• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şehit haberleri :(

Son zamanlarda duyduğumuz şehit haberleri mahvetti beni. Ağlamaktan bi hal oldum :( sevdiğim kişi de asker ve ben çok korkuyorum. Hep diken üstündeyim. Polis ya da asker eşleri sizler nasıl hissediyorsunuz,çok huzursuzum :( ailemin önyargısı vardı başindan beri. Ama ben sevince her şeyin üstesinden gelebilirim diye düsündüm. Cok duygusal biriyim. Ona bir sey olacak düşüncesi bile beni mahvediyor :(
Asker kızıyım polis eşiyim ataş düştüğü yeri yakar bunu bilir bunu söylerim

bosver canım anlamazlar illa saptırırlar konu dısına cıkarlar cevap vermek bile cok bunlara...
İlla konuyu saptirmaya calisacaksiniz degil mi? Konum hakkinda yorum yapacaksaniz buyrun, konuyu baska taraflara cekmekse amaciniz lutfen zaten yeterince uzgunuz!
Bende asker eşiyim,diyarbakrdayz son 1senemiz insallah. Bayramdan 1 hafta önce gitmişti kadır gecesı gunu gelip beni havaalanına bırakıcaktı gelemedi bende tek geldim havaalanına ailemin yanına geldim bayramda ailemin yanında olmak iyiydi ama eşim yoktu bi yanım buruktu 1 ayı gecmıs olcak görmeyeli....Cok zor herkesten uzak olmak kim dost kim düşman bilmemek.Sen tokken onun ac oldugunu bilmek.Sen mısıl mısıl uyurken onun uykuya hasret olması 42 derece gunesin altında görev yapması zor.Zaten panik bi insandım iyice arttı bu belki hamilelikten ama bu ara hep yüreğim agzımda korkuyorum babasız evladımı buyutmekten.Rabbim zalimlere fırsat vermesin askeri polisi bu vatanın iyiliği için çabalayan herkesin yar ve yardımcısı olsun Rabbim.

Özellikle şehit haberlerini okumuyorum izlemiyorum artik, en cok içimi yakan konu :KK61: Allah özellikle doğuda görev yapan askerlerimize ve polislerimize yardimci olsun.

Sevdiğini bekleyen, orada yasayan herkese de sabır versin. Kimsenin ocağına ateş düşmesin artık :( :(

malesef öyle burda yazamıycam olaylar yasadım gözümün içine içine baka baka suyumu kahvemı içip yemegi yiyip sonradan ne mal oldugu anladıgım insanlar oldu malesef....
kim dost kim düşman bilememek...evet Doğu ve g.doğuda görev yapaninsanların en büyük handikapı bu

Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
Ben hiç üzülmedim, ah masum (!) gencecik çocuklar ne de güzel canlı bomba övüyorlardı. Arin Mirkan, Sibel Bulut pkklı canlı bombadır. Ama sen bunu benden daha iyi biliyorsun aslında.

Babam olmasaydı kocam olmasaydı bile kuçucuk yaşımda tek başıma doğuya giderek göreve başladım ..giden her cana uzuldum...konuyu saptıran vatandaş (bu kelimeyi kullanmamam gereken bir hal olduğun ortada ya) ordaki insanlar aktivist idi yardım goturuyorlardı neden üzülmeyelim..velevki ibneyiz diyenlerle bayrak sallayacağınıza şu an klavyeden delikanlılık yapmanıza musade eden mışıl mışıl uyumanıza önderlik eden vatan evlatlarına iki gram haysiyetle üzülmeyi becerebilseydiniz bu topraklarda yaşayan insanların sırtı yere gelmez kimsenin oyunlarına alet olmaz refah seviyesi en tepedeki milletlerden biri olurduk ama nerdeeee kaostan beslenen varlıklar yaşadığı surece bizden bi ....... Olmaz..hayırlı geceler.

Su gunler canim yaniyor.
Canim cok yaniyor.
Elimden hic bi halt gelmiyor kahretsin.
Pkk soyun kurusun, kendi hanenize bombalar dusuresiniz insallah.
Kendi namlularinizin hedefi olasiniz insallah.

Her gun her gun ama her gun sehit haberi.
Yurek dayanmiyor artik.

Ates düştüğü yeri yakıyor onlarca masum can veriyor vermeye de devam edecek adam olmayanları adam etmek zor rabbim geride kalanlara sabir ve güç versin. Polis asker yakini olmak ayri bir sabir güç istiyor biz onlari beklemeye onlarda kendi canlarıni hice sayarak bizi korumaya mecburlar rabbim yar ve yardimcilari olsun hepsinin.

ALLAH korusun hepsini, dualarımız onlarla... hala unutamıyorum yıllar önce, şehit olmafan hemen önce ailesini arayıp helallik isteyen askeri ve onun şehadet anına telefondan tanık olan ailesini... Adını sanını unuttum ama o ve onun gibi binlercesinin yaptığı yiğitliği unutamıyorum. Konuyla alakası yok ama eylemcilere, göstericilere üzülmek, onlara ihanet gibi geliyor bana...
Senin yatak odana dek çilingirle girerken istihbaratın nerdeydi diye sormazlar mı adama . . Bizimkiler anca fişleme yapsın adamlar polislerimizi uykularında şehit ettiler :(

çok zor...
günlerdir ne hissettiğimi bilemiyorum...

sürekli güçlü durmak zorunda olmak hiç kolay değil.. ağlamak istiyorum, kahroluyorum, meraktan ölüyorum ama belli etmemen gerekiyor.
dik durman, güçlü olman, moral vermen gerekiyor, panik yapmaman sabırla durman gerekiyor.

sevdiğin adam sende moral bulmak istiyor bazen başarabiliyorum bunu...
bazen de adamı anlattığına pişman ediyorum, benim sabret demem gerekirken teselli bana veriliyor, olsun üzülme, korkma diye...

nasıl üzülmeyeceksin ? kılına zarar gelmesin dediğin, kıyamadığın, öpmelere doyamadığın adamın aracı taranıyor, taşlar sopalar yerini mermilere bırakmış halde, resmen öldürmek isteniyor.

araçları yakılıyor, taranıyor...

nasıl ağlamayacak, güçlü duracaksın ? nasıl , nasıl, nasıl ?

bütün gün kafamda acı şeyler...
içime içime ağlıyorum son zamanlarda...

moralim yerlerde ama kendimi iyi göstermeye, bir de aklını bende bıraktırmamaya , moral olmaya çalışıyorum..

enerjili ses tonuyla, geçer bitanem, olur hayatım, sakin ol endişelenme balım, ahh tabi ki geçecek hepsi sevgilim böyle bir sevgi pıtırcığı...

telefonlar kapandığı anda da haydi hüngür hüngür gözyaşı...
Allahım hepsini korusun En Büyük TÜRKİYE

Derler ya şehit haberleri kanıksandı diye, yok öyle bir şey. Hiçbirini tanımam, etmem. Bir kere sela okunuyordu, kulak kabarttım; askermiş. Ayaktaydım, çömeldim; hıçkıra hıçkıra ağladım.

Ülkemiz üzerinde kimin ne niyeti varsa, dönsün kendini bulsun. Allah tüm kuzuları korusun.

çok zor...

sürekli güçlü durmak zorunda olmak hiç kolay değil.. ağlamak istiyorum, kahroluyorum, meraktan ölüyorum ama belli etmemen gerekiyor.
dik durman, güçlü olman, moral vermen gerekiyor, panik yapmaman sabırla durman gerekiyor.

bazen de adamı anlattığına pişman ediyorum, benim sabret demem gerekirken teselli bana veriliyor, olsun üzülme, korkma diye...

nasıl üzülmeyeceksin ? kılına zarar gelmesin dediğin, kıyamadığın, öpmelere doyamadığın adamın aracı taranıyor, taşlar sopalar yerini mermilere bırakmış halde, resmen öldürmek isteniyor.

moralim yerlerde ama kendimi iyi göstermeye, bir de aklını bende bıraktırmamaya , moral olmaya çalışıyorum..

enerjili ses tonuyla, geçer bitanem, olur hayatım, sakin ol endişelenme balım, ahh tabi ki geçecek hepsi sevgilim böyle bir sevgi pıtırcığı...

Beni anlatmissin arkadasim..
Rabbim bizlere sabir eslerimizede guc kuvvet versin..
Korktugumuzla imtihan etmesin Rabbim bizleri insallah.

çok zor...

Rabbim hepsini korusun. Allah dayanma gücü versin sizlere.

bazen hissettiklerimi anlatamadığımı düşünüyorum sonra benimle aynı konumda olanlar aklıma geliyor, bizi ancak bizler anlayabiliyoruz... biliyorum... yazamasak tam olarak ifade edemesek de hislerimiz ortak... biliyorum...

amin arkadaşım, tüm kalbimle amin diyorum...

tez vakitte çıkalım aydınlığa..

Rabbim hepsini korusun. Allah dayanma gücü versin sizlere.

amiiin, çok teşekkür ederim...

Asker veya polis eşi değilim ama tüm yazdıklarınızı okudum,içimi titretti yazdıklarınız sizi tamamen anlamam tabiki mümkün değil empati yapmak bile zor hiçbirinizin korktuğu başına gelmesin inşallah kimsenin eşi,babası,oğlu,kardeşi,arkadaşı bu şerefsizler yüzünden zarar görmesin,çocukken evlerimizin bitişik olduğu,ilk ve ortaokulu beraber bitirdiğim arkadaşımın fotoğrafını görmüştüm 2 sene önce bir şehit haberinde içim kavruldu resmen rabbim yardımcısı olsun hepinizin her görev dönüşü sağ salim kavuşun inşallah eşlerinize

İnsanın eşini gonderirken yaaaa bir daha ...........demek ne demektir ?????yaşamayan bilemez.iznini ayarlayıp cikamamak ne demektir?
Yaşamayan bilemez. ..
Haftasonu pikniğe gidersin yaptığını yemeden dönmek ne demektir?
Yaşamayan bilemez...
Şimdi bana git bari çocuk gezsin eglensin diyor .bu yıl ben gelemem diyor.
Ben ne yaparim kizlar söyleyin 5 yaşında dede nene diye tutturan çocuk bir yandan da evde tek kalacak saati olmadan gelip gidecek bir eş. ...RABBİM ÜLKEMİZİN ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLARI KALDIRSIN İNŞALLAH. ..POLISIMIZE ASKERIMIZE GÜÇ KUVVET VERSIN ..BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN İNŞALLAH. ..
KIMSE EVLAT ACISINI,ES ACISINI,BABA,ANNE ACISINI YASAMASIN INSALLAH AMINNNNNNNN

çok zor...

İnsanın eşini gonderirken yaaaa bir daha ...........demek ne demektir ?????yaşamayan bilemez.iznini ayarlayıp cikamamak ne demektir?
Yaşamayan bilemez. ..
Haftasonu pikniğe gidersin yaptığını yemeden dönmek ne demektir?
Yaşamayan bilemez...
Şimdi bana git bari çocuk gezsin eglensin diyor .bu yıl ben gelemem diyor.
Ben ne yaparim kizlar söyleyin 5 yaşında dede nene diye tutturan çocuk bir yandan da evde tek kalacak saati olmadan gelip gidecek bir eş. ...RABBİM ÜLKEMİZİN ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLARI KALDIRSIN İNŞALLAH. ..POLISIMIZE ASKERIMIZE GÜÇ KUVVET VERSIN ..BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN İNŞALLAH. ..
KIMSE EVLAT ACISINI,ES ACISINI,BABA,ANNE ACISINI YASAMASIN INSALLAH AMINNNNNNNN

izin nedir tatil nedir bilmedik, uzun vadeli memlekete gitme planları yapamadık, düğün bayram seyran deyip sevdiklerimizin yanında olamadık dış görev ha çıktı ha çıkıcak diye yüreğimiz ağzımızda bekledik, elin memleketinde haftalarca yalnız kaldım eşim göreve gittiğinde, tv izleyemez oldum ya biyer karışıksa diye. gözümüzün önünde katil polis pankartı açıldı, anamıza küfürler doğmamış evladımıza beddualar edildi görmezden geldik.
yine de gururluyum, bu memleket için, anasını, eşini geride bırakıp, göğsünde ayyıldızlı armayı taşıyıp, klavye başından delikanlılık değil, hırsızıyla teröristiyle belalısıyla göğüs göğüse çarpışan eşe sahibim. Allah başımızdan eksik etmesin.

Back
X