Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

slmmm
binlerce metreden parasutle atladinmi hic?
atlamak istermisin?
en sevdigin spor?
en cok yaptigin spor?
en sevdigin dans turu?
en sevdigin muzik turu?
opuyorumnanaktan
bu arada, bende cok seviorum tarzini optmm kaydirigubbakcemile2

barbım resmımızı koymussun
yerım nan senın o duvar kagıdını :asigim:
ama bu selayhusla ılgılı planların ne
aradım taradım bulamadım
planlarını bızım ewde gerceklestırıceksın artık
sercanıda yollarım evden takılırız :1:
bır gece kalma hakkı varsa hıc heveslenme ben onceden ayarladım bızde kalıcak :1:
buarada gelınlık hazırlıklarım olsa kac yazar sen bulusalım dedıkten sonra yerimseniben

ekerim diye bi laf çıktımı ağzımdan aşkolsunnn, aşkollsuunnnnn :1closedeyes: mirmirmirmir :1:

Agzindan cikmadi da demis kadar oldun yani: "yok Selayhus zaten burda degil, yok Xzgi dügün hazirliklariyla ugrasiyor";
yani onlar zaten müsait degil, iyi bulusalim bari gibi oldu sempatiksalakcinni Bu da esittir = onlar varsa ekerim sempatiksalakcinni

Saka saka,yerimseniben ekicen tabii

Ailenle mi yoksa yalniz mi yasiyorsun?

barbicim tanışma hikayeniz çok minoşşşşşşşşşşşşbayanssulusmile

şaka biyana hoş ve romantik bence

bihtere gelince kesin onu sölersin diye düşünmüştüm çünkü bende onu oynamak isterdimopuyorumnanaktan

bu ne yahu 2 saatten beri tek bir soru sorulmus :D

bir soruda benden askito ve kontesin yoklugunu ariyorsun demi :1:

ee sorulcak neyim kaldı artık bi beni doğurtan şahsın ismi kalmıştır onuda ben bilmiyorum :1::1:

ahhh ahhh nirdesinizzzz :gitme:

barbicim pamukhelva mı elma şekeri miiiiv yoksa rejim miii :roflol:

hmmmmmm, pambık helva cokacimcoook

barbie merhaba:)
pembe koltuğa oturman içinde ben de sana oy vermiştimbayanssulusmilebu gün ne giydin çek bölümünden tanıyorum kombinlerini çok tarz buluyorum fiziğinde çok güzel burayı baştan sona kadar okudum çok güldüm çok iyi birisin onu anladım:hulya:allah kalbine göre versin canım:nazar:
benimde sana bir sorum olsun gözlerin lens mi?hihoyyyt

merhaba :3:
tşk ederimmmmmmmm olumunekankayizsmile
yok canım değil yerimseniben

slmmm
binlerce metreden parasutle atladinmi hic?
atlamak istermisin?
en sevdigin spor?
en cok yaptigin spor?
en sevdigin dans turu?
en sevdigin muzik turu?
opuyorumnanaktan
bu arada, bende cok seviorum tarzini optmm kaydirigubbakcemile2

selammm :3:

1- hayır atlamadım, atlamak isterim ama kalbim dayanmazzz eyvahedigeldismile
2- en sevdiğim spoorrrrr CADIARZU en sevdiğim sporrrrr CADIARZU ee şey ben çok spor yapmamda ohaoldumsmileohaoldumsmile plates olabilirim :3: onu bazen yapıorum cdden falan sempatiksalakcinni

barbım resmımızı koymussun
yerım nan senın o duvar kagıdını :asigim:
ama bu selayhusla ılgılı planların ne
aradım taradım bulamadım
planlarını bızım ewde gerceklestırıceksın artık
sercanıda yollarım evden takılırız :1:
bır gece kalma hakkı varsa hıc heveslenme ben onceden ayarladım bızde kalıcak :1:
buarada gelınlık hazırlıklarım olsa kac yazar sen bulusalım dedıkten sonra yerimseniben

koydum tabiiiii aşkitommmmm yerimseniben selayhusla ilgili planlarım senin evine gelmek senin evinin içine selim selay 3lüsüyle birlikte mıçmak, sercana kafayı yedirtmekkkk sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yokkk yawwww kura çekiicizz mirmirmirmir kime çıkarsa onda kalır lülülülülülü
haha ben yine tek buluşcam gibi görünüyiii sizleee :roflol::roflol::roflol:

Agzindan cikmadi da demis kadar oldun yani: "yok Selayhus zaten burda degil, yok Xzgi dügün hazirliklariyla ugrasiyor";
yani onlar zaten müsait degil, iyi bulusalim bari gibi oldu sempatiksalakcinni Bu da esittir = onlar varsa ekerim sempatiksalakcinni

Saka saka,yerimseniben ekicen tabii

Ailenle mi yoksa yalniz mi yasiyorsun?

bak nasıl yanlış anliyi, hiç öyle şeyler demediğim halde, kuru iftira :1closedeyes: :dilcikar:

koloni gibi yaşıyorum ben ailemle :dance:

barbicim tanışma hikayeniz çok minoşşşşşşşşşşşşbayanssulusmile

şaka biyana hoş ve romantik bence

bihtere gelince kesin onu sölersin diye düşünmüştüm çünkü bende onu oynamak isterdimopuyorumnanaktan

ehhh bizim max romantikliğimiz bu sempatiksalakcinni benden ancak bu kdr romantik bir ortam çıkarr sempatiksalakcinni hödük gibiyim romantik ormantik ortam konusunda :roflol::roflol::roflol:

ayyy, edit geri gel yaaa mafoldumben

frezya 3. sorudan devam ediyorumm ..

3- en çok yaptığım spor "yürüyüş"tür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
4- en sevdiğim dans türü kesinlikle "salsa" çok kursuna gitmek istiyorummm, ama izin çıkmıyiiiiiiii :mymeka: :mymeka:
5- pop ve sloww :içelim:

kız bu resimdekiler boy boy kenle çocuklarınızmı donatello,mikelanjelo,rafiel yeni samackdown adayları

Back