• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

konu witche nerden geldi yahu..
bende dark ve bibiyi haksız bulmuştum o konuda .. her üyenin her düşüncesini beğeneceğiz diye birşey yokki..
Konu kisisellestiriliyor bende demistim bana boyle dendi bu konu acik vs gibi.Daha fazla konu disindaki mesajlara yorum yapilmasin bence.

ben bilmiyorum sosyal medyadaki geyiği.. o profil sohbetinin gidişatına göre böyle düşündüm..
ne güzel kendinizi anlattınız yanlış anladığım şeyi düzelttiniz çünkü buradasınız ve benim ithamıma karşı kendinizi savunabildiniz..
işte diyorum ki keşke kapıyı suratlarına kapatmadan önce bazılarınında aslında öğle tatilindeyim derken neyi kastettiğini dinleyebilme şansımız olsaydı..
özetle başından beri söylediğim şey budur..

beni anladığın için teşekkür ederim
diğer son yazdığın cümleler hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapamayacağım, zaten muhatabı da ben değilim muhtemelen, o yüzden yorum yapmama gerekte yok
neyse, iyi akşamlar

konu witche nerden geldi yahu..
bende dark ve bibiyi haksız bulmuştum o konuda .. her üyenin her düşüncesini beğeneceğiz diye birşey yokki..

Bence çok net yazdım alakasını, bu konunun özeti adaletse eskiye dönüp bir bakmak gerekir,tanımadığım kişiyle empati yapamam o arkadaşım der iltimas geçersen yönetimi de şu neden az banlandı bu neden bilmem kaç saat banlandı diye eleştiremezsin o da benim arkadaşım derse cevap ne olacak

Alaka kuramamak imkansız burda arkadaşlarını savunan kişilere dedim ki x üye olsa onu da savunacak miydiniz hayur

Burda bile bir gütme çabası ona yorum yapılsın buna yapılmasın, konuyu kişiselleştirmiş olsam bende aylar önce açardım bir konu

Anlatmak istediğim ilkeli davranmak yahu daha nasıl yazayim

Ne yapmami istiyorsun gaza gelip gidiyorum buralardan dememimi yildirma politikasimisiniz.Sen ne yapardin bu durumda.
ben pek çok soru sordum ama cevap alamadım.
sen ne önerirdin ben aynı durumda olsaydım?
hangi seçenekleri uygun bulurdun?

ben pek çok soru sordum ama cevap alamadım.
sen ne önerirdin ben aynı durumda olsaydım?
hangi seçenekleri uygun bulurdun?
Elimden geldigince cevaplamaya calistim unutmayin bu konu size aciklama icin degil kazenden aciklama beklemek icin var ama fikirlerimizi tartisiyoruz tabikide merak ettiginiz seyleri atkadiklarimi sorun cevaplarim.

Hangi durumda olsaydin anlayamadim cidden :/

Bence çok net yazdım alakasını, bu konunun özeti adaletse eskiye dönüp bir bakmak gerekir,tanımadığım kişiyle empati yapamam o arkadaşım der iltimas geçersen yönetimi de şu neden az banlandı bu neden bilmem kaç saat banlandı diye eleştiremezsin o da benim arkadaşım derse cevap ne olacak

Alaka kuramamak imkansız burda arkadaşlarını savunan kişilere dedim ki x üye olsa onu da savunacak miydiniz hayur

tamam işte bende diyorum ki o konuda zaten bana görede witchi savunanlar haksızdı .. hatta benimde sert yorumlarım oldu.. ben bana göre doğru olana doğru diyorum zaten tamamen kişisel düşüncelerim doğrultusunda .. üi leride yanlış bulduğum içinde bunu da söylüyorum..

Elimden geldigince cevaplamaya calistim unutmayin bu konu size aciklama icin degil kazenden aciklama beklemek icin var ama fikirlerimizi tartisiyoruz tabikide merak ettiginiz seyleri atkadiklarimi sorun cevaplarim.

Hangi durumda olsaydin anlayamadim cidden :/
2-3 sayfa önceki yorumda konuyla bağlantılı "ben yapsaydım" temalı 20 ye yakın soru vardı ya hani.

tamam işte bende diyorum ki o konuda zaten bana görede witchi savunanlar haksızdı .. hatta benimde sert yorumlarım oldu.. ben bana göre doğru olana doğru diyorum zaten tamamen kişisel düşüncelerim doğrultusunda .. üi leride yanlış bulduğum içinde bunu da söylüyorum..

Şekerim bende sana yazmiyorum ne alakası var dedin diye yazdım, alakası şu diye, burda tanımadığım kişiyle empati yapamam denirse altından bir sürü soru çıkar
Soru 1: Tanıdım dediğini ne kadar tanıyorsun
Soru 2: Tanımadığın üye her daim dezavantajlı mı olacak, pat diye fake damgası yiyecek
Soru 3: O zaman forumun amacı ne, birbirini tanıyan üyeler yorum yapsın konu açsın tanınana kadar konu açmasın mı

Meseleyi büyük bir resim olarak görürsek forumdaki sorunların çoğunun yönetimden değil üyelerden kaynaklandığını görürüz, üyeler ne kadar tarafsız

Forumu gütme çabası var alenen birleşelim suna yorum yapmayalım o hasta konuları aynı, e yapma o zaman yorum saçma sapan başlayan bir konu buralara gelmiş benim gördüğüm bu

2-3 sayfa önceki yorumda konuyla bağlantılı "ben yapsaydım" temalı 20 ye yakın soru vardı ya hani.
Ben cevapladim onlari yanlismi anliyorum suan suphedeyim.
Eger sen benim gibi konu acip yonetimden cevap alamasaydin gibi bir soru soruyorsan benim yaptigimi yap derdim tek olsan bile yaz.

Ben cevapladim onlari yanlismi anliyorum suan suphedeyim.
Eger sen benim gibi konu acip yonetimden cevap alamasaydin gibi bir soru soruyorsan benim yaptigimi yap derdim tek olsan bile yaz.
yok. aslında yaşananlar, seçenekler ve olayın fazla uzadığı yönündeydi o sorular.

ben/sen/o olsaydı aynısı olur muydu gibisinden.

yok. aslında yaşananlar, seçenekler ve olayın fazla uzadığı yönündeydi o sorular.

office elvan caninfistigi ben olsam kesin beni savunurdu okuyolarsa yorumlarımı anladıklarını umarim

Uzasin kime ne gibi bir zarari var mesela.
Protesto konusunu acan sen olsaydin ban bile yemezdin bu arada;)

Back
X