• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehit haberleri :(

Biraz çalışsınlar ne demek ya bizim insanımıza noluyor eskiden polis deyince bir saygı bir vatanperver olurduk şimdi ise aaa polis mi aman çalışsın aman bilmem nerde o eski Türklük ruhu derin bir uykuda .

ne askerin ne polisin malesef hiçbir kıymeti yok bu ülkede, hiçbir yetkileri yok.
tehlikeyle karşılaşınca bile önce havaya sonra ayağına sonra bacağına ateş edeyim derken adamlar birer birer şehit ediyor askerlerimizi polislerimizi.

hadi o vatan hainleri sevmiyor da bizim milletimize ne oluyor anlamıyorum, biz sıcak yatağınızda mışıl mışıl uyurken onlar dağlarda bizim için canlarını feda ediyorlar.

arkadaşlar inanın bu şehit haberlerini duydukça vatan sağolsun falan diyemiyorum ben artık, ne vatan sağolsunu olan şehit düşenlere geride bıraktıklarına oluyor malesef.

geçen yıl pazarda eşinin yanında şehit düşen astsubayımızı hala unutamıyorum, üstelik eşi 3 aylık hamileydi aşerdiği için pazardalardı. acaba o kadın vatan sağolsun diyebildi mi?
çok üzgünüm gerçekten:KK61:
Rabbim yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Direkt özet geçeceğim, alakasız gibi durabilir ama konunun özüne değinmek istiyorum.
Kimse kusura bakmasın; bu ülkede polis ve asker iktidarın maşası sadece. .
Bu ülkede polis ölüyorsa, asker ölüyorsa, gencecik insanlar ölüyorsa devlet yüzünden ölüyor.

Sen bir toplumu yüzyıllardır ez, zulm et, yok say, anadilinde konuşuyor diye işkence et ne bekliyorsun? (bu kısımda yazacağım çok şey var aslında ama kısa keseceğim)
Lütfen geniş düşünün biraz.. Sorun, neden bu ülkede zenginin çocuğu ölmüyor, neden olan hep garibana oluyor, neden tayyibin oğlu askere gitmiyor..
Benim her şehit haberinde ciğerim yanıyor resmen. Şehit anasının, şehit babasının 'bir oğlum daha olsun o da şehit olsun' benzeri söylemleri aklım almıyor, almayacak...
Vatan sevgisi bu değil çünkü. Vatanını seven müsade etmez vatanını ona buna peşkeş çekene, parsel parsel satana.

Suruçtaki katliamda 32 güzel insanın ölmesine sebep iktidardır. Evet patlamayı işidli beyni yıkanmış bir çocuk yaptı, ama kesinlikle iktidarın talimatıyla.
Niçin? çünkü barış sürecini baltalamak için. Çünkü çekilen pkk geri dönsün, yeniden silahlansın.. Barajın üstüne çıkan hdp, barajın altına düşsün, ve adam başkanlık sistemini getirsin, padişah olsun.

Akp'nin işidi beslediğini, her türlü silahı sağladığını, bizim hastanelerimizde tedavi ettiğini görmüyor musunuz. Ne biçim videolar var internette hiç denk gelmediniz mi! Bu caniler 3 gün önce dibimizde toplanıp piknik yapmışlar ya!

Biliyorum kk'da siyasi içerikli paylaşım yapmak yasak. Ama gerçekten yazmak istedim, kib'lenip banlanabilirim hiç problem değil.

Burası paylaşım yapılan bir forum, her türlü konuya denk geliyoruz, kaynanayla ilgili bir sorun yazılabiliyorsa cumhurbaşkanınla ilgili de yazılabilmeli. Hele ki ülkenin şu günlerde kan kokan bu halinde...

*Son olarak; gezi döneminden beri aklım takılan bir şey var;
Bir meslek grubunda binlerce insan aynı şekilde vicdansız olabilir mi?

Suruç katliamında insanlar yaralıları, ölüleri taşırken polisin gaz sıktığını biliyor musunuz? Aranızda gaz yiyen oldu mu bilmiyorum, ama ben kısaca tarif edeyim yine de; o sırada gözünü açamıyorsun, nefes alamıyorsun.
İnsanlar cenazelerini kaldırıyorlar, yine polisin ağır müdahalesi.. Kimse bana demesin onlar da emir kulu diye.

* Bu arada kürt kökenli değilim sadece insani düşünebildiğime inanıyorum.

ne askerin ne polisin malesef hiçbir kıymeti yok bu ülkede, hiçbir yetkileri yok.
tehlikeyle karşılaşınca bile önce havaya sonra ayağına sonra bacağına ateş edeyim derken adamlar birer birer şehit ediyor askerlerimizi polislerimizi.

hadi o vatan hainleri sevmiyor da bizim milletimize ne oluyor anlamıyorum, biz sıcak yatağınızda mışıl mışıl uyurken onlar dağlarda bizim için canlarını feda ediyorlar.

arkadaşlar inanın bu şehit haberlerini duydukça vatan sağolsun falan diyemiyorum ben artık, ne vatan sağolsunu olan şehit düşenlere geride bıraktıklarına oluyor malesef.

geçen yıl pazarda eşinin yanında şehit düşen astsubayımızı hala unutamıyorum, üstelik eşi 3 aylık hamileydi aşerdiği için pazardalardı. acaba o kadın vatan sağolsun diyebildi mi?
çok üzgünüm gerçekten:KK61:
Rabbim yardımcımız olsun.

Bende çok üzülüyorum Ağrı'da 4 asker yaralanmıştı ve biri ağır yaralıydı Fırat'ın şehit olduğu zamanlar ağladım gözlerim şişti o gün . Gece rüyamda gördüm o askeri hastaneye gdiyorum rüyamda içimden yazık bacağı ne kötü olmuş nasıl güçlü heybetli bir askerimiz nasıl kıymışlar diyorum yanında makinalar var gözlerimin içine içine baktı ağladı
sen de farkındasın dedi ben rüyamda çıktım odadan ağladım sabah uyandım gözlerim kıpkırmızı olmuş .o kadar merak ediyorum ki o asker kurtulsun diye çok dua ettim

Yurt dışına bir gitseler var ya onların andımız ve marşları o kadar sert ve ayrıştırıcı ki özellikle Almanya ve Fransa adamlar ingilizce bildiği halde konuşmuyor öyle vatanseverler yani ama öğreniyorlar bütün dilleri her şeyi biliyor kendini yetiştiriyorlar . Bizimkiler de hep Avrupa özentisi hep bir hakir görme küçümseme halbuki bilmiyorlar bilseler Tarih kitapları bile değişti artık.

Kardeşim eğer üniversiteyi kazanamasaydı askere gidecekti hem de bu karışıklıkta Allah tan kazandı , çok zor bir durum Allah şehit yakınlarına sabrını veriyor demek ki yoksa ben düşündükçe deli oluyorum tek kardeşimi bu hainler için kaybettiğimi , bir bitmedi bu terör belası öyle yaptık olmadı böyle yaptık olmadı bir bela sardı Allah başımıza 30 yıldır kurtulamıyoruz ne çektik be.

Back
X