• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben alerji durumundan dolayı muz ve çikolata kullanamadım canım. Siz hangi meyveyi seviyorsanız onunla yapabilirsin. Ara kata muz üstüne kiraz yapabilirsin veya çilek. Beraberinde damla çikolata da çok yakışacaktır. Süt alerjiniz yoksa kremaya su yerine süt de koyabilirsin. Suyla yapacaksan sade yapma ama mutlaka tatlandıracak ekstra bi meyve kullan canım 💕

Afiyet olsun şimdiden 💕
Tesekkur ederim bakalim tariflerim arasina ekledim bunu yaparsam.dediklerini dikkate alirim mutlaka ... tekrar basarilar

Sütsüz bir pasta ne kadar iyi olabilir ki dedim içimden (görüntü olarak )

Açtım baktım valla harika gözüküyor eminim tadı da öyledir başarılar

Eline emeğine sağlık :KK68:
Teşekkür ederim canım 😍 dolapta biraz dinlenince tadı iyice güzel oldu hatta 🤭

Bana özel oldu kıskanmayın lütfennn :KK30: ben neneyim artık
Yok sana nene yazmışlar bize de yemek kategorisine özel biseyler yazılsa nasıl olur nede olsa ayda bir kişi kazanıyor zor değildir ama yapılabiliyor mu acaba :))

Yok sana nene yazmışlar bize de yemek kategorisine özel biseyler yazılsa nasıl olur nede olsa ayda bir kişi kazanıyor zor değildir ama yapılabiliyor mu acaba :))

Olur herhalde neden olmasın ayda bir kişi kazanıyor nasılsa.

Olur herhalde neden olmasın ayda bir kişi kazanıyor nasılsa.
Yoksa seni kiskandigimdan değil Ablam sen sitenin yöneticilerin den sonra önden gelen insanlarda nsin
İlk geldigimde nick inle falan dikkiatimi cekmistin mesela ❤️

Yoksa seni kiskandigimdan değil Ablam sen sitenin yöneticilerin den sonra önden gelen insanlarda nsin
İlk geldigimde nick inle falan dikkiatimi cekmistin mesela ❤

Şaka babında demim zaten onu,çok teşekkür ederim sağol nick dikkat çekiyor birde:))

Back