Merhaba biraz uzun olacak kusura bakmayın Ben bir senelik evliyim İstanbul da çalışıyorum, ailem bize 5-6 saatlik mesafede kayınvalidem 15 dakika mesafede.Ben sevgiliyken eşim başka şehirde oturuyordu ailesinden uzaktaydı ben hep kendi ayaklarının üzerinde duruyor ailesine düşkün değil diye düşündüm çünkü anne kuzusu erkeklerden nefret ediyorum. Nitekim öyle değilmiş... kayınvalide biz nişanlıyken beni yemeğe fln çağırırdı o zman fark etmemiştim çok iyiydi özünde iyi bir insan ama ben oğluna düşkünlüğünden dolayı ondan nefret eder hale geldim çünkü anne babası yaşlılar ve ne olsa küsüyorlar ben yakın oturuyoruz diye sürekli evlerine gitmek istemiyorum ama eşim bensiz gitmek istemiyor çünkü anne babası sürekli beni soruyormuş bende çok fazla gitmek istemiyorum ayda bir gitsem benim için yeterli eşimi sürekli arıyor balayına gittiğimizde günde 3-4 kez arayıp napiyorsun beni niye aramadın deyip duruyor ve bunu sanki çok kötü bir şey yapmış gibi ve bağırarak dile getiriyor ve ben çıldırıyorum eşimle her şehir dışına çıktığımızda oturup ağlıyor ben seni çok özledim diyor ki iki gün önce görmesine rağmen, eşim sevgililer gününde resmimizi tablo yaptırdı bende istiyorum diyor , evime ne alsam benim evimde de bundan yok diyor.
Eşimle ailemin olduğu yere gittiğimizde sürekli panikliyor arayıp arayıp duruyor eşim açmazsa beni arayıp neden acmiyor telefonu diyor ve bildiğiniz azarlar gibi konuşuyor ,benim ailemin yanına geldiğimizde oğlunu elinden alacakmışız gibi davranıyor ve biz onca borcumuz varken oğlum bana bunu yap beni buraya götür tarzında konuşmalar yapıyor,sinir oluyorum.Ben bu yüzden samimiyet kurmak istemiyorum daha bir çok şey var ama buraya sığmayacak sanırım
Benim sorunum şu her haftasonu içime sıkıntı giriyor çünkü biliyorum eşim hadi annemleri ziyaret edelim diyecek diye ve her oraya gittiğimizde mutlaka o gün evde tartışıyoruz,ben kendi aileme 4-5 ayda bir haftasonu 2-3 gün gidebiliyorum . Onlara böyle sıklıkla gitmeye de sinir oluyorum.ben bu konuyu nasıl aşabilirim kv sevemiyorum ve sizce bunlar normal mi ben kv ısınamadım lütfen bir yol gösterin oğluna düşkünlüğünden dolayı bir şey olsun da hiç konuşmayalım diyorum bazen ben mi çok kötü kalpliyim bilmiyorum
Ben İstanbul'da sıkıldım şehir değiştirmek istiyorum.şehir değiştirsem gelip oğlumu özledim deyip aylarca yanımda kalır mı bilmiyorum ama çok bunaldım hem bu şehirden hem de kv bu kadar yakın olmaktan bu yüzden taşınmak istiyorum sizce bu çözüm olur mu , bir kere kv yanında konuyu açtık x şehrine taşınsak nasıl olur diye hemen ordan bildiğiniz bağırarak olmaz öyle şey fln dedi hayallerimize bile müdahale ediyor kadın gerçekten çok bunaldım bu kadından kurtuluş yok bana
(((
Başına gelen var mı böyle bir durumda ne yapabilirim?