verecekbircevap
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 2 Nisan 2017
- 8
- 20
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mune' ye bir konuda hak verdim ; maskeler düştü demişti ya / ki bunun söylenme amacını asla anlamayıp üstüme de alınmadım / ama evet bu konu gösterdi ki maskeler düşmüş, bizim konularına üzülüp destek verdiğimiz ne kadar kadın varsa bize diş bilemiş.
bende öyle düşünüyorum yapılmış olan açıklamalar tatmin edici değil..
bu gruplaşma olayına bir ben denk gelmedim herhalde..kim kimle birlik olup linç girişiminde bulunuyor yapmayın allah aşkına..
sen kimsin?
nomunun en çok üzerine giden üyeAdAm_OLaCaK_KIZ benim bildiğim ki onunda bu olaylarla bir ilgisi yok.
ha ona diş bilemeyip atılanlardan birine bilendiyse bilemeyeceğim..
Etiketlenmişim ama konu nedir
Günlerdir bıkmadan, sabırla neden atıldığımızı soran arkadaşlara yönetimin veremediği cevabı ben vereyim. Özellikle denameaver için bir çok soru işaretiniz var biliyorum ve yönetimin "evet biz yaptık" diyemediği şey özel mesajların okunmasıdır.
nameaver yönetim kendilerinin eleştirildiği özel mesajlaşmalar sebebiyle atılmıştır. DAHA BİR KEZ BİLE BAN CEZASI ALMAMIŞ BİR ÜYE DİREKT SİTEDEN ATILMIŞ VE YÖNETİM BUNUNLA İLGİLİ BİR TEK CÜMLE BİLE NET AÇIKLAMA YAPMAMIŞTIR.
Bakınız NET diyorum. Havanda su dövmeler, bizi elinde molotof gezen yağmacı teröristler gibi göstermek dışında net !
İşte bunun sebebi de @nameaver' in yönetimi ve ismi lazım değil obsesif üyeyi korumasını eleştirdiği özel mesajlardır.
Adını zikretmek istemediğim artık obsesifliğinden herkesin illallah ettiği üye de kendisini bu konuda çok önemli zannetmesin zira bizim atılma sebebimiz yönetimin ego problemleri ve Kazen' in Tanrı kompleksidir.
Bu vesile ile kocasına, kaynanasına, özel hayatında kendisini ezen insanlara, kendini hapsolmuş hissettiği şehirdeki sevmediği velilerine (!) ses çıkaramayan ama burada aslan kesilen kötü kalpli kadınları da biraz mutlu ettiysek ne mutlu bize.
Son sözüm ; çirkinsiniz ve bu fiziksel değil.
Sevgi ve hatırlayanlara selamla,
Hayatınızda her memnun olmadığınız şeyden " evliliğiniz ve eşiniz de dahil" böyle EFE EFE gidebiliyorsanız ne alâ. Ne mutlu size.
Sevgiler içinizde biriktirdiğiniz tüm nefrete. Çok birikmiş zira.
Bu kadar uzun uzun yazmışsınız yani kural ihlalinin cezası siteden atılmak öyle mi? Birbirini etiketleyerek konuya çağırmayı da ilk onlar keşfetti zaten. Daha önceden kininizi biriktirmiş burda kusuyor gibisiniz. Eminim ki onların bir çoğu konularınızda size destek veren üyelerdi.
sen kimsin?
nomunun en çok üzerine giden üyeAdAm_OLaCaK_KIZ benim bildiğim ki onunda bu olaylarla bir ilgisi yok.
@holavida ben. Bir gizlim saklım yok. Deşifre korkum da yok. Aynen konu başlığı gibi Şeffaf' ım.
AdAm_OLaCaK_KIZ bence sitede yok ve durumun farkında değil. Eğer olsaydı böyle kafasını kuma gömmezdi hiç sanmıyorum.
Bir hafta önce özel mesaj ve sitede yönetimi eleştirdiğimiz için on'a yakın üye sorgusuz sualsiz siteden atıldık. Bunların içinde daha ban almamışnameaver ilk atılan. Özel mesajlarda yönetimin artık kabak tadı veren peaceful16 konularına neden müsama gösterdiğini eleştirdiği için atıldı. Ardından ben @holavida atıldım,
office , @caninfıstığı, @yerçekimlikaranfil, @bibibella arkamdan geldi. Unuttuğum varsa affola.
sen kimsin?
Sevgili holavida o gidenler arasında üzüldüğüm ve dönmesini istediğim üyeler var demiştim onlardan biri sendin oysa..
Ama sen kendini diğerleri ile bir tutmuşsan bu kendi bileceğin iştir.
Bahsettiğim geyikçiler, insanların dertleriyle alay eden üyeler arasına kendini koyuyorsan bu senin sorunun ben seni koymadım.
Neyse herkese verecek bir cevabım var bu üyelere de vaktinde gereken cevaplarımı vermiştim.
Aldığım sayılı banlar da o tartışmaların eseridir.
Beni hiç tanıyamamışsın ben cevabımı velime de eşime de beni dert sahibi eden herkese de veririm aslında ama
cevap versem de üzülürüm. Neden böyle oluyor diye..
Burada da samimiyetle sorunlarımı paylaşmaktan hiç çekinmedim.
Gün gelip bel altı vuracaklarını bildiğim halde..
İçimde biriken bir nefret yok gidenlere o kadar değer vermiyordum zira.
Ama burada anlatıldığı kadar ak pak da değiller bunu söylemek boynumun borcudur.
Bu cevaplarına rağmen sen yine de benim için onlardan değilsin.
Arkadaşlarını savunmak adına yapma..
Ya da yap..
Sevgiler..
esprili dille belirttim dediğiniz kelime orak yalnız cımbız değil..
kimin zekasını küçümsüyorsunuz bu açıklamayla bilemedim benim mi, mune nin mi yoksa konuyu okuyanların mı?
velev ki dediğiniz gibi siyasete yönelik olsun.. ee ben şimdi buna alındım ama sizin açıklama hakkınız oldu dimi?
bakın bende size cevap yazabiliyorum bu hak elimden alınmadığı için..
iletişim candır.
Özel mesajları yönetim görüyo mu ki, bide benimle ilgisi ne
Nomu, biliyor musun mesele arkadaşları savunmak değildi. Mesele haksızlığa ses çıkartmaktı. Çünkü haksızlık bugün bana yapılırsa yarın da senin kapını çalar bu 2+2 = 4 kadar nettir.
Mune' ye müdürüm diyorlardı demişssin ya, bendim o müdürüm diyenlerden biri de. Hatta bir gece önce gayet güzel mesajlaştık kendisi ile. Ama sonra iş öyle çığrından çıktı ki pop şarkılarını tersten dinleyince ilüminati sübliminalini çözenler gibi paranoyakça bir ortamda buldum kendimi. Bir anda çete oldum, örgüt üyesi oldum. Tabii ki susamazdım.
Sen hayatındaki insanlara bir yanlışlarını gördüğünde ya da haksızlığa uğradığında koşulsuz biat edebilirsin belki bilemem ama ben yapamam. O yüzden müdürüme karşı geldim.
Bunun arkadaşını korumakla ilgisi yoktu, hâlâ da yok...
Yasak olan neydi bu uyelerin yaptigi zamaninda oyun bolumundede olan benzer bir konuyu hicbir basliga uymayan yazilar bolumunde acip yazmakmi.Bu üyeler her şeyi pek bilir, yasakları bilir ve üyeleri o yasak bu yasak diye bozmayı da bilirler.
Ama işlerine gelmeyen yerde tüm yasakları kendileri çiğnerler.
Ben bu iki yüzlülüğü anlamıyorum, anlayamam.
Anlayanları da anlayamayacağım.
Yasak olan neydi bu uyelerin yaptigi zamaninda oyun bolumundede olan benzer bir konuyu hicbir basliga uymayan yazilar bolumunde acip yazmakmi.
Diyelimki bu yasak kural disi neden oyun bolumundeki o konu 700 sayfa durdu.
Yada herseyi atin kenara simdiye kadar bir tane bani olmayan nameye uyelik iptali olacak ne yapmis olabilir biliyormusunuz ogle tatili mesaji.
İsterse görür, görmüş de.
Seninle ilgisi de sen her konuda haksızlığa gelemeyen, bizim en harbi üye dediğimiz, gerektiğinde sivri olmayı göze alıp çata çat kavgaya tutuşan bir üye olduğundan, bu kopan fırtınada belki haksızlığa karşı şöyleyecek bir çift lafın olur sanmıştık. Demek ki yanılmışız yokmuş. Seninle alakası bu yani, bilmem @nooption un fikri ne !
Sevgiler,
:)nomunun üzerine en çok ben mi gidiyorum?
Tövbe estağfurullah ben konuyu baştan bi okuyum
:)
Adam olacak kız bence boşver.
Ben seni aydınlatayım.
Bütün üi olan üyeler çok ak pak gösterilip tamamen yönetim suçlanıyor da ben de o üyelerin hepsi sanıldığı kadar
ak pak değil diye açıklamalar da bulundum.
Senin derdin onlarla ne ki senin üstüne en çok adam olacak kız gider kafayı ona takmalıydına getirdiler
Birinin yanlışını görmek için bizim kuyruğumuza basmış olması şart çünkü biliyorsun!
Benim geyik bolumunden bir mesajimi bulun getirin gecirdigim buyuk vakti bende goreyim istiyorum.Hiç bir şey bilmiyorsunuz, zamanınızın büyük bölümünü geyik ve oyun bölümünde geçiriyorsunuz
bu yüzden beni anlamıyorsunuz anlamanızı da beklemiyorum.
Çünkü niyetiniz yok.
Size kendimi daha fazla yormayacağım.