- 20 Mart 2008
- 141.340
- 212.659
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Onlar da olmazsa olmazı zaten. Aile olmak bunu gerektirir
Kesinlikle muhteşem oluyorlar büyüyüncede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar da olmazsa olmazı zaten. Aile olmak bunu gerektirir
Teşekkür ederim canımdeğişik ve güzel olmuş . Eline sağlık canım başarılar
Teşekkürlerkitaplar harikaaaa
Hiç sütsüz vanilyalı krema tarifi yok diye diyordum ama kendim uydurdum canım katılmayı çok istediğim için. Şansıma şeftali de boştaymışOoo çipetpetim ellerine emeğine sağlık ufaklıkla yapamam diyordun harikalar yaratmışsın yine
Annelik insana herşeyi yaptırıyor valla canım afiyet olsunHiç sütsüz vanilyalı krema tarifi yok diye diyordum ama kendim uydurdum canım katılmayı çok istediğim için. Şansıma şeftali de boştaymış
Çok teşekkür ederim
Çok haklısın canım kendi için olsa insan bu kadar dikkat edemez, aman bi kerelik olsun der belkiAnnelik insana herşeyi yaptırıyor valla canım afiyet olsun ❤
Tabi canım evlat bambaşkaÇok haklısın canım kendi için olsa insan bu kadar dikkat edemez, aman bi kerelik olsun der belki
Cok guzel gozukuyor ellerinze saglikMerhabalar herkese Malesef bebeğimde olan süt proteini alerjisi sebebiyle hiçbir süt ürününü tüketemiyorum. Bu durum beni alternatif tatlı tarifleri arayışına sürüklese de internette diyete uygun pasta tarifi hiç yoktu malesef. Bu pastada kendim deneme yanılma yaptığım tarifimi sizlerle paylaşacağım ♥ Umarım beğenirsiniz ve bizim gibi süt alerjisi olan bebek annelerine de bir teselli olur
Malzemeler
Keki için ; 2yumurta, 1sb şeker, Yarım sb su, yarım sb ayçiçek yağı, 1,5yk kakao, 1,5sb un, yarım paket kabartma tozu, 1paket vanilya
Kreması için; 2sb su, 3yk un, 3yk nişasta, 2fincan şeker, 1paket vanilya, limon kabuğu rendesi
Ve Şeftali ♥
Eki Görüntüle 2296110
Hazırlanışı;
Önce şeker ve yumurta çırpılır. Kakao, su ve yağ eklenip tekrar çırpılır. Un, vanilya ve kabartma tozu eklenip karıştırılıp 170derece fırında pişirilir. (pandispanya yapmamın sebebi yoğun bir kek istemem, krema sütsüz olduğu için o açığı bu şekilde kapaymayı düşündüm)
Eki Görüntüle 2296112
Kreması; tencereye vanilya ve limon kabuğu rendesi hariç tüm malzemeler eklenip pişirilir. Un kokusu çıkana kadar piştikten sonra ocaktan alınır ve vanilya ve limon kabuğu eklenir. Kremamız da hazır.
Eki Görüntüle 2296113
Şimdi önce kekin ortası kesilip kek ıslatılır damak tadına göre (ben vişne suyu yakıştırdığım için öyle ıslattım) arasına önce krema sonra şeftaliler dizilir. Üst katını da krema sürüp şeftali ile dilediğinizce süsleyin. Ben sos da sıktım görsel açıdan renk versin diye. Çok yakıştı şeftaliye, onu da tavsiye ederim. ♥
Eki Görüntüle 2296111
Şimdi sunuma geçebiliriz Herkese afiyet olsun
Eki Görüntüle 2296119
Eki Görüntüle 2296120
Eki Görüntüle 2296121
Eki Görüntüle 2296117
Eki Görüntüle 2296118
Çok teşekkür ederimeline sağlık yarışmada başarılar
Çok teşekkürler canımCok guzel gozukuyor ellerinze saglik
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim :)
Çok teşekkür ederim canımEllerine saglik canim, cok lezzetli gorunuyo❤
Çok teşekkür ederim canımFotolar da pasta da çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar