selam canım senin ve eşinin burcu ne
hayatında en mutlu olduğun an hangisi
bebeğin ve evlediğin gün hariç onlar en mutlu anın mutlaka
leylacım yaptıgınız dans ne dansı ılgınc duruyor,resimlerden gordugum..
merhaba herkes gibi bende seni düğün resimlerden tanıyanlardanımmm
evlendikten sonra ç.ok kısa sürede bebeğin oldu yalnış hatırlamıyosammm
bu aralar dilinden düşmeyen dinlemekten bıkmadığın bi şarkı var mı
benim burcum yay,esiminki oglak...burclardan anliyorsan benim burcum hakkinda yorum yapar misin :))
gunluk hayatimda en mutlu oldugum an aksam bebegimi yatirdiktan sonra rahattt bir nefes aliyorum yaaa ohhhhh iste ooo.su an icin en mutlu oldugum an o :))))
yok canım merakımdan sordum anlamam
Allah bebişine uzun ömürler versin
slmeşinizin sizin için yaptığı ve sizi çok şaşırtıp mutlu eden bi sürprizi varmı
en güzel hangi yemeği yaparsınız bide
akşama ne yemek yaptınız acaba:1rolleyes:
benim burcum yay,esiminki oglak...burclardan anliyorsan benim burcum hakkinda yorum yapar misin :))
gunluk hayatimda en mutlu oldugum an aksam bebegimi yatirdiktan sonra rahattt bir nefes aliyorum yaaa ohhhhh iste ooo.su an icin en mutlu oldugum an o :))))
aynı fikirdeyim sizinle ideal bayan konusundaa.s
ben de yayım:kedi:sempatiksalakcinni
-bebeğiniz kız mı, erkek mi?
-erken bebek yapmanın sırrı ne?kaydirigubbakcemile3 (bebegi olmayanları temsilen sordugum bir sorudur, ben bekarım malumunuz|bekarlık sultanlıktır unutmayalım ayrıcasositososito)
-nelere zaafınız var? bkz:araba tutkunuyum/ gibi...
-azerbaycan mı türkiye mi? neden? mesela azerbaycandaki fiyatlar daha cazip.(her konuda, genelde|benim fikrim) türkiyede çoğu şey normalden pahalı. ama türkiye, cennet. gezip görülecek yer cok. azerbaycan'ın boyle oldugunu dusunmuyorum. siz de birkaç madde eklerseniz sevinirim.
merhaba leyla;bende bu odada seni görmek isteyenlerdenim..düğün resimlerin öyle güzeldi ki!!gözden kaçacak gibi değildin.(maşallah)
kadınlar kulübünde en çok vakit geçirdiğin bölüm nedir?
aynı bız ,bız sıksık sorun yasarız bnde o da burcunun ozellıklerını tasıyor,cogu konuda farklı dusunceye sahıbız,siz de durumlar ne,en cok kım alttan alabılıyor?aynı burc oldugumuzdan merak ettımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?