- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.076
- 333
Ayni durumdayiz canim birlikte gidecwktik ama simdi oglumla ben gidecegim b3nde gitmek istemiyorum ama oda git diyor bana evde zaten yalniz kalacaksin diyo icim yaniyooBam telime bastın...
Eşim polis memuru,3 senedir batmandayı, izinleri kaldırıldı,8 ağustosta ben oğlumla ankaraya gidecektim eşim 21inde gelecekti şimdi hiç gitmek istemiyorum,batman havaalanı kapalı Diyarbakırdanuçağa binicez ama karayolunu trafiğe kapatmış teröristler nasıl olacak bilemedim eşim gidin diyo,zaten görev yazarlar evde olmam aklım kalır diyo
AminAllah tüm polis ve askerlerimizi korusun insallah, bu millet üzülmeyi haketmiyor
Ailem ayni sizin dile getirdiginiz seyleri soyluyor. Asla baski yok bana karsi. Son karar senin diyorlar. Ama annem icten ice uzuluyor biliyorum. Tek kiz evladiyim gozunun onunden ayirmaya kiyamaz beni. Rabbim hayirlisini versin canim. Suan cok skintidayim duadan baska elimden bir sey gelmiyor
Bam telime bastın...
Eşim polis memuru,3 senedir batmandayı, izinleri kaldırıldı,8 ağustosta ben oğlumla ankaraya gidecektim eşim 21inde gelecekti şimdi hiç gitmek istemiyorum,batman havaalanı kapalı Diyarbakırdanuçağa binicez ama karayolunu trafiğe kapatmış teröristler nasıl olacak bilemedim eşim gidin diyo,zaten görev yazarlar evde olmam aklım kalır diyo
Bam telime bastın...
Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
Ben de batmandayim canim ve heran birsey olacak diye diken üstünde geziniyorum evde. ALLAH eslerimizi polisimizi askerimizi korusun...
ben de gidecektim çocuklarla ama artik gidebilir miyim bilmiyorum. Canlari sagolsun gitmesem de olur. Biz de lojmadayiz
İlla konuyu saptirmaya calisacaksiniz degil mi? Konum hakkinda yorum yapacaksaniz buyrun, konuyu baska taraflara cekmekse amaciniz lutfen zaten yeterince uzgunuz!Ah canım sevdiğin asker çok mu üzülüyorsun, suruçta ölen 32 gencede üzüldün mü acaba ? Yoksa sadece asker ve polis olunca mı ölenlere üzülünüyor? Çünkü o gencecik çocukların ana babası yoktu değil mi?
biz lojmanda değiliz ama arada oğlumu parka getiriyoruz sallanan kaydıraktan kayan bir anne görürsen bil ki benim
biz lojmanda değiliz ama arada oğlumu parka getiriyoruz sallanan kaydıraktan kayan bir anne görürsen bil ki benim
İlla konuyu saptirmaya calisacaksiniz degil mi? Konum hakkinda yorum yapacaksaniz buyrun, konuyu baska taraflara cekmekse amaciniz lutfen zaten yeterince uzgunuz!
Bizim evde tam parka bakıyor canim. Bundan sonra sallananlara kayanlara bakarim artik...
Allah evlatlarimizi ve eslerimizi ve herkesi muhafaza etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?