şehit haberleri :(

Bu ulkenin basinda Amerika gibi bela oldugu ve desteklendigi surece daha cok uzuluruz biz. Insallah sacma sapan suriyeye falan girmezler.

Ayni durumdayiz canim birlikte gidecwktik ama simdi oglumla ben gidecegim b3nde gitmek istemiyorum ama oda git diyor bana evde zaten yalniz kalacaksin diyo icim yaniyoo

önemli olan eş adayının karakteri, sen tam anlamıyla güveniyorsan hazır hissediyorsan evlenmelisin. iyi düşünmeden yapılan evlilikler hüsran olabiliyor

Tam yarama parmak bastin esim polis ben geldim istanbula ailemin yanina esim mus ta polis. Ilk ayrilisimiz agustosta tatil rezervasyonumuz vardi ucak biletimiz herseyimiz hazir 8 aylik evliyiz daha evlendigimizde balayina gidemedik diye yaza gideriz dedik hem de stres atariz ama izinleri kapattilar ne olacak belli degil. Rabbim hepsine askerimize polisimize sabir guc versin. Rabbim korusun hepsini kotu insanlardan...

Biz doguda degiliz ama deli gibi istiyordum. Dogu gorevi gelsin de yapalim bitsin diye. Gelmedi diye uzuldum hatta. Sonra bu olaylar çıktı karmakarışık oldum.

Bayrama yakın zaten çalışma saatleri değişmisti. 2 gece ise gidip bir gün izin yapıyordu eşim. Tek tesellisi izine çıkıp yapacağımız tatili. Izinler kaldırıldı. O orda kaldi ben ailemin yanına gelmiş onu bekliyordum. Aklım onda.

Orda olsaydım da ben evde yalnız kalacaktım. Yine anlamı yok.

Bu meslek böyle maalesef.
Allah hepsini korusun.

Biz birlikte olalım yanimda olsunu bile lüks sayıyoruz çoğu zaman. Canları sağolsun diyerek yaşıyoruz.

Ağır konuşacağım uzatmak istemiyorum bu nedenle. Ülkemi karistiranlar, bu olaylarda en ufak parmağı olanlar kahrolsun!

Allah'ım korusun kollasın onları biz yaşamadığımız halde bu kadar içimiz yanıyorsa ailelerini sevdiklerini düşünemiyorum çok zor Allah yardımcıları olsun.

Allah yardimciniz olsun

Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?

Ben de batmandayim canim ve heran birsey olacak diye diken üstünde geziniyorum evde. ALLAH eslerimizi polisimizi askerimizi korusun...
ben de gidecektim çocuklarla ama artik gidebilir miyim bilmiyorum. Canlari sagolsun gitmesem de olur. Biz de lojmadayiz

biz lojmanda değiliz ama arada oğlumu parka getiriyoruz sallanan kaydıraktan kayan bir anne görürsen bil ki benim

İlla konuyu saptirmaya calisacaksiniz degil mi? Konum hakkinda yorum yapacaksaniz buyrun, konuyu baska taraflara cekmekse amaciniz lutfen zaten yeterince uzgunuz!

biz lojmanda değiliz ama arada oğlumu parka getiriyoruz sallanan kaydıraktan kayan bir anne görürsen bil ki benim

Bizim evde tam parka bakıyor canim. Bundan sonra sallananlara kayanlara bakarim artik...
Allah evlatlarimizi ve eslerimizi ve herkesi muhafaza etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…