- 26 Ocak 2015
- 88
- 59
- 88
- 36
merhabalar, hayatımın dönüm noktalarından olacak bir karar alma evresindeyim. hali hazırda büyük bir şehirde 7 yıldır devlet memuru olarak çalışıyorum. maaş da normal devlet memurlarından yüksek. o yüzden daha önceki konumda da 3500 tl aylık ödemeli ev kredisine girip girmeme konusunda fikir danışmıştım. 3400 tl kredi borcuna girdim küçük bir ev aldım burda. şu anda 5 yıl daha ödenecek. ama bu büyükşehirde yalnızım ailem memlekette. arkadaşlarım var ama arkadaşların desteği de nereye kadar olabilir ki. ailemin yakınında yaşamak istiyorum. ama buradaki kadrom tayin mümkün olan bir kadro değil. çakılı kadrodayım. ama artık burda yaşamak istemiyorum. kaldı ki ailem de yaşlanıyor ve bu mesafe cidden zor geliyor artık gidip gelme konusunda. ayrıca evli değilim. bu şehirde de karşıma güven vermeyen tipler çıkıyor. burada gerçekten kısmetim olmayacak gibi hissediyorum. durum şu ki; ailemin bulunduğu yere çok yakın bir şehirde belediyede çalışma imkanım olacak. ancak tayin durumu olmadığı için istifa etmek durumunda olacağım ve devlet memurluğu olmayacak. sözleşmeli pozisyonda çalışacağım. siz olsanız oraya geçiş yapar mısınız?