- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Şu an uzak geliyor bize ama eminim göz açıp kapatana kadar büyüyecekTeşekkür ederim darısı sizlere olsun.
Şu an uzak geliyor bize ama eminim göz açıp kapatana kadar büyüyecekşimdi bile 8 buçuk aylık oldu, hangi ara geçti bilmiyorum, daha dün doğdu sanki
Çok güzel yaO kadar çabuk grçiyor ki zaman anlamıyorsun bile.
Bir bakmışsın okula başlamış,bizimde öylr oldu hangi ara büyüdünde anne oldun diyorum.
Seni hiç tahmin edemeyeceğin anda hissederek anlaması muhteşem senin mimiginden kocan hissetmezken mutsuz olduğunu o hissediyor noldugunu soruyor daha bundan samimi ne olabilir kiÇok güzel yaannem de hep der senin en iyi arkadaşın olacak diye
Seni hiç tahmin edemeyeceğin anda hissederek anlaması muhteşem senin mimiginden kocan hissetmezken mutsuz olduğunu o hissediyor noldugunu soruyor daha bundan samimi ne olabilir ki
Amin inşallah oğlun mi var kziin mi bilmiyorum ama benim büyük oğlan 10 yaşında onun bana sahip çıkması bile çok güzelKesinlikle canım, Allah her isteyene nasip etsin inşallah
Çok güzel ya, maşallah o küçük yakışıklıyaAmin inşallah oğlun mi var kziin mi bilmiyorum ama benim büyük oğlan 10 yaşında onun bana sahip çıkması bile çok güzel
Allah bağışlasın sağlıklı güzel ömür versin inşallahÇok güzel ya, maşallah o küçük yakışıklıya
Kızım var canım, profildeki fotoğrafımız yenidoğan çekimimizden
Amin canımAllah bağışlasın sağlıklı güzel ömür versin inşallah
Çok güzel yaannem de hep der senin en iyi arkadaşın olacak diye
O henüz yiyemiyor ama sütümden geçmiştir inşallah teyzesiNefis görüntü tatlımyesin küçük minnak yarasın ellerine sağlık başayılar dilerim
Çorbalar yarışmasında birinci olduğumda hediye gelmişti canımBu arada pasta sunum tabağınada bayıldım
Ben nasıl atladım bunuO henüz yiyemiyor ama sütümden geçmiştir inşallah teyzesiteşekkür ederiz
Onlar da olmazsa olmazı zaten. Aile olmak bunu gerektirirAynen öyle oluyor,didişmeleri söylemiyorum zaten
Waaaaw bende istiyoruuum beneneeeeÇorbalar yarışmasında birinci olduğumda hediye gelmişti canımisabel ablamın zevkli hediyelerinden en çok kullandığım pasta tabağım oldu. Bir de katlı kurabiyeliği var
1 yaş doğum gününde bu tarifi yapıp önüne koyup kendi üstünü başını batırarak yesin istiyorumBen nasıl atladım bunusütünle yarasın inşallah kuzucuğa
Darısı başına diyeyim canımWaaaaw bende istiyoruuum beneneeee
Yaa süper olur kuzum bencede yap bunu1 yaş doğum gününde bu tarifi yapıp önüne koyup kendi üstünü başını batırarak yesin istiyorumçok teşekkürler tekrar canım
AmiiiiiiiiiiiinDarısı başına diyeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?