız çocuğuyum evde ne zaman geleceği belli olmayan bir babayı bekleyen evde tedirgin bir anneyle korkarak buyuyen... şimdi tatile gelmişim yanımda eşim kucağım da 7 aylık bebeğim ve eşimin geri dönmesi istendi biz oğluma yanlız kaldık eşimi yanlız gönderdim... insanları birbirine kızdıran araya düşmanlık tohumunu atanlara yazıklar olsun... ne diyeyim zalimler için yaşasın cehennem... annem çok zor olduğu için polisle evlenmeye karşı çıkmıştı ama ben gurur duyuyorum polis bir babayla ve polis bir esle.... korkacak bir şey yok sabır ve metanetlee bekleyeceğiz. Bizim kahramanları mız herseyin üstesinden gelir...
- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- 53
- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
sizin gibi düşüneler bu ayrılığı getirdi zaten ve bu ülkeyi böyle bölmeye çalışıyorsunuz..illa sivri bir şey yazıp dikkat çekip polemik yaratcaksınız pes valla pes
siz acaba üzüldünüz mü şehit polislere askerlere onlarında çocukları aileleri eşleri var.aynen surçtakiler gibi
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
söylediklerinin çok arkasında durabilecek kapasitesi olsaydı takır takır cevapları sayardı zaten boşver.sizin gibi düşüneler bu ayrılığı getirdi zaten ve bu ülkeyi böyle bölmeye çalışıyorsunuz..illa sivri bir şey yazıp dikkat çekip polemik yaratcaksınız pes valla pes
siz acaba üzüldünüz mü şehit polislere askerlere onlarında çocukları aileleri eşleri var.aynen surçtakiler gibi
Polis eşiyim
Eşimin çalışma şartları çok zor
Ben ailemin yanındayım,eşim günde 3-5 saat uyumak için eve geliyor.Sürekli görevde Yüreğim ağzında sürekli arıyorum.
Rabbim tüm vatan bekcilerini korusun
Şehitlerimizin ailelerine sabır versin.
Konu sahibi alnımıza ne yazılmışsa onu yaşarız.
Asker,polis farketmez
Eşimin çalışma şartları çok zor
Ben ailemin yanındayım,eşim günde 3-5 saat uyumak için eve geliyor.Sürekli görevde Yüreğim ağzında sürekli arıyorum.
Rabbim tüm vatan bekcilerini korusun
Şehitlerimizin ailelerine sabır versin.
Konu sahibi alnımıza ne yazılmışsa onu yaşarız.
Asker,polis farketmez
- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
- 23
Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
ah tatlım, biz masum olan herkese üzülürüz; türkmüş kürtmüş askermiş polismiş farketmez.
çünkü vicdan sahibiyiz, tabi sen bilmezsin bunu.
Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın, pusuda bekleyen vatan hainlerine, nankör sürülerine fırsat vermesin.
- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
amiiin arkadasım aynen bizi bizden baska kimse anlamazbazen hissettiklerimi anlatamadığımı düşünüyorum sonra benimle aynı konumda olanlar aklıma geliyor, bizi ancak bizler anlayabiliyoruz... biliyorum... yazamasak tam olarak ifade edemesek de hislerimiz ortak... biliyorum...
amin arkadaşım, tüm kalbimle amin diyorum...
tez vakitte çıkalım aydınlığa..
amiiin, çok teşekkür ederim...
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Benim erkek arkadaşım da polis öğrencisi
Öleceğimiz tarih mutlak kaderdir dua ile değişmez. Sen içini ferah tut erkek arkadaşın önlemini alsın Allah a tevekkül etsin eğer onun Allah korusun ölümü asker olmasa bile örneğin 1 yıl sonra ise o bir yıl sonra o gün o saatte bir trafik kazasında da ölebilir . Şehitlik mertebesi hayırlı ölüm herkeze nasip olmuyor ki .
Öleceğimiz tarih mutlak kaderdir dua ile değişmez. Sen içini ferah tut erkek arkadaşın önlemini alsın Allah a tevekkül etsin eğer onun Allah korusun ölümü asker olmasa bile örneğin 1 yıl sonra ise o bir yıl sonra o gün o saatte bir trafik kazasında da ölebilir . Şehitlik mertebesi hayırlı ölüm herkeze nasip olmuyor ki .
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
ALLAH korusun hepsini, dualarımız onlarla... hala unutamıyorum yıllar önce, şehit olmafan hemen önce ailesini arayıp helallik isteyen askeri ve onun şehadet anına telefondan tanık olan ailesini... Adını sanını unuttum ama o ve onun gibi binlercesinin yaptığı yiğitliği unutamıyorum. Konuyla alakası yok ama eylemcilere, göstericilere üzülmek, onlara ihanet gibi geliyor bana...
suruçtakilere şehit maaşı bağlanacağını biliyor musunuz bu da bir şehitlere ihanet bence. Ayrıca kurtuluş savası hikayerini okusanız saatlerce ağlama nöbeti yaşarsınız safımızı iyi seçmemiz gerekiyor
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
O gencecik çocuk dediklerini biz değil ışıd vurdu
biz dün sınırda ışıdla savaşırken diyarbakır da HAİNCE da trafik polislerini kandırıp pusuya çekip şehit etti .
yine HAİNCE evlerine gizlice girip uykuda polislerimizi şehit etti.
onlar o SGDF ci gencecik insanlar sosyal hesaplarında face ve twitlerde şehitlerimizle ilgili " savcının cezası kesildi sizi unutmayacağız bahattın ve şafak bilmem ne ölümsüzdür " yazdı diğerlerini ağzıma bile almayacağım
bu arada savcı mız KÜRT ve öldürenlerden biri malesef benim memleketlim idi TÜRK dü.
Burada keleşler le teröristler tarafından apo pankartlarıyla cem evinden cenazeleri kaldırıldı madem masumlar "apo posteri ne ayaktı apo terörist onlar da teröristtir bitmiştir nokta "
Bu dava türk kürt gibi etnik kökenle değil
TÜRK ve PKK arasındaki haklı müdafaadır
Anlamıyorsunuz bizi ama bari yasımıza konumuza saygı duyun
bende polis eşiyim keşke eşim polis olmasaydı diye düşünüyorum.
her yıl temmuz ağustos aylarında bir şeyler oluyor ve polis avına çıkıyorlar.
eylemi orada işid yapıyor ama ne hikmetse suçlu polis.
polisin yetkisi var ama lafta.
yetkiyi kullanınca hemen basıyorlar soruşturmayı.
Amerikaydı sanırım adam polise taş attı polis adamı vurdu ki polisin can tehlikesi bile yok.
Türkiye de aynı olayda polisinde can tehlikesi varken polise hapis cezası verdiler.
Avrupa Amerika birçok olayda bize insan hakları dersi veriyor ama aynı olaylar kendi ülkesinde yaşanınca bizdekinden daha sert önlemler alıyor.
polis asker şehit oluyor sosyal medyada oh iyi olmuşçular başlıyor konuşmaya.
suruçtaki olaydan sonra polislerin izinleri iptal edildi.
facede bir kıt akıllı yazmış iyi olmuş azcık çalışsınlar.
sanki tüm polis teşkilatı sermiş oturuyor.
be adam bu adam aylar öncesinden planlamış alacak eşini çocuğunu insani hakkı olan tatiline gidecek 1 hafta 10 gün. emniyette olanlar bilir bu izin işlerini ayarlamak çok zordur çünkü emniyette her zaman adam eksiktir. o gelsin sen öyle git derler. ben yarın izne çıkçam yeaa diyemezsin. oda kursağına diziliyor.
polisin önceden planlı hiçbir işi olamıyor çünkü yarın ne olacağı belli değil.
Amerikaydı sanırım adam polise taş attı polis adamı vurdu ki polisin can tehlikesi bile yok.
Türkiye de aynı olayda polisinde can tehlikesi varken polise hapis cezası verdiler.
Avrupa Amerika birçok olayda bize insan hakları dersi veriyor ama aynı olaylar kendi ülkesinde yaşanınca bizdekinden daha sert önlemler alıyor.
be adam bu adam aylar öncesinden planlamış alacak eşini çocuğunu insani hakkı olan tatiline gidecek 1 hafta 10 gün. emniyette olanlar bilir bu izin işlerini ayarlamak çok zordur çünkü emniyette her zaman adam eksiktir. o gelsin sen öyle git derler. ben yarın izne çıkçam yeaa diyemezsin. oda kursağına diziliyor.
- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- 198
ya malesef, aylar öncesinde plan yaptık, tatil için rezervasyon yaptık, parayı ödedik, dün ağlaya ağlaya iptal ettim. hem tatile çok ihtiyacım vardı hem gidemediğim tatilin parasını ödedim :/bende polis eşiyim keşke eşim polis olmasaydı diye düşünüyorum.
- 13 Ağustos 2014
- 5.574
- 2.435
- 448
ahhh canim bnmde yuregim agzimda gozyaslariyla izliyorum haberleri...sevdigim askerde Tuncelide ...son 15 gunumuz ama ortalik cok karisik hergun saldiri oluyomus ..yuregimiz agzimizda bekliyoruz s nnki meslek olarak yapio sanirim..nerde canim?Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor
- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
bende polis eşiyim keşke eşim polis olmasaydı diye düşünüyorum.
Biraz çalışsınlar ne demek ya bizim insanımıza noluyor eskiden polis deyince bir saygı bir vatanperver olurduk şimdi ise aaa polis mi aman çalışsın aman bilmem nerde o eski Türklük ruhu derin bir uykuda .