• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Sordugum konularin farkini kisileri etiketlemek olarakmi acikladiniz peki bunun karsiligi ui midir.

Bir takim kisiler ve saz arkadaslari bilmislikler iyi hakaretler devam nasil olsa cevao gelemiyir karsidan yalniz bir seyi merak ettim size gore cok buyuk eglence gorulen uyelerin konularina yazmak istememek ve ayni zamanda kaybetme korkusu nasil oluyor.

Bu düşüncelerimi bizzat kişilerin kendisine bir vakit söylemiştim sevgili üye.
O konuşma ardından almış olduğum ban bile oldu tartışmadan ötürü.

Ben kimsenin arkasından konuşmam yani tasa etmeyin.

İşte o kısmı ben de hiç anlamıyorum.
Yazmak istemiyorsan göz ardı et yazma yani herkes de o butonu iyi bilir kaç yıllık üyeler.
Yasakları da çok iyi bilip döve döve istedikleri yerde haykırırlar.

Ama onlar yazmak istemiyoruz hadi protesto diye başlık açıp geyik yapıyorlar.
Ama çok zor iş sanki göz ardı ete gitmiyor elleri.

O kısmı ben de hiç anlamıyorum anlayamadım.
Sordum da hani gelen cevabı da söyledim..
Komikti bir hayli..

Ben de gerçek cevabı söylüyorum seviyorlar geyik fırsatı veren o üyeleri ve konularını..
Şikayet mikayet hikaye..

Orada etiketleme yapmak veya şahısı hedef alarak konuşmak, tamam kurallara aykırıdır anlarız ama hala anlatılamıyor, protesto değildi orası. Birini etiketmek koşuuun demenin suçu sence de iyi bir gözlemci olarak siteden atılmayı gerektirecek bişey mi?
Yanlış anlama ben hiç biriyle bırak özel hayatımda, burdan dahi bir kere bile özel mesajla görüşmemiş ve hayata bakış açısı bakımından asla görüşmeyecek biriyim. Geyik amaçlı açılmıştır ama asla iptale giden birşey bi hata yoktur bana göre.

Ha tabi ki ne kuralı koyan ne yöneten biziz analizi belki daha iyi yaparlar resmin bütünüyle ama sanki bi parçacık accık birazcıkta olsa (!) bi yanlışlık yokmu?

Bu üyelerin aynı konu üzerine aldıkları pek çok ban mevcut.
Genelde geyikten ban alırlar kendileri..

Bu kez ölçü kaçmış sevgili Karaturna. Yönetime uzanan çirkin sözlere kadar varmış.
Şakaysa da çirkin görünen şaka her neyse..
Ordan bakınca sevimli durabilir ama yönetimde biz olsak bize o kadar sevimli görüneceğini sanmıyorum.

Sanırım üi olma sebebi bu.
Kazan gerekli açıklamayı yapmış zaten şahsen beni tatmin etti.

Hangi üye fake, hangisi siteden atılmalı, hangi konular kapatılmalı, hangi üyeler bdvde konu açmamalı vs dediğin gibi
bunların kararını biz veremeyiz.
Ama bahsi geçen üyelerde beni uzun zamandır rahatsız eden şey şu ki onlar bu kararı vermeye çalışıyorlar.
Bunu da çok rahatsız edici bir şekilde pek çok konuda yapıyorlardı..

Bence herkes yerini, sınırını bilmeli..
Hele de öylesi zeki kadınlar daha iyi bilmeli.

Bu düşüncelerimi bizzat kişilerin kendisine bir vakit söylemiştim sevgili üye.
O konuşma ardından almış olduğum ban bile oldu tartışmadan ötürü.

Ben kimsenin arkasından konuşmam yani tasa etmeyin.

İşte o kısmı ben de hiç anlamıyorum.
Yazmak istemiyorsan göz ardı et yazma yani herkes de o butonu iyi bilir kaç yıllık üyeler.
Yasakları da çok iyi bilip döve döve istedikleri yerde haykırırlar.

Ama onlar yazmak istemiyoruz hadi protesto diye başlık açıp geyik yapıyorlar.
Ama çok zor iş sanki göz ardı ete gitmiyor elleri.

O kısmı ben de hiç anlamıyorum anlayamadım.
Sordum da hani gelen cevabı da söyledim..
Komikti bir hayli..

Ben de gerçek cevabı söylüyorum seviyorlar geyik fırsatı veren o üyeleri ve konularını..
Şikayet mikayet hikaye..
Banimi yerim hakaretimide ederim diyorsunuz tarziniz buysa pekala.

Gercek sizin sozunuz ise o kisilerin konulari seviliyorsa neden sayfalarca yine ayni kisiler ben dahil yardim ettik bunu konu sahibife onayladi.Siz son gelismeleri benim son konumu kazenin aciklamalarini diger uyelerin sorularini okuyup bu konu hakkinda yorum yapin yoksa fikir olmadan cumleler oturmuyor uyelik iptallerinin sebebi o konu gosterildi daha sonra tepkilerden yada baska sebepten degisti bilin.

Banimi yerim hakaretimide ederim diyorsunuz tarziniz buysa pekala.

Gercek sizin sozunuz ise o kisilerin konulari seviliyorsa neden sayfalarca yine ayni kisiler ben dahil yardim ettik bunu konu sahibife onayladi.Siz son gelismeleri benim son konumu kazenin aciklamalarini diger uyelerin sorularini okuyup bu konu hakkinda yorum yapin yoksa fikir olmadan cumleler oturmuyor uyelik iptallerinin sebebi o konu gosterildi daha sonra tepkilerden yada baska sebepten degisti bilin.

Sevgili Pabucumunnicki ben 5 yıllık üyeyim siteye, öncesi de var da ziyaretçiydim daha çok.
Yani üyeleri sandığınızdan daha iyi tanıyarak yorumluyorum sadece üç beş yoruma ve son konuya bakarak yazmıyorum bunları. Kilitlenen kaçırmış olduğum skandal konuları bile uzun uzun okuyup, kenara atan biriyim düşünün..

Geyikte pek işim olmaz genelde bdvdeyim.
Dediğim gibi samimiyetim pek ilerlemez üyelerle ama iyi bir gözlemciyim.

Şeffafça yorum yaptım, kimseye hakaret etmedim.
Beni onlar kadar tanımazsınız silik bir üyeyimdir ama naifliğimi bilen bilir.
Aldığım tüm banları haklı yerde almışımdır hani haketmeyene tek kötü sözüm geçmez benim de forum kuralları diye
yanıyoruz işte.. :)

Bu konuda arada kaynayan sevgili üyeler için üzgünüm bu arada ben de..
Umarım onlar geri döner.

Giden gitti kalan sağlar bizedir demekten başka çare yok şu an için. Site sahibi isterse hepimizi banlar açıkçası keyfi bilir. Biz üyeyiz bize adil davranın, nedenleri açıklayın vs diyebiliriz ama umursayıp umursamamak kazenin bileceği iş. Demek istediğim söz hakkımız yok işin doğrusu. Bize de beğenmiyorsak burada olmamak kalır sadece. Çözüm göz ardı etmek başka yolu yok ya da siteye uğramayacaksınız.

Giden gitti kalan sağlar bizedir demekten başka çare yok şu an için. Site sahibi isterse hepimizi banlar açıkçası keyfi bilir. Biz üyeyiz bize adil davranın, nedenleri açıklayın vs diyebiliriz ama umursayıp umursamamak kazenin bileceği iş. Demek istediğim söz hakkımız yok işin doğrusu. Bize de beğenmiyorsak burada olmamak kalır sadece. Çözüm göz ardı etmek başka yolu yok ya da siteye uğramayacaksınız.

Aynen öyle.

Bu site kadınlar birbirlerine yardımcı olsun, bilgilensin diye var.
Geyik için de özel bir alan var orada dilediğin gibi eğlenebiliyorsun.

Ama kişisel olarak her birimiz samimi bulmuyorum, fake bu üye, aman bıktık, konu açmasın, prim vermeyin sakın
gibi direnişler göstermeye kalksak site sitelikten çıkar.

Beğendiğin üyeyi takip edersin, konularını titizlikle okur yardımcı olursun.
Beğenmediğini de görmezden gelir geçersin.

Gruplaşıp ezme girişimleri, yerini unutup yöneticinin vermesi gereken kararları almaya kalkmalar vs..
Gerçekten zeki, olgun insanlara yakışmıyor.

Aynen öyle.

Bu site kadınlar birbirlerine yardımcı olsun, bilgilensin diye var.
Geyik için de özel bir alan var orada dilediğin gibi eğlenebiliyorsun.

Ama kişisel olarak her birimiz samimi bulmuyorum, fake bu üye, aman bıktık, konu açmasın, prim vermeyin sakın
gibi direnişler göstermeye kalksak site sitelikten çıkar.

Beğendiğin üyeyi takip edersin, konularını titizlikle okur yardımcı olursun.
Beğenmediğini de görmezden gelir geçersin.

Gruplaşıp ezme girişimleri, yerini unutup yöneticinin vermesi gereken kararları almaya kalkmalar vs..
Gerçekten zeki, olgun insanlara yakışmıyor.
Ben engelledim bahsedilen üyeyi mesela. Ya engelleyecektim ya bu siteye bir daha girmeyecektim. Kimse fikrimi sormadı çünkü. İşin özü bu.

günlerdir şaşkınlıkla okuyorum.
yazmayacaktım ama nomunomuchua nomunomuchua nın yazdıklarını okuyunca dayanamadım.
sevgili nomu öncelikle bütün sayfaları okumuş olsaydın atılmaların sebebinin açılan protesto konusu olmadığını anlardın bende sonradan anladım zira önce canhıraş bir şekilde o konu yüzünden olduğu açıklamaları yapılmıştı çünkü.
sonradan yazılanlar öyle olmadığı yönündeydi ama elle tutulur sebepler sunulmadığı için ben hala hiçbir şey anlamış değilim kaldı ki ilk başta munenin yazdıklarında da kazenin yazdıklarında da katıldığım noktalar vardı ancak mesele o değilmiş..
özel mesajla sorun denildi sordum mune ben bilmiyorum kazen bilir dedi kazene mesaj attım hani benim bilmediğim bir şekilde sephora halihazırda banlıyken telapati yoluyla mı protesto konusuna yazdı da atıldı acaba diye cevap verilmedi..
son günlerde duyduklarımdan çıkardığım sonuçta kazenin eşref saatine denk geldikleri bu üyelerin.. zira en kızdığı ağam bizimle eğleniy lafının sahibinin bile üyeliği ban a çevrilmiş.. kendisiyle dalga geçtiğini düşündüğü üyeyi geri almış ama öğle tatilindeyim vs gibi anlamsız alınganlık gösterdikleri atılı vaziyette..
şaşkınım çünkü üyelerden biri esprili bir mesajı profilinde paylaşınca bu atılmasına sebep olabiliyor ama mune profiline ben onlarla birdirbir oynarım deyince sorun olmuyor.. konuyla uzaktan yakından alakası olmayan Chess Chess profillerde üyelerin konuda yazdığı mesajlarla aleni şekilde dalga geçince sorun olmuyor..
ha üyeler yöneticileri eleştiremez ama yöneticiler üyelerle dalga geçebilir diyorsanız ona da eyvallah..

mune profiline ben onlarla birdirbir oynarım deyince sorun olmuyor..

O mesajı Mune benim profilimdeki bir duruma yazdı. (şimdi kontrol ettim tekrar)
Kimsenin arasının bozulmasına ben veya benim yazdığım bir şey sonucu sebep olmayayım açıkçası bu yüzden cevap vermek istedim.
Konuştuğumuz konu referandum dönemi forumun civcivlenmesi ve siyaset bölümünün karışmasıyla beraber bir çok üyenin hakaret vb sebeplerle banlanabileceğiydi.
Bunu esprili bir dille belirttim.

Özellikle de altına yazdım mesajı "Referandum şeysinden ötürü" diye
Çünkü tahmin ettim, içime doğdu birisi görse buraya taşınabileceğini, başka yöne çekilebileceğini.
Ki olmuş.
İsteyen girip bakabilir profilime.
Neyse
Çünkü her zaman bu tip şakalar yapıyoruz forumda zaten, Munenin bizi cımbızlaması, hapse atması vb.
Kızlarla bir alakası yok yani...

Son düzenleme:
günlerdir şaşkınlıkla okuyorum.
yazmayacaktım ama nomunomuchua nomunomuchua nın yazdıklarını okuyunca dayanamadım.
sevgili nomu öncelikle bütün sayfaları okumuş olsaydın atılmaların sebebinin açılan protesto konusu olmadığını anlardın bende sonradan anladım zira önce canhıraş bir şekilde o konu yüzünden olduğu açıklamaları yapılmıştı çünkü.
sonradan yazılanlar öyle olmadığı yönündeydi ama elle tutulur sebepler sunulmadığı için ben hala hiçbir şey anlamış değilim kaldı ki ilk başta munenin yazdıklarında da kazenin yazdıklarında da katıldığım noktalar vardı ancak mesele o değilmiş..
özel mesajla sorun denildi sordum mune ben bilmiyorum kazen bilir dedi kazene mesaj attım hani benim bilmediğim bir şekilde sephora halihazırda banlıyken telapati yoluyla mı protesto konusuna yazdı da atıldı acaba diye cevap verilmedi..
son günlerde duyduklarımdan çıkardığım sonuçta kazenin eşref saatine denk geldikleri bu üyelerin.. zira en kızdığı ağam bizimle eğleniy lafının sahibinin bile üyeliği ban a çevrilmiş.. kendisiyle dalga geçtiğini düşündüğü üyeyi geri almış ama öğle tatilindeyim vs gibi anlamsız alınganlık gösterdikleri atılı vaziyette..
şaşkınım çünkü üyelerden biri esprili bir mesajı profilinde paylaşınca bu atılmasına sebep olabiliyor ama mune profiline ben onlarla birdirbir oynarım deyince sorun olmuyor.. konuyla uzaktan yakından alakası olmayan Chess Chess profillerde üyelerin konuda yazdığı mesajlarla aleni şekilde dalga geçince sorun olmuyor..
ha üyeler yöneticileri eleştiremez ama yöneticiler üyelerle dalga geçebilir diyorsanız ona da eyvallah..

Sevgili Nooption Nooption sadece bu konu ile ilgili olmasa da ben o konuya ve o konuya yapılan yorumlarla alakalı olduğuna inanıyorum.
Haa bizim bilmediğimiz başka detaylar da vardır bence de.
Çünkü bir anlık sinirle, öylesine, yer ararcasına, böyle acı bir şekilde yılların üyelerini kovarcasına göndermezdi bence yönetim.

Şöyle söyleyeyim hani şuan sizler bunun haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz ya hani...

Benim de pek çok zaman bu üyelere gerekli cezanın verilmediğini düşündüğüm olmuştur.
Yönetimi fazlasıyla sabırlı gördüğüm olmuştur.
Neden daha ciddi yaptırımlar yok derdi olan üye milletin stres topu oluyor, bu benim hiç hoşuma gitmiyor
diye defalarca da sitemde bulunmuştum.

Bilmem kaç yıllık üye oluşumuz kimseyle dalga geçme, gruplaşarak linç etme girişimlerinde
serbest olma lüksünü tanımıyor bizlere.

Tanıyorsa Pro üye yerini ''Serbest üye'' ''Kabadayı Üye'' falan alsın.
Tanıyalım kendilerini.

Dediğiniz profil oynaşmalarından pek haberim yok bilemiyorum.
Belki kendi aralarında şakalaşmadır onlar da..
Ağam bizimle eğleniyi şakaymış ya hani..
Yılların samimiyetinden geliyormuş ya hani.
Onlar da oradan geliyordur.

Sevgili Nooption Nooption sadece bu konu ile ilgili olmasa da ben o konuya ve o konuya yapılan yorumlarla alakalı olduğuna inanıyorum.
Kazen o konuyla alakali degil dedi ben 8728191 kere soyledim Nooption Nooption da soyledi nneden bu israr.

Çünkü bir anlık sinirle, öylesine, yer ararcasına, böyle acı bir şekilde yılların üyelerini kovarcasına göndermezdi bence yönetim.
Sebebi bize aciklanmasa bile ui yapilanlara belirtilmeli.

Benim de pek çok zaman bu üyelere gerekli cezanın verilmediğini düşündüğüm olmuştur.
Yönetimi fazlasıyla sabırlı gördüğüm olmuştur.
Neden daha ciddi yaptırımlar yok derdi olan üye milletin stres topu oluyor, bu benim hiç hoşuma gitmiyor
diye defalarca da sitemde bulunmuştum.
En az 6 gun banli kaliniyor ne yapilsin sosyal hizmet cezasina cevrilip sahilde pet sise mi toplansin.

Dediğiniz profil oynaşmalarından pek haberim yok bilemiyorum.
Belki kendi aralarında şakalaşmadır onlar da..
Ağam bizimle eğleniyi şakaymış ya hani..
Yılların samimiyetinden geliyormuş ya hani.
Onlar da oradan geliyordur.
Varsayimla yazinca olmuyor saka ve laf dokundurmayi anliyoruz dun dedigim gibi sizde okuyun anlarsiniz sonradan acilari dokmekle olmuyor.

Kazen o konuyla alakali degil dedi ben 8728191 kere soyledim Nooption Nooption da soyledi nneden bu israr.

Sebebi bize aciklanmasa bile ui yapilanlara belirtilmeli.

En az 6 gun banli kaliniyor ne yapilsin sosyal hizmet cezasina cevrilip sahilde pet sise mi toplansin.

Varsayimla yazinca olmuyor saka ve laf dokundurmayi anliyoruz dun dedigim gibi sizde okuyun anlarsiniz sonradan acilari dokmekle olmuyor.

O en az 6 günlük ban diye büyük gördüğünüz banlara parti yaparak gidiyorlardı.
Gidişlerinde bile dönüşüm süper olacak mesajı buram buram tütüyordu.

Demek ki yeterli değilmiş o cezalar ki devamı geliyordu aynı hareketlerin.

Evet bence bu kadar ısrarla kendini düzeltmeyen, aldığı banlar için bile kutlama yapan üyeler için gerekirse 1 ay 2 ay siteden uzaklaştırma verilmeli.

6 günlük ban benim gibi dikkatli üyenin bile yediği ban, nedir ki bence hiçtir..

Ya da bana niye 6 gün veriliyor o zaman?

Ben ban aldığımda bozuluyorum yahu inanabiliyor musunuz?
Ciddi ciddi bozuluyorum kendime yakıştıramıyorum sonrasında keşke dikkat etseydim diyorum ve
döndüğümde elimden geleni yapıyorum mesela.

Kalite kişiden kişiye değişen bir şeydir doğru.

Bana göre de geyiği, en ciddi bölüm olan bdv ye taşıyan üyeler kaliteyi bozuyor.

Yahu ben anlamıyorum.
Bu üyeler yıllarca diledikleri gibi geyik yaptılar sitede, bol keseden eğlendiler.
Sorun yoktu, her şey süperdi yönetim tü ka ka da değildi.
Mune müdürüm, canım, ciğerimdi.

Kendilerince boş beleş, fake olduklarını düşündüğü bir üye uğruna mı karıştı ortalık bu kadar?

Valla kendi adıma bu kadar şikayetçi olduğum yerde durup ortalık karıştırmak yerine, sessiz sessiz
gitmeyi tercih ederim ben.

Memnunsak bu sitede oluruz.
Değilsek de efe efe gideriz.

Her şeyi işine geldiği gibi değerlendirmemeli insan.

Günlerdir bıkmadan, sabırla neden atıldığımızı soran arkadaşlara yönetimin veremediği cevabı ben vereyim. Özellikle de nameaver nameaver için bir çok soru işaretiniz var biliyorum ve yönetimin "evet biz yaptık" diyemediği şey özel mesajların okunmasıdır. nameaver nameaver yönetim kendilerinin eleştirildiği özel mesajlaşmalar sebebiyle atılmıştır. DAHA BİR KEZ BİLE BAN CEZASI ALMAMIŞ BİR ÜYE DİREKT SİTEDEN ATILMIŞ VE YÖNETİM BUNUNLA İLGİLİ BİR TEK CÜMLE BİLE NET AÇIKLAMA YAPMAMIŞTIR.

Bakınız NET diyorum. Havanda su dövmeler, bizi elinde molotof gezen yağmacı teröristler gibi göstermek dışında net !

İşte bunun sebebi de @nameaver' in yönetimi ve ismi lazım değil obsesif üyeyi korumasını eleştirdiği özel mesajlardır.

Adını zikretmek istemediğim artık obsesifliğinden herkesin illallah ettiği üye de kendisini bu konuda çok önemli zannetmesin zira bizim atılma sebebimiz yönetimin ego problemleri ve Kazen' in Tanrı kompleksidir.

Bu vesile ile kocasına, kaynanasına, özel hayatında kendisini ezen insanlara, kendini hapsolmuş hissettiği şehirdeki sevmediği velilerine (!) ses çıkaramayan ama burada aslan kesilen kötü kalpli kadınları da biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize.

Son sözüm ; çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.

Sevgi ve hatırlayanlara selamla,

Memnunsak bu sitede oluruz.
Değilsek de efe efe gideriz.

Hayatınızda her memnun olmadığınız şeyden " evliliğiniz ve eşiniz de dahil" böyle EFE EFE gidebiliyorsanız ne alâ. Ne mutlu size.

Sevgiler içinizde biriktirdiğiniz tüm nefrete. Çok birikmiş zira.

Yanlış biliyorsam Mune Mune abla düzeltsin.
Kendisiyle bu konu hakkında küçük bir diyalog yapmıştık ordan biliyorum.

Konulara üye davet etmek '' Kızlar koşuuuunn!'' tarzında etiketleme yapmak da yasak demiştik.
Olmamalı demiştik..

Ama Protesto konusunun yazdığınız konulardan farkı bu noktada çok açık.
Bariz bir birleşme, ayaklanma var.

Hayır ben şunu hiç bir zaman anlayamadım.
Neyin rahatsızlığı, neyin protestosu bu?

Sitede her şey düşünülmüş.
Göz ardı et butonu yapmışlar.
Hoşuna gitmeyen üyenin konusu da, yorumları da görünmüyor ki sana.
Yani gerçekten esas derdin buysa çözüm basit.
Samimiyetine inanmıyorum bu üyeyi göz ardı ediyorum, konularıyla ilgilenmiyorum.
Bitmiştir olay.

Ama yok bir takım kişiler ve saz arkadaşları var ki o butonu kullanmak işlerine gelmez.
Geyik konuları azalacak çünkü.

Aslında o fake dedikleri üyeler kendilerine çok büyük eğlence ve kaybetmek istemiyorlar.

Kimse kusura bakmasın onlar zeki de biz de aptal değiliz çok şükür anlayabiliyoruz.
Yeteri kadar eski üyeyim.
Bu gözler neler gördü neler okudu.
Harbiyim diyen kaç üyenin üyesine göre kıvrak kişiliğine şok olup kaldım ben..

Herkesle samimiyeti ilerletmem ancak iyi bir gözlemciyim.

Ben böyle bir kaç üyeye sevmiyorsanız bu üyeyi konularıyla ilgilenmeyin, göz ardı edin demiştim de verdiği cevap
''O sizi ilgilendirmez.'' olmuştu.

Bu çok bilmişliklere katlanamıyorum ben kimse kusura bakmasın.
Bu kadar uzun uzun yazmışsınız yani kural ihlalinin cezası siteden atılmak öyle mi? Birbirini etiketleyerek konuya çağırmayı da ilk onlar keşfetti zaten. Daha önceden kininizi biriktirmiş burda kusuyor gibisiniz. Eminim ki onların bir çoğu konularınızda size destek veren üyelerdi.

O mesajı Mune benim profilimdeki bir duruma yazdı. (şimdi kontrol ettim tekrar)
Kimsenin arasının bozulmasına ben veya benim yazdığım bir şey sonucu sebep olmayayım açıkçası bu yüzden cevap vermek istedim.
Konuştuğumuz konu referandum dönemi forumun civcivlenmesi ve siyaset bölümünün karışmasıyla beraber bir çok üyenin hakaret vb sebeplerle banlanabileceğiydi.
Bunu esprili bir dille belirttim.

Özellikle de altına yazdım mesajı "Referandum şeysinden ötürü" diye
Çünkü tahmin ettim, içime doğdu birisi görse buraya taşınabileceğini, başka yöne çekilebileceğini.
Ki olmuş.
İsteyen girip bakabilir profilime.
Neyse
Çünkü her zaman bu tip şakalar yapıyoruz forumda zaten, Munenin bizi cımbızlaması, hapse atması vb.
Kızlarla bir alakası yok yani...

esprili dille belirttim dediğiniz kelime orak yalnız cımbız değil..
kimin zekasını küçümsüyorsunuz bu açıklamayla bilemedim benim mi, mune nin mi yoksa konuyu okuyanların mı?
velev ki dediğiniz gibi siyasete yönelik olsun.. ee ben şimdi buna alındım ama sizin açıklama hakkınız oldu dimi?
bakın bende size cevap yazabiliyorum bu hak elimden alınmadığı için..

iletişim candır.

bende öyle düşünüyorum yapılmış olan açıklamalar tatmin edici değil..

Bilmem kaç yıllık üye oluşumuz kimseyle dalga geçme, gruplaşarak linç etme girişimlerinde
serbest olma lüksünü tanımıyor bizlere.

bu gruplaşma olayına bir ben denk gelmedim herhalde..kim kimle birlik olup linç girişiminde bulunuyor yapmayın allah aşkına..

bende öyle düşünüyorum yapılmış olan açıklamalar tatmin edici değil..

bu gruplaşma olayına bir ben denk gelmedim herhalde..kim kimle birlik olup linç girişiminde bulunuyor yapmayın allah aşkına..

Mune' ye bir konuda hak verdim ; maskeler düştü demişti ya / ki bunun söylenme amacını asla anlamayıp üstüme de alınmadım / ama evet bu konu gösterdi ki maskeler düşmüş, bizim konularına üzülüp destek verdiğimiz ne kadar kadın varsa bize diş bilemiş.

Back
X