- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Çok teşekkür ederim Nevreste ablacığımEllerine emeğine sağlık canım çok iştah açıcı görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Kızımın yiyebildiği meyvelerden biri olunca, kapılmamıştı da şansıma, hemen kaptımŞeftali sevilmez mi beaellerine saglik canim fotolar da cok kaliteli duruyo ayrica
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık Canım
Ağzım sulandı
Başarılar dilerim
Sağol canım, teşekkür ederimEllerine sağlık canım yarışmada başarılar cok güzel olmus
Beğenmenize sevindim, çok teşekkürlerSunum çok şirin♥ Elinize sağlık
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık harika görünüyor☺ Bol şans dilerim
İnşallah beğenirlerEline sağlık canımm efsane olmuşş❤ eminim alerjik bebiş anneleri tarifi görünce çokk sevinecek
Çok teşekkür ederim canım benimKuzum çok güzel görünüyorsenin bebişi pasta süsü yapsaydık keşke, pastanın barbiesi
Kuzum çok geçmiş olsun, kolay çıkarsın inşAllah dişleriniÇok teşekkür ederim canım benimUyanıktı aslında ama diş çıkartıyor teyzesi pek mızmız şu günlerde. Ağlayan gözlerle bakardı kameraya
Ben alerji durumundan dolayı muz ve çikolata kullanamadım canım. Siz hangi meyveyi seviyorsanız onunla yapabilirsin. Ara kata muz üstüne kiraz yapabilirsin veya çilek. Beraberinde damla çikolata da çok yakışacaktır. Süt alerjiniz yoksa kremaya su yerine süt de koyabilirsin. Suyla yapacaksan sade yapma ama mutlaka tatlandıracak ekstra bi meyve kullan canımEllerine saglik , basarilar dilerim . Haftaya esimij dogumgununde denemek istiyorum ama seftalisiz meyvesiz damla cikolatayla yapsam olurmu yada muzla filan mi yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?