Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
şehit haberleri :(
- Konu Sahibi ecemmm12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok zor bir durum canım ALLAH hepsinin ve ailelerinin yardımcısı olsun. Eşim ya da sevgilim yok ama çok sevdiğim biri bu durumda gerçekten zor. Dua etmekten başka çaremiz yok. Anneni de anlıyorum meslekleri gereği sürekli tehlikenin içindeler o da sen üzülürsün diye istemiyordur. Lakin her şey Allah'tan başka bir mesleği yapan biri de gencecik ölebilir.Arada derede kaldim annem surekli ben seni goz gore gore nasil vereyim ona diyor nasil dayaniriz kizim diyor ben onu biraksam ne olacak sanki. Ya ona bir sey olursa iyi ki evlenmemisim diye sevinecek miyim
Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor
benim eşim polis, şu an şark görevindeyiz. eşim günlerdir gece 2 de uyumaya geliyo, sabah 6da tekrar evden çıkıp işe gidiyo, günlerdir bi kahvaltı akşam yemeği yemeğe hatta birlikte tv izlemeye hasret kaldık. ne hissettiğimi sorarsan evde yalnız kalıyorum, burda kimseyi tanımıyorum işin acısı kimseye güvenemiyorum! üç haftadır ömrüm oturma odası ve mutfaktan ibaret, korkmuyorum tek derdim eşim. sürekli yazışıyoruz fırsat buldukça arıyoruz... eve gelip uyuyo tkrar gidiyo, pantolonunu yıkamaya fırsat bulamadım, bugün benim doğum günüm ama eşim gene çalışıyo, canı sağolsun çalışsın başka bişi istemiyorum. televizyonda şehitleri gördükçe yüreğime öküz oturuyo, bildiğin koca öküz! o konuda konuşmak bile istemiyorum çünkü biliyorum birileri rahatsız olacak içimden geçenleri duysalar, huzurum yok yani iç huzurum ama biz bu şartları bile bile kabul ettik değil mi,? günümü eşim için dua edip, namaz ve kuranla geçiriyorum gerisi tv kitap ve kedimle oyunlar işte rabbim hepsini korusun!
Ana yuregi işte ben anneme de hak veriyorum beni ondan daha fazla dusunen olmaz. Ama gonlume de soz geciremiyorum. Sevdigime kiyamiyorumki. O da ana kuzusuÇok zor bir durum canım ALLAH hepsinin ve ailelerinin yardımcısı olsun. Eşim ya da sevgilim yok ama çok sevdiğim biri bu durumda gerçekten zor. Dua etmekten başka çaremiz yok. Anneni de anlıyorum meslekleri gereği sürekli tehlikenin içindeler o da sen üzülürsün diye istemiyordur. Lakin her şey Allah'tan başka bir mesleği yapan biri de gencecik ölebilir.
Agladim yazinizi okurken Rabbim onlari korusun.benim eşim polis, şu an şark görevindeyiz. eşim günlerdir gece 2 de uyumaya geliyo, sabah 6da tekrar evden çıkıp işe gidiyo, günlerdir bi kahvaltı akşam yemeği yemeğe hatta birlikte tv izlemeye hasret kaldık. ne hissettiğimi sorarsan evde yalnız kalıyorum, burda kimseyi tanımıyorum işin acısı kimseye güvenemiyorum! üç haftadır ömrüm oturma odası ve mutfaktan ibaret, korkmuyorum tek derdim eşim. sürekli yazışıyoruz fırsat buldukça arıyoruz... eve gelip uyuyo tkrar gidiyo, pantolonunu yıkamaya fırsat bulamadım, bugün benim doğum günüm ama eşim gene çalışıyo, canı sağolsun çalışsın başka bişi istemiyorum. televizyonda şehitleri gördükçe yüreğime öküz oturuyo, bildiğin koca öküz! o konuda konuşmak bile istemiyorum çünkü biliyorum birileri rahatsız olacak içimden geçenleri duysalar, huzurum yok yani iç huzurum ama biz bu şartları bile bile kabul ettik değil mi,? günümü eşim için dua edip, namaz ve kuranla geçiriyorum gerisi tv kitap ve kedimle oyunlar işte rabbim hepsini korusun!
Bam telime bastın...
Eşim polis memuru,3 senedir batmandayı, izinleri kaldırıldı,8 ağustosta ben oğlumla ankaraya gidecektim eşim 21inde gelecekti şimdi hiç gitmek istemiyorum,batman havaalanı kapalı Diyarbakırdanuçağa binicez ama karayolunu trafiğe kapatmış teröristler nasıl olacak bilemedim eşim gidin diyo,zaten görev yazarlar evde olmam aklım kalır diyo
ay tam benlik olmuş bu, ablacım bizde yeni geldik allah kazasız belasız bitirmek nasip etsin. benim ailemde ankarada annem her telefonda bayramda falan eşin gelemese de sen gel diyo, bişi diyemiyorum eşimi burda tek bırakıp gitmek hiç içime sinmiyo ama çok zor gurbet, terör, çok kambur var tüm polis ve asker eşlerinin üzerinde allah hepsini korusun allah hepimizin yardımcısı olsun
Agladim yazinizi okurken Rabbim onlari korusun.
amin canım. anneni çok iyi anlıyorum benim ailemde hiç istemediler, gecesi gündüzü yok yalnız kalırsın seni uzağa götürür özleriz falan diye... ama baskı yapmadılar sadece dile getirdiler, şimdi durum nasıl dersen babamla eşim arkadaş gibi şükür her gün arayıp nasıl olduğumuzu bişeye ihtiyacımız olup olmadığını soruyolar. benim akrabamda asker 18 yıl boyunca başka şehirlerde görev yaptı eşi iki çocuğu var şimdi, sağ salim döndüler memleketlerine bu sene. asker ve polis eşi olmak maalesef zor, çok güç bi karar ... ama içinden ona güveniyosan, istiyorsan evlen derim bu senin kararın rabbim dayanma sabır gücü veriyo merak etme
teyzemin oğlunun birisi subaydı ve dogu da en zor yerlerde görev yaptı.Hatta hiç unutmam kendisi izindeyken görev yaptıgı karakolu basıp tüm askerleri öldürmüşlerdi kendisi eğer izinde memlekette olmasa şehidlerin içinde olup ebedi aleme göç edecekti. Teyzeme hiç korkmuyor musun oğlun askeriyede dediklerinde, Veren Allah Alanda Allah eğer kısmetinde ölüm varsa evinde otururkende ölür demişti. Şimdi Teyzemin oğlu emekli oldu ama küçük erkek kardeşi komondo olarak askerliğini yapmıştı. Çatışmaya giderken helikopter kuzenimi bindiği halde agırlık oldu diye indirip bir sonraki helikoptere bin demiş ve o helikopter pkk tarafından vurulup düşürülmüştü ve içindeki askerlerimizi yakmışlardı içinde ölenlerin hepside arkadaşı kankasıydı O gün orada şehid olmayan teyzemin oğlu askerden geldikten 1 yıl sonra beynindeki tümör yüzünden vefat etti.
Yani işin özeti Arkadaşım Ölüm Allahın emridir ecel geldikten sonra ne 1 saniye fazla ne bir saniye eksik yaşamazsın ve ölüm alnına yazıldıktan sonra nerede olursan ol seni bulur tıpkı kız kulesindeki prensen gibi. Ve ömrü cihaddan cihada koşmakla ve komutanlık yapmakla geçen Halid bin Velid cephede değil evinde yatagında ölmüştür.
Yani işin özeti Arkadaşım Ölüm Allahın emridir ecel geldikten sonra ne 1 saniye fazla ne bir saniye eksik yaşamazsın ve ölüm alnına yazıldıktan sonra nerede olursan ol seni bulur tıpkı kız kulesindeki prensen gibi. Ve ömrü cihaddan cihada koşmakla ve komutanlık yapmakla geçen Halid bin Velid cephede değil evinde yatagında ölmüştür.
Ailem ayni sizin dile getirdiginiz seyleri soyluyor. Asla baski yok bana karsi. Son karar senin diyorlar. Ama annem icten ice uzuluyor biliyorum. Tek kiz evladiyim gozunun onunden ayirmaya kiyamaz beni. Rabbim hayirlisini versin canim. Suan cok skintidayim duadan baska elimden bir sey gelmiyoramin canım. anneni çok iyi anlıyorum benim ailemde hiç istemediler, gecesi gündüzü yok yalnız kalırsın seni uzağa götürür özleriz falan diye... ama baskı yapmadılar sadece dile getirdiler, şimdi durum nasıl dersen babamla eşim arkadaş gibi şükür her gün arayıp nasıl olduğumuzu bişeye ihtiyacımız olup olmadığını soruyolar. benim akrabamda asker 18 yıl boyunca başka şehirlerde görev yaptı eşi iki çocuğu var şimdi, sağ salim döndüler memleketlerine bu sene. asker ve polis eşi olmak maalesef zor, çok güç bi karar ... ama içinden ona güveniyosan, istiyorsan evlen derim bu senin kararın rabbim dayanma sabır gücü veriyo merak etme
Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor
aynen canım çok zor,haberleri duyunca inan çok korkuyorum bende, Allah o pislikleri, o pisliklerin önünü açanları ve onları destekleyen diğer hainlerin tez zamanda belasını versin parça parça etsin inşaallah
Cok dogru demissin canmteyzemin oğlunun birisi subaydı ve dogu da en zor yerlerde görev yaptı.Hatta hiç unutmam kendisi izindeyken görev yaptıgı karakolu basıp tüm askerleri öldürmüşlerdi kendisi eğer izinde memlekette olmasa şehidlerin içinde olup ebedi aleme göç edecekti. Teyzeme hiç korkmuyor musun oğlun askeriyede dediklerinde, Veren Allah Alanda Allah eğer kısmetinde ölüm varsa evinde otururkende ölür demişti. Şimdi Teyzemin oğlu emekli oldu ama küçük erkek kardeşi komondo olarak askerliğini yapmıştı. Çatışmaya giderken helikopter kuzenimi bindiği halde agırlık oldu diye indirip bir sonraki helikoptere bin demiş ve o helikopter pkk tarafından vurulup düşürülmüştü ve içindeki askerlerimizi yakmışlardı içinde ölenlerin hepside arkadaşı kankasıydı O gün orada şehid olmayan teyzemin oğlu askerden geldikten 1 yıl sonra beynindeki tümör yüzünden vefat etti.
Amin canimaynen canım çok zor,haberleri duyunca inan çok korkuyorum bende, Allah o pislikleri, o pisliklerin önünü açanları ve onları destekleyen diğer hainlerin tez zamanda belasını versin parça parça etsin inşaallah
Her şehit haberinde arkadaşlarımıza eşlerine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle telefonlara sarılıyoruz. Onlar iyiyse seviniyor muyuz? Hayır. Rabbim korusun ya artık bitsin bu terör bitsin bu kin nefret. Ölmesin masumlar. Haberlere bakamıyorum yüreğim dayanmıyor artık. Zamansız gelen ölümlerden korusun Rabbim. Zalimlerden korusun Rabbim.
Asker eşi yada polis eşi değilim. Urfada oturuyorum ve nefret ediyorum! Hergün işe yollarken eşimi bu olaylardan sonra içim bir garip oluyor. Kardeşim kapını pencereni kilitle diyor. Herkes teyakkuzda herkes tedirgin gece helikopter geziyor. Merkezdeyim ama korkumdan balıklı göle dergah camiine bile gidemiyoruz. Allah kahretsin hepsini. Allah yardımcınız olsun eşlerinize sizlere. Allah muhafaza etsin